Skocz do zawartości

Battlefield 1 (BF5)

Featured Replies

Opublikowano

Sama się nie przyczepiła, musiałeś zmienić broń.

Edytowane przez wrog

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 330,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezu, znowu to samo. Tyle juz razy byl ten temat oklepany z WWI i II- MoH'y, CoD'y, Wolfenstein'y, BF'y itd. Zamiast chociaz raz wrocic do klimatu futurystycznego...    Bitwy na duzych mapach z epic

• Ano. Wersja 10-A Hunter jest największym kandydatem na nerfa, muszą zmienić zasięg. Co do gazu, nadal zastanawia mnie, po co tyle osób go nosi. Imo podstawowy granat jest najlepszy i najbardziej przyd

Opublikowano

Ale jestem pozytywnie zaskoczony nowym Battlefieldem. Nawet nie sądziłem, że 1. będzie grało mi się tak dobrze, 2. setting tak mi będzie odpowiadał. W końcu gra w realiach w okresie 1 WŚ wykonana na tym poziomie. Silnik graficzny dostał kopa po Battlefroncie i wszystko wygląda świetnie.

Wiem, że EA to rak, ale niech Battlefield dowali w końcu CoDowi. Za setting. Niech gracze choć raz pokażą, że mają mózgi.

Opublikowano

Ale jestem pozytywnie zaskoczony nowym Battlefieldem. Nawet nie sądziłem, że 1. będzie grało mi się tak dobrze, 2. setting tak mi będzie odpowiadał. W końcu gra w realiach w okresie 1 WŚ wykonana na tym poziomie. Silnik graficzny dostał kopa po Battlefroncie i wszystko wygląda świetnie.

Wiem, że EA to rak, ale niech Battlefield dowali w końcu CoDowi. Za setting. Niech gracze choć raz pokażą, że mają mózgi.

POLAĆ MU !!!

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

A model snajperki bez lunety to jak włączyłeś jeśli można wiedzieć? Bo nie widzialem tam opcji grzebania w wyposażeniu każdej klasy  :philosoraptor:

Dzis sprawdzilem dokladnie: model snajpy to Gewehr Rifleman.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Pograłem parę godzin, ogarnąłem mechaniki, mapę, tryby itd. i w miarę się przekonuję. Jest potencjał, ciekaw jestem jakie mapy jeszcze będą, bo ta Jakku jest średnia.

Opublikowano

Ja już zostawiam betę. Wbiłem chyba 37-38 lvl i po prostu rzygam już tą mapą. Jak ma się swoją ekipę to jest naprawdę fajnie, gorzej z randomami. Dopóki będzie się grało ze swoimi to będzie okej, inaczej skończy jak Battlefront.

Opublikowano

Ja już zostawiam betę. Wbiłem chyba 37-38 lvl i po prostu rzygam już tą mapą. Jak ma się swoją ekipę to jest naprawdę fajnie, gorzej z randomami. Dopóki będzie się grało ze swoimi to będzie okej, inaczej skończy jak Battlefront.

Ja mam odwrotnie, 68 lvl ,48 godzin i chce jeszcze :) a co dopiero będzie jak będzie premiera i będzie 10 map. Gram cały czas ze znajomymi i daje mi to niesamowity fun.

Opublikowano

Na pewno odblokowali wszystkie bronie i gadżety.

Kolejna refleksja karabiny maszynowe do poprawy !!! Tym nie idzie nikogo zabić ! Jak nie nadziejesz się na kogoś i nie stoisz przed nim 5 m to przegrasz każdy pojedynek 1v1 . Jako support to 80% kili to mam z min i granatów. Scout i Medyk z rifle-ami koszą aż miło. Mam nadzieję , że każda klasa będzie miała do nich dostęp bo inaczej nawet nie mam zamiaru grać supportem.

Opublikowano

Niestety nie przekonalem sie do tej gry, i Bf1 nie laduje u mnie w czytniku 21 pazdziernika. W moje ocenie 6/10. Nigdy nie Gralem w Cod'a, ale na remaster modern warfare raczej sie skusze. :)

Opublikowano

Na pewno odblokowali wszystkie bronie i gadżety.

Kolejna refleksja karabiny maszynowe do poprawy !!! Tym nie idzie nikogo zabić ! Jak nie nadziejesz się na kogoś i nie stoisz przed nim 5 m to przegrasz każdy pojedynek 1v1 . Jako support to 80% kili to mam z min i granatów. Scout i Medyk z rifle-ami koszą aż miło. Mam nadzieję , że każda klasa będzie miała do nich dostęp bo inaczej nawet nie mam zamiaru grać supportem.

Pogralem,ostatnio supportem i on te bronie ma bardzo dobre,polecam tą broń, które wygląda jak bren, każda z tych bronii jest dobra na średni dystans.
Opublikowano

Po kolejnych 2 h gry..... snajpy, snajpy, snajpy , snajpy ........

Ludzie pokampieni praktycznie wszędzie 90% śmierci przez snajpy 

Naprawdę to słabo wygląda i jest męczące, mam nadzieję na solidny nerf.

I na litość boską nie gadajcie, że jest ok jak jest teraz jak 3/4 ludzi gra snajperami......

Opublikowano

bo karabiny maszynowe są znerfione, nie da sie nimi grać

Opublikowano

Ten Gewehr bez lunety konkret. Bardzo szybkostrzelny jak na snajperkę (trochę jak SKS). Na bliski i średni dystans sprawdza się wyśmienicie. No i obala na dwa strzały w korpus albo jeden w głowę. Jeśli mamy dobre oko i wyczucie to kosimy miło.

Z innej beczki: dzisiaj ma być ta nowa mapka?

Opublikowano

ja też gram tylko z gewehrem, przypominaja sie stare czasy CoD1 <3

a ja myslalem ze dzisiaj koniec bety?

Opublikowano

Tak, dzis koniec bety. Ciekawe, o ktorej. Pyknalbym jeszcze z godzinke ale oczywiscie vectra i padla :<

/

Juz chyba wyłączyli betę.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Po co ci 4k w grze multi gdzie fpsy będą spadały prawie do zera przy 64 graczach? :dynia:

Opublikowano

Pogralbym jeszcze no ale cóż , biore na premiere

Opublikowano

Na premierę to raczej nie wezmę, bo pewnie doyebią konkret zaporową cenę, także z tego względu, że tych pseudo-celebrytów z YT zatrudnili do dubbingu.

No i jak sobie pomyślę, że to przecież EA, BF i ten ich Premium...