Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorzej jak maszyny nie beda dostepne z ziemi tylko jako żetony z Battlefront, podobnie ograniczony recoil bo community sie tego domaga. Ogólnie to zalatuje gwiezdnymi wojnami i sugerowałbym zachowanie dystansu do zobaczenia pierwszych potyczek multi.

Opublikowano

Oby bez żadnych głupot dla niepełnosprawnych z autolockiem i mamy mesjasza :banderas:

Kurrrwa brawo za odwagę, ależ zaorali kosmiczne cioty, dawno mi tak ta branża nie doyebała, trzeba rozpakować walizki;]

Opublikowano

Kupowanie BFa dla singla, no proszę Was xD

Single to dodatek ale to nie znaczy, że ma być chuyowy.

Mnie to rybka jaki on będzie, po prostu nie nastawiałbym się na fajerwerki.

Opublikowano

Tylko żeby było więcej zawartości w grze niż w season passie, a będzie dobrze. Jaram się. Klimacik może być nieziemski i w końcu coś innego/świeżego.

Opublikowano

Geez, będzie ból pupy historycznych purystów, że to zdynamizowana i przekombinowana wizja 1 wojny światowej. Ale kij tam, respawn konii w bazie to jest to ;)

Opublikowano

Główne cechy

• Pełna, polska wersja językowa (dubbing)
  • Sieciowe bitwy z udziałem 64 graczy – Stwórz ze znajomymi drużynę i bierz udział w najbardziej widowiskowych sieciowych bitwach w historii gatunku FPS. Bij się jako piechur lub kieruj pojazdami – od czołgów i motocykli po dwupłatowce i ogromne okręt,
  • Bądź świadkiem narodzin wojny totalnej – Walcz w największych bitwach w historii ludzkości. Od silnie bronionych Alp po spalone słońcem pustynie Arabii – działania wojenne na ogromną skalę toczą się na lądzie, w powietrzu i na wodzie. Przekonaj się, jak wyglądały narodziny współczesnej wojny,
  • Intuicyjna destrukcja na niespotykaną skalę – Dzięki intuicyjnej destrukcji każda bitwa jest inna od poprzedniej. Niszcz duże i małe pojazdy, burz całe budynki. Od drewnianych chatek po ogromne kamienne forty –możesz spustoszyć całe pole bitwy,
  • Wojenne opowieści z różnych frontów – Doświadcz wojennej zawieruchy w pełnej przygód kampanii pokazującej globalny konflikt z perspektywy kilku różnych postaci, którym przyszło uczestniczyć w pierwszej nowoczesnej wojnie.
Opublikowano

Geez, będzie ból pupy historycznych purystów, że to zdynamizowana i przekombinowana wizja 1 wojny światowej. Ale kij tam, respawn konii w bazie to jest to ;)

Jakiś będzie, ale nie mogli zrobić kampingu w okopach.

Gość Rozi
Opublikowano

Miejscówki piaszczyste to pewnie tereny Azji Mniejszej, samoloty nad górskimi ścieżkami to Alpy Włoskie.

edit: no i miałem rację xd

Gość mate5
Opublikowano

Alpy Włoskie.

To będzie lekko surrealistyczne uczucie grać w gierkę video dla dzieci dziejącą się na froncie gdzie walczył mój pradziadek. 

Gość mate5
Opublikowano

Ooo, rozumiem w CK Armii?

Tak. I oczywiście był wtedy ze 3 lata młodszy niż ja teraz.

Wiem, że już dawno się wszyscy odseparowaliśmy w trakcie grania w gry wojenne od tego, że to się rzeczywiście działo, ale właśnie przez to 'rodzinne' powiązanie wydaje mi się to na nowo dziwne i trochę absurdalne, że będę czerpał frajdę z cyfrowej pierwszej wojny światowej.

No jaram się, a myślałem że już nigdy nie będę czekał na wysokobudżetowego shootera.

Gość Rozi
Opublikowano

UWAGA: kto chce się lepiej przygotować na to co nadejdzie, polecam 5cio odcinkową serię Apokalipsa I Wojna Światowa.

Książka wam tego nie da:

1szy odcinek: http://www.cda.pl/video/237070de

Jak najbardziej polecam. A z książek Samobójstwo Europy, ewentualnie bardziej przystępny poradnik historyczny Polityki.

Gość ragus
Opublikowano

bardzo fajne

jakbym umiał grać w batylfildy to bym nawet wziął