Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

A bierzecie ten SP? U nas za 180 zeta ma być. Ale z drugiej strony pierwszy dodatek dopiero w marcu 2017.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 330,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

A bierzecie ten SP? U nas za 180 zeta ma być. Ale z drugiej strony pierwszy dodatek dopiero w marcu 2017.

Kupilem premium do bf3 i bf4 i byla to kasa wyrzucona w bloto. w bf3(ps3) jedyny dobre dlc to bylo w close quarters a w bf4(ps3/ps4) jedynie odpalilem dlc zeby odblolowac bronie.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Premium kupię pytanie czy na start,  jeśli będzie jakaś niższa cena za grę+ premium to wezmę na start w innym przypadku poczekam bo dużo wydatków w październiku :) bo PLUS się kończy 

Opublikowano

Cena jest tak sama czy kupisz ultimate edition czy kupisz bf1 osobno i premium osobno.

Opublikowano
  • Autor

Jesli ktos bedzie mial wolny kod w wersji na PS4, to chetnie przyjme. PW

Opublikowano

Beta jest dla każdego nie potrzebujesz kodu, chyba że mówisz o kodzie na granie 1 dzień wcześniej ?

Opublikowano

W prawdzie naciągana plotka ale 

And, like any good self-respecting Battlefield, the multiplayer mode of the game and offers us new prospects with game mode "sandbox" (for up to 64 players) allowing players to freely create their goals thu."

:fsg:  

Penie zero w tym prawdy, ale... :ohboy:

Opublikowano

Kiedy mniej więcej będą wysyłać kody na betę dla Insajderów? Czy mówił ktoś o wadze Bety? 

Opublikowano

Ja mówię ALfa i Omega BF :) Beta na X waży 6,2 GB, nie będzie pre-loadu dla open beta więc nici ze wcześniejszego ściągania. 

Opublikowano
  • Autor

^

Opublikowano

Kody do bety BF1 dla Insiderów są już rozsyłane na skrzynki e-mailowe :)

Wiadomo o której godzinie?

Opublikowano

8:16 Było u mnie na skrzynce.

Jak ktoś ma ochotę popykać dziś na PC to zapraszajcie na originie: Kissiel

Przydałby się jakiś TS.

Opublikowano

Staruje bata, czy kody wysyłają? Jak to drugie to ja swój kod dostałem z samego rana

Opublikowano

Staruje bata, czy kody wysyłają? Jak to drugie to ja swój kod dostałem z samego rana

Nie dostałem jeszcze kodu,chyba za późno wipsałem sie do tych wtajemniczonych:)

Opublikowano

Ja się wpisałem jakieś 3 tyg temu i dostałem

Za zagranie w betę przynajmniej w cztery różne dni i wbicie 15lvl dostaniemy nieśmiertelnik do pełnej wersji :dynia:

Opublikowano

Za(pipi)iście, ja wpisałem się dopiero tydzień temu bo wcześniej stronka wywalała błąd :/ piszta jakie odczucia !

Opublikowano

wko........rwia mnie EA i nnych tez(widac po forach jak przeklinają ze brak kodów do bety na Ps4.

U mnie tez brak