Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniejszy dostęp tylko w EA Access :banderas:

Pewnie i tak kupię na PS4 ze względu na społeczność, która na bonie praktycznie nie istnieje.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

No wiadomo ze na konsolach obecnej generacji to nie bedzie tak wygladac, chyba ze na ps4 neo.

ja piehdole i co z tego ;ooooooooooooooo

Opublikowano (edytowane)

Tematyka piękna, ciągle nie mogę przestać się dziwić, że tak rzadko eksploatowana w grach. To będzie chyba pierwszy Battlefield, którym się zainteresuję.

Edytowane przez Kmiot
Opublikowano

Takie same komentarze byly po pierwszym trailerze Battlefronta. 

Ale Battlefront był przygotowany dla innych odbiorców.

Mialem na mysli grafike

Gość suteq
Opublikowano

Takie same komentarze byly po pierwszym trailerze Battlefronta. 

Ale Battlefront był przygotowany dla innych odbiorców.

A jakie to ma znaczenie? Przecież tu się rozchodzi o grafikę. Battlefront jest piękny więc BF1 tym bardziej może być. 

Opublikowano

Dice ma bardzo ladny silnik i spozytkuja go w idealnym dla mnie settingu

Az przez szacunek do nich moze tego battlefronta se kupie za to co zrobili z bf'em

Opublikowano

Tematyka mega, urywki z gry mega, ale po moich próbach z Battlefield 3 oraz 4 jakoś nie potrafię uwierzyć, że DICE jest w stanie zrobić dobrą kampanię single player :/

Gość Rozi
Opublikowano

Ciekawostka: karabin maszynowy to najprawdopodobniej Lewis M1914:

17059277_2.jpg?v=8D06739026D8A50

Opublikowano (edytowane)

Piękny epic win zaliczyli EA/Dice. Gra oczywiście powstawała latami, ale fajnie się teraz złożyło - ludzie rzygają futurystycznym CoDem, a tu wjeżdża zaje.bisty trailer Batka z I Wojną o której wielu marzyło. Ja akurat chciałbym konflikt w Wietnamie, ale i tak bardzo się cieszę.

13115913_979659858795870_880933620017555

Edytowane przez aux
Gość suteq
Opublikowano

Licze na dobra kampanie, bo zbyt wielu gier o pierwszej wojnie nie bylo.

A grałeś w ostatnie trzy kampanie Battlefieldów? Nie liczyłbym na nic wystrzałowego.

Bo próbowały nędznie kopiować CoD-a. Teraz to oni robią coś nowego więc jest szansa na dobrą kampanię. 

Gość suteq
Opublikowano

Kupowanie BFa dla singla, no proszę Was xD

Single to dodatek ale to nie znaczy, że ma być chuyowy.