da$io 110 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Biere na premierę ale jak będzie cuchnąć Battlefrontem to zrzucę napalm na siedzibę DICE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 oj bardzo się przejmą xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Nie będzie. To zupełnie inny klimat i strzelanie. Ja musiałem się z godzinę przestawiać na nowe Edytowane 17 Października 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Zagralem w bete bf1, i ciezko mi opisac slowami moje gigantyczne rozczarowanie. W najczarniejszym scenariuszu nie myslalem, ze bede mial do czynienia z takim (pipi). Do tej pory myslalem, ze szczytem prostototy, arkadowego podejscia do serii Bf jest "niechciane dziecko" Visceral studio Bf:Hardline. Tymczasen ten zniewadzony przez spolecznosc bf tytul jestem mega przyjemna, wymagajaca umiejetnosci strzelanka, w porownaniu do (pipi) jakim jest BF1. Taka mam opinie po becie. Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Ale walek (pipi).nal walek ahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Przegięli z tym wzmocnionym pancerzem + miotacz/kaem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Szarża bagnetem i po gościu. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Zagralem w bete bf1, i ciezko mi opisac slowami moje gigantyczne rozczarowanie. W najczarniejszym scenariuszu nie myslalem, ze bede mial do czynienia z takim (pipi). Do tej pory myslalem, ze szczytem prostototy, arkadowego podejscia do serii Bf jest "niechciane dziecko" Visceral studio Bf:Hardline. Tymczasen ten zniewadzony przez spolecznosc bf tytul jestem mega przyjemna, wymagajaca umiejetnosci strzelanka, w porownaniu do (pipi) jakim jest BF1. Taka mam opinie po becie. Zamowilem wersje Delux. Na mail'a nie dostalem kodu na pre-download. O co chodzi? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Stac mnie na to aby wydac 300 zl, zagrac 5 min w gre, i ja skasowac z dysku twardego. Poza tym licze na swietna kampanie- zawsze kochalem klimaty I i II wojny swiatowej. Licze na reminesencje MoH:AA, czy starych CoDow, w kwestii kampani. Multi natomiast, jesli jest to samo co beta, to zdania nie zmieniam...ssie palke. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Miesiąc po premierze, Boże ten Bf to najgorsze (pipi)ostwo na świecie, same bugi lagi,ja piehdole nigdu więcej nie nie kupię gry od ea. Patrzysz na profil typa 900 godzin played w miesiącu XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Fajnie kabotyn że Cię stać, ale 300 zł żeby pograć w singla? Tak jak pisze kaziu, niby (pipi) obesrane a i tak przegrasz setki godzin. Nie widzę tu logiki po prostu. Edytowane 17 Października 2016 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Jedyna prawilna recka bfa w internecie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Pooglądałem ten nowy tryb - Operations i nie powiem, serduszko szybciej zabiło. Czekam na opinie starych wyjadaczy po premierze jak to wygląda na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Gra ktoś? Dzielcie się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 No właśnie, przeznaczyć 219 zeta na browary, czy trzymać abstynencję do piątku i wydać na beefa ? No? ... Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Zamówiłem na pc grałem w bete nawet nawet tylko śmierdziało battlefrontem mam nadzieje że to nie prawda. Bo jeśli ta gra będzie tak uboga i tak zrąbany system odblokowywania broni jak battlefront to był to mój ostatni battlefield. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Oceny nowego bf jeszcze bardziej mnie uświadamiają o dobrym wyborze pre ordera, w piątek zacznie się wojna totalna! Edytowane 18 Października 2016 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Oceny nowego bf jeszcze bardziej mnie uświadamiają o dobrym wyborze pre ordera, w piątek zacznie się wojna totalna! Oby nie z serwerami i lagami Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Oceny nowego bf jeszcze bardziej mnie uświadamiają o dobrym wyborze pre ordera, w piątek zacznie się wojna totalna! Oby nie z serwerami i lagami To najpierwej zrobisz singla. Ogarniesz trochę sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Jak mnie decoy snajpera rozwalil https://gfycat.com/DiligentConsiderateBurro Edytowane 18 Października 2016 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Jestem zachwycony, gra nie ma bugów póki co, lagów też, jest mocarny klimat walk, mapy wyglądają jakby były wzięte z singleplayera i nie sprawiają wrażenia jakby to były lokacje z budynkami wrzuconymi z edytora. Żadnych kolimatorów, radarów, lock onów i innego ścierwa, tylko mundur i celowanie ze szczerbinki. a na XONE wygląda zadziwiająco dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 W jakiej rozdzielczości chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Musisz zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Co? Pytam się normalnie, bo nie orientuje się, możliwe, że udało im się osiągnąć 900p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 mazzeo bierz metrówkę i wymierz piksele, bo yeti nie zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi