Gość _Be_ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ale o co draka przecież jutro każdy będzie mógł pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Logiczne że lepiej dziś niż jutro, tym bardziej, że sądziłem, że będe "wtajemniczony" a tu jednak w(pipi)ony z plebsem na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wtajemniczony XD Jak ktoś na ONE będzie grał to zapraszam, chętnie z kimś postrzelam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Beta się już pewnie zassała. Zaraz będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Beta się już pewnie zassała. Zaraz będzie grane. nie szpanuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Brat już gra (pc) i z tego co widziałem to całkiem ok się to prezentuje. Nie licząc snajperek z jakimś fikuśnymi celownikami rofl Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Beta się już pewnie zassała. Zaraz będzie grane. nie szpanuj Masz rację. Przepraszam. Już jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Te menusy to jakaś tragedia. Można pomyśleć, że to nowa część Mass Effecta, a nie BFa. Sam gameplay konkrecik, ale otoczki nie ma wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Beta się już pewnie zassała. Zaraz będzie grane. nie szpanuj Masz rację. Przepraszam. Już jest grane Pisz jak jest i szpanuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem rozczarowany. Z WW I ma to tyle wspólnego co nic. Szczerze? To mogli wydać lepiej kolejnego BF-a w czasach współczesnych i wtedy byłoby ok. Mam bardzo mieszane uczucia. Za szybko się strzela przede wszystkim. Trochę pachnie to Battlefrontem jednak, którego nie byłem w stanie strawić jako fan uniwersum Star Wars. Nie podoba mi się ta mapa, mogliby dać coś innego do tej bety. Jak się zmieni pogoda i nie świeci słońce jest lepiej. Mimo wszystko, jakby ktoś stanął z boku i nie zwrócił uwagi na bronie, to ni choinka nie powiedziałby, że to jest I wojna światowa.Po dwóch godzinach gry mam przeczucie, że 21 października kupię... nową Cywilizację na PC. Dodam, że moje odczucia dotyczą gry na konsoli (PS4). Muszę jeszcze trochę więcej pograć, ale na razie jest średnio. Już ktoś też pisał wcześniej o menusach, które są tragiczne. Sam gameplay jest moim zdaniem jakiś taki nie teges. Jak na razie, podkreślam to raz jeszcze, jak na razie, mam bardzo mieszane uczucia. Nie wiem, może jak dłużej pogram to feeling będzie lepszy.Na plus na pewno dźwięk, ale to standard przy grach od Dice. Porządny sprzęt i War Tapes robią swoje. Graficznie wygląda bardzo, choć nie podoba mi się te smużenie przy obracaniu kamery, to samo, co było przy Battlefroncie. Nie trawię tego bardzo. Ładnie wygląda animacja strzelania, kiedy patrzymy na kompana, który pruje ze swojego karabinu. Świetna zniszczalność budynków. Czołg podjazd robi, rozwala najpierw kawałek, potem ładuje drugi raz i leci całe piętro, robi to wrażenie i świetnie się prezentuje. Mimo wszystko, dla mnie najważniejszy jest gameplay, a do niego nie jestem przekonany. Jakoś w BF 4 i BF 3 (już nie mówiąc o Bad Company 2) grało mi się zdecydowanie lepiej. Od razu był zachwyt zabawą. Tutaj na razie tak nie jest niestety. Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez BasteKSG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Co do tych kodow tez dostalem, a nigdzie sie raczej nie zapisywalem - ba na Originie praktycznie nie gram - nawet nie mam tam BF zadnego, ale przynajmniej czlowiek porowna do wersji z PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 battlefront na pc byl bardzo dobrze zoptymalizowany, przynajmniej beta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ile zajmuje beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 7,10 GB na PC a na konsolach trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 konsole 6.5 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ten nowy b1zalatuje battlefrontem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Bo to battlefront tylko zmiana realiów, dopiero coś czuję Battlefield 5 wróci w gameplay starszych odsłon, będzie grane tak czy tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gra się chuyowo, czyli od 2011 nic się nie nauczyli, a nie w końcu da się grać snajperem, wow. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Bęcki się dostaje to się gra chuyowo. :potter: Gameplay akurat z Battlefielda 4 wzięty, tylko cała otoczka z Battlefronta kij wie czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Otoczka, czyli co? Sa lasery i latające x-wingi? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Źle to określiłem, chodzi o menusy, hud, ikonki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 720 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 zaje.bysta mapka! szeroka piaskownica trochę mi przypomina Oasis z BFBC1, naprawdę fajne ataki można przypuścić na flagi, wjazd na pełnej na koniu/jeepie pod E a tam wszystko obstawione i trzeba było zaorać do końca...jak epickie akcje wychodza w pierwszym meczu to co będzie dalej aha no i pociąg jest mordercą, wycina równo strasznie mi się podoba kto ma ochotę popykać na PS4 dodawać nero-2082 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Można toto gdzieś wyhaczyć w wersji na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Można toto gdzieś wyhaczyć w wersji na PC? jutro otwarta beta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 257 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Na xone nadal mityczne 720p? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi