Gość Rozi Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W piątek się rzucą wszyscy. Mam nadzieję, że serwery zostały wzmocnione XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Mam nadzieję, że da radę to jutro wyrwać w MM/ME 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Na PS4 też nie ma szału - dynamiczne skalowanie od 1100x620 do 1807x1014 pikseli oraz spadki płynności animacji w multi do 30 klatek (w 6. minucie poniższego filmiku). momentami to nawet jest ponizej 30fps. Ciekawe jak wypadnie ps4 pro-siak. Ja poczekam z zakupem az nie wypuszcza min. 2 patchow Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 A ja że mediaexpert wyśle 20.10 jak niby pisali i na premiere będzie. Nic trzeba konie pojić i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nie dadzą wcześniej bo ci co zaplacili za wcześniejszy dostęp by płakali. Tak więc dopiero 21, ale mi pasuje bo dwa dni wolnego akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nie dadzą wcześniej bo ci co zaplacili za wcześniejszy dostęp by płakali. Tak więc dopiero 21, ale mi pasuje bo dwa dni wolnego akurat. Mi pasuję tylko żeby się nie zamulili i w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Koniec traiala, preorder złożony. Z Prime na amazonie wyszło mi (przy obecnej cenie funta) 185 zł. Zdążyłem jeszcze pograć w Podbój i było świetnie. Ten Battlefield rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nie dadzą wcześniej bo ci co zaplacili za wcześniejszy dostęp by płakali. Tak więc dopiero 21, ale mi pasuje bo dwa dni wolnego akurat. Mi pasuję tylko żeby się nie zamulili i w poniedziałek.Dlatego lepiej w dniu premiery uderzyć na sklep, a nie bawic się w preordery. ( kopii na sklepie nie braknie ). Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Nie dadzą wcześniej bo ci co zaplacili za wcześniejszy dostęp by płakali. Tak więc dopiero 21, ale mi pasuje bo dwa dni wolnego akurat. Mi pasuję tylko żeby się nie zamulili i w poniedziałek.Dlatego lepiej w dniu premiery uderzyć na sklep, a nie bawic się w preordery. ( kopii na sklepie nie braknie ). No chyba że mieszka nie w małym mieście a tu brak sieci znanych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 W Media Expert jest z odbiorem osobistym i na pewno będzie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Mam nadzieję, że da radę to jutro wyrwać w MM/ME Zapomnij że w dużej sieciówce dostaniesz wcześniej, tylko sklepiki z grami ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cena na Media Expert zmieniła się na 219 złotych, czyli nieźle myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jak gdzieś w Polsca rzucą, to piszcie. Niektórzy dojadą W kilku miastach ma być nocna sprzedaź 20/21.10 od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wpisywać miasta (jeśli ktoś kupi wcześniej), myśle czy szukać dzisiaj czy odpuścić do jutra.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja juz dostalem maila, ze wyslali gierke, wiec jutro bankowo bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Pograłem wczoraj w tryb Operacji... i naprawdę mi się spodobało! Rozgrywka co prawda dalej była mocno chaotyczna, co jest nieuniknione przy takiej ilości graczy, natomiast jedna rzecz pozwala o tym zapomnieć - wrażenie, że uczestniczy się w prawdziwej wojnie. Wprowadzenie fabularne i odprawa przed każdą potyczką, walka o punkty na mapie oraz długość potyczek (ponad 1 godzina na mecz!) pozwalają poczuć klimat I wojny światowej. Ostatnio czułem się tak ogrywając pierwsze części serii Call of Duty... Na plus mogę też ocenić sprawiedliwe punktowanie osiągnięć w tym trybie. Nie trzeba mieć wysokiego K/D ratio, żeby być w czołówce tabeli wyników - wystarczy zajmować się celami bądź pomagać towarzyszom broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W sklepie Graj Tanio Opole, Brzeg, Bielany Wrocław, Kłodzko od wczoraj do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Pograłem wczoraj w tryb Operacji... i naprawdę mi się spodobało! Rozgrywka co prawda dalej była mocno chaotyczna, co jest nieuniknione przy takiej ilości graczy, natomiast jedna rzecz pozwala o tym zapomnieć - wrażenie, że uczestniczy się w prawdziwej wojnie. Wprowadzenie fabularne i odprawa przed każdą potyczką, walka o punkty na mapie oraz długość potyczek (ponad 1 godzina na mecz!) pozwalają poczuć klimat I wojny światowej. Ostatnio czułem się tak ogrywając pierwsze części serii Call of Duty... Na plus mogę też ocenić sprawiedliwe punktowanie osiągnięć w tym trybie. Nie trzeba mieć wysokiego K/D ratio, żeby być w czołówce tabeli wyników - wystarczy zajmować się celami bądź pomagać towarzyszom broni. Wczoraj też graliśmy na operacjach czysta poezja i tak jak piszesz genialny, sprawiedliwy sposób nagradzania naszych poczynań, jako szturmowiec niszczyłem czołgi i pojazdy pancerne i byłem w górnej części tabeli. Odkryłem też małą ciekawostkę która pewnie przyda się niektórym wahającym się przez zakupem Premium,a mianowicie posiadając ową przepustkę macie pierwszeństwo w kolejkach jeśli serwer jest pełny graczy i chcecie dołączyć do kolegów. Edytowane 20 Października 2016 przez Cottage Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Pierwszeństwo w kolejkach na serwer zawsze było dla premiumowiczów ale pincet złoty młody kawalerze Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) A do się wybierać serwery na 40 kilku graczy ? W BF4 CQ na 64 był za duży chaos, a na 40 osób było idealnie. Edytowane 20 Października 2016 przez dunpeal Cytuj Odnośnik do komentarza
prezes079 0 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Podkładka nowa pod mysz zakupiona, mysza wyczyszczona, napęd dvdrom podłączony i sprawdzony, jestem gotowy na jutrzejszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 A do się wybierać serwery na 40 kilku graczy ? W BF4 CQ na 64 był za duży chaos, a na 40 osób było idealnie. Da się, na dole ekranu wybierasz czy ma być 40 czy 64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dzwonila do mnie babka z ME, ze gra juz do odbioru. No to jade, wchodze a babka, ze przeprasza ale nie wiedziala, chlopacy ze sklepu Jej powiedzieli, ze dzis nie mozna sprzedac, trzeba czekac do jutra. No i dvpa zbita. Olalem sprawe bo w sumie bylem tez po odbior konsoli (kolejnej:<). Jutro z ranca podjezdzam od razu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Cisza nastała.\ Każdy czeka na JUTRO z dwoma plikami po sto złotych w dłoni plus jakieś drobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 A do się wybierać serwery na 40 kilku graczy ? W BF4 CQ na 64 był za duży chaos, a na 40 osób było idealnie. Da się, na dole ekranu wybierasz czy ma być 40 czy 64 Tylko w Operacjach można wybrać. Podbój jest na 64 graczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi