Krizz 541 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Sam sobie kup arme i graj w multi Serio, czy dodanie staminy w BFie tak bardzo by popsuło grę? Raczej wprowadziło by trochę realizmu i taktyki do gry oraz ograniczyłoby liczbę zgonów. Przecież stamina mogłaby być wprowadzona tylko na HC. Niestety w Battlefieldzie coraz więcej Call of duty, a teraz dochodzi pogoń za Titanfall'em i w tym roku będziemy mieli wielkie starcie 3ech tytanów. COD , BF5 i Titanfall 2 - wszystkie w dalekiej przyszłości i wszystkie gonią za płaczem dzieci o laserki, blasterki i jetpacki. Chwalmy budde za remaster COD4 oraz Titanfalla 2, bo mimo że jest osadzony w przyszłości jest ok - bo jest świeży i od ludzi którzy robili i robią dobre gry multiplayer. Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Serio, czy dodanie staminy w BFie tak bardzo by popsuło grę?Spowolnilo by rozgrywke=mniejsza sprzedaz. Plus wyobrazasz sobie jak by sie ludzie w(pipi)iali biegnac 2km do flagi(stajac co 5sek zeby odzyskac stamine)i dostajac headshot od jakiejs kampiacej szmaty chwile przed dobiegnieciem do flagi? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 IMO gdyby to był Battlefield 5, to by tak go reklamowali, jednak jedyne co ukazują to "Battlefield". Czuję, że to będzie jakiś spin-off albo coś innego. Może BF 2143 :exact: Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Hype!! https://twitter.com/electronicarts/status/728253020744617984 Kurtka wyglada troche jak kurtki pilotow podczas ww1 Edytowane 5 maja 2016 przez Wolfie_ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 teaser teasera teasera trailera trailera.... blech... chociaż jedno raczej można troszke sie domyślać - szansa na futurystycznego battlefielda niewielka, bo gdyby miało być w przyszłości to raczej facet miał by cokolwiek na sobie co by to sugerowało, urywek fryzury też wygląda na starodawny ogolnie nie mam nic przeciwko staszym klimatom, jedynie w takich sytuacjach obawiam sie o skuteczność starodawnych broni w multi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 teaser teasera teasera trailera trailera.... blech... chociaż jedno raczej można troszke sie domyślać - szansa na futurystycznego battlefielda niewielka, bo gdyby miało być w przyszłości to raczej facet miał by cokolwiek na sobie co by to sugerowało, urywek fryzury też wygląda na starodawny ogolnie nie mam nic przeciwko staszym klimatom, jedynie w takich sytuacjach obawiam sie o skuteczność starodawnych broni w multi Dlatego obstawiam WWI lub WWII Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ja to widzę tak: WW jak nic, tylko który wiek. Osobiście widzę tam żołnierza z XX wieku. Jednak ten przelatujący czerwony punkt sugeruje coś, co płynnie się przemieszcza. Teraz grając w Fallouta widzę tam latającą gosposie, ale mniejsza z tym. Szybko postępujący cień sugeruje albo bardzo duży obiekt na niebie, ale to wykluczam bo model nie patrzy się w górę a raczej przed siebie. Obstawiam coś co nagle rośnie tuż przed nim. Nie wiem jakiś mech myślę. Tak więc podsumowując ja to widzę tak, WW wiek XX, ale postęp technologiczny jest bardziej do przodu. Coś ala Wolf New Order. W sumie zagrałem jeszcze raz w taką konwencję. W sumie to Blazkowicz jak w mordę szczelił, tylko młodszy, mniej styrany przez życie jeszcze. Czasami masło maślane, ale coś tam się da zrozumieć Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Szybko postępujący cień sugeruje albo bardzo duży obiekt na niebie, I pif paf do najeżców z kosmosu. Tak to widze. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 W sumie w tym roku premiera dwójki, może Dice się w coś wplątało. Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Troche bez sensu by bylo gdyby wydawali 2 gry o podobnej tematyce. Ale to EA oni nie zawsze podejmuja decyzje biznesowe ktore maja sens. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ja obstawiam ze cień rzuca sterowiec nazioli i bedzie ww2. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Jak DICE postawi na Battlefielda w czasie WWI albo WWII to ja jestem kupiony z miejsca. Błagam, żadnego wybiegania do futurystycznej wizji wojska, tylko real pif paf experiance na bazie faktycznych broni i pojazdów. BŁAGAM! Battlefield ma jeszcze w sobie to, że czekam na zapowiedzi, ogólnie się jaram. Od bardzo dawna nie miałem w przypadku CoDa innej reakcji jak "meh..." Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ja obstawiam ze cień rzuca sterowiec nazioli i bedzie ww2. albo Tytan taki jak w BF 2142 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 O co wam chodzi z tymi czerwonymi punktami ? ja to widzę że są czerwone ogniki z palącego się wraku lub ze zgliszcz Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ja obstawiam ze cień rzuca sterowiec nazioli i bedzie ww2. Raczej nie, bo podczas II wojny światowej nie używano sterowców do działań bojowych. Mazzeo XDDDD Oby za żadne skarby to nie był futurystyczny Battlefield. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 W jakimkolwiek roku nie będzie umiejscowiona ta gra, to nie wierzę, że obejdzie się bez tych wszystkich unlocków, celowników, chwytaków, lunet i tak dalej. Więc pewnie będzie rzeczywiście tak, że alternatywna wersja historii. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 I/II Wojna Światowa,Wietnam albo ogólnie zimna wojna ale na litość żadnego z(pipi)anego sci-fi z furą gównianych zabaweczek dla dzieci z adhd. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ja stawiam dalej na współczesne realia. Kolejnego s-fi już nie zniosę. Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 ale będzie.Dokładnie. Cała konkurencja w tym roku celuje w przyszłość więc... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Będą celowniki stylizowane na tamte lata jak w COD WaW. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Już raz był Battlefield 2142. Gra musi im się sprzedać. Na pewno wiedzieli, że CoD ponownie pójdzie w futuryzm. Celują we współczesność albo historię. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 w tym roku akurat wypada 10 rocznica od wydania BF2142, więc może będzie kontynuacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi