Boomcio 4 026 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Ja też nie dostałem. Pewnie w poniedziałek będą wysyłać.Ja brałem w media markt i w tym samym dniu podesłali. ( ale zawartość lipa ). Ja zamówiłem z odbiorem osobistym w MM, ale musiałem anulować, bo wziałem w innym bez wcześniejszego zamówienia przez sklep internetowy, a i tak mi wysłali kod :potter: Zwycięzca Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Mazzeo zapodaj z łaski swojej coś o multi od czysto technicznej strony. nie ma problemu z grafiką i dostrzeżeniem ludzi wbrew klapom którzy robią hejty, lagów nie ma, dropy fpsów oczywiście są, ale zdaje się że jest to samo na PS4. I nie są one na tyle duże by rozgrywka była niegrywalna. Od czasu do czasu gra zawiśnie na ekranie ładowania mapy. Bugów większych nie zauważyłem. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Edytowane 23 Października 2016 przez Krizz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
kts 2 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 ...you made my day Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 I chyba coś im wariuje, bo mi wbiło 6 poziom wsparcia, a wczoraj miałem 3 xd zyebane to jest. Mi osiągnięcie za 2 rangę zwiadowcy wpadło, kiedy zdobyłem 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Tak to jest totalny random, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) Mało tego, przed chwilą dostałem i podczas otwierania wystąpił błąd otwierania pakietu. Przepadł mi kur.wa. Edytowane 23 Października 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czy jest tu jakaś ekipa chętna do multi w BF1 na XONE ? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?).Nie, chyba ze za jakieś 80zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?). Właśnie przechodzę singla. B1 to dwie klasy wyżej od poprzednich części Battlefield (od Hardline to z milion) w dodatku, to chyba najładniejszy FPS w jakiego grałem. Aczkolwiek nie widzę sensu kupować go dla krótkiego singla. B1 to przede wszystkim multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 144 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Tak to jest totalny random,Ja dostałem dwie albo 3 paczki w przeciągu trwania triala. Wydaje mi się że częściej je dostawałem, jak po bitwie byłem wyróżniony jako jeden z najlepszych graczy. Teraz jak trochę lamię bardziej, to już nic nie dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa. a jak wybierze titanfalla ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa. a jak wybierze titanfalla ? To będzie razem z Nami grał w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zagrałem kilka meczów z mordeczkami z forum i... chyba nigdy nie grałem w tak za(pipi)istego multiplayera. Toż to jest lepsze od Bad Company 2. Wojna z ekranu aż się wylewa. Zakochałem się jak jasny (pipi), daję miliard/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ale jeszcze możesz się Kuba odzywać trochę, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W jakich godzinach gracie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Właśnie wyszedł patch, który naprawił trofea za rangi Cytuj Odnośnik do komentarza
sushilabel 27 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 piękne multi. niech poprawią spotowanie przeciwników bo jest mocno zdałnione. nie wiem dlaczego nie pozwalają na wydawanie floty poza meczem, bez sensu imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Macie już swoje ulubione mapy? U mnie Amiens i St. Quentin <3 A tego co stworzył Suez powinni bić dildosami po pysku. Beznadziejna mapa. Edytowane 24 Października 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Najgorsza dla mnie jest Monte Grappa, miliard snajperów. Chociaż walki w bunkrze na B, gdzie jest strój wartownika, to poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Suez jest genialny, wracają czasy BC 1 albo BC 2. Trzy flagi w prostej linii, o to chodzi. Poza tym Las Argoński, Salonowy Blitzkrieg oraz Amiens. No a najgorsze to jak wyżej Monte Grappa, oprócz właśnie walki w tych bunkrach i St. Quentin. Wielka mapa z porozwalanymi flagami, nie wiadomo gdzie iść, żadnego punktu zapalnego, przebiegasz ogromny dystans z jednej do drugiej flagi byleby tylko dostać jakiegoś strzała od snajpera i "zabawa" od nowa, bo medyków tam nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi