Opublikowano 23 października 20168 l Ja też nie dostałem. Pewnie w poniedziałek będą wysyłać.Ja brałem w media markt i w tym samym dniu podesłali. ( ale zawartość lipa ). Ja zamówiłem z odbiorem osobistym w MM, ale musiałem anulować, bo wziałem w innym bez wcześniejszego zamówienia przez sklep internetowy, a i tak mi wysłali kod :potter: Zwycięzca
Opublikowano 23 października 20168 l Mazzeo zapodaj z łaski swojej coś o multi od czysto technicznej strony. nie ma problemu z grafiką i dostrzeżeniem ludzi wbrew klapom którzy robią hejty, lagów nie ma, dropy fpsów oczywiście są, ale zdaje się że jest to samo na PS4. I nie są one na tyle duże by rozgrywka była niegrywalna. Od czasu do czasu gra zawiśnie na ekranie ładowania mapy. Bugów większych nie zauważyłem. Polecam
Opublikowano 23 października 20168 l Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle?
Opublikowano 23 października 20168 l I chyba coś im wariuje, bo mi wbiło 6 poziom wsparcia, a wczoraj miałem 3 xd zyebane to jest. Mi osiągnięcie za 2 rangę zwiadowcy wpadło, kiedy zdobyłem 4.
Opublikowano 23 października 20168 l Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Tak to jest totalny random,
Opublikowano 23 października 20168 l Mało tego, przed chwilą dostałem i podczas otwierania wystąpił błąd otwierania pakietu. Przepadł mi kur.wa. Edytowane 23 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 23 października 20168 l Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa.
Opublikowano 23 października 20168 l Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?).
Opublikowano 23 października 20168 l Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?).Nie, chyba ze za jakieś 80zl.
Opublikowano 23 października 20168 l Czy opyla mi się kupować gierkę jeśli nastawię się głównie na kampanię, traktując multi jako dodatek? Brakuje mi porządnego scenariusza wojennego (Medal of Honor- where are you?). Właśnie przechodzę singla. B1 to dwie klasy wyżej od poprzednich części Battlefield (od Hardline to z milion) w dodatku, to chyba najładniejszy FPS w jakiego grałem. Aczkolwiek nie widzę sensu kupować go dla krótkiego singla. B1 to przede wszystkim multiplayer
Opublikowano 24 października 20168 l Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Tak to jest totalny random,Ja dostałem dwie albo 3 paczki w przeciągu trwania triala. Wydaje mi się że częściej je dostawałem, jak po bitwie byłem wyróżniony jako jeden z najlepszych graczy. Teraz jak trochę lamię bardziej, to już nic nie dostaję
Opublikowano 24 października 20168 l Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa. a jak wybierze titanfalla ?
Opublikowano 24 października 20168 l Gra jest genialna i z takich lajtowych arcadowych shooterkow multi na zime nic lepszego nie znajdzie. Jak ktoś wybiera CODa to oficjalnie ma zespół DOWNa. a jak wybierze titanfalla ? To będzie razem z Nami grał w grę...
Opublikowano 24 października 20168 l Zagrałem kilka meczów z mordeczkami z forum i... chyba nigdy nie grałem w tak za(pipi)istego multiplayera. Toż to jest lepsze od Bad Company 2. Wojna z ekranu aż się wylewa. Zakochałem się jak jasny (pipi), daję miliard/10.
Opublikowano 24 października 20168 l piękne multi. niech poprawią spotowanie przeciwników bo jest mocno zdałnione. nie wiem dlaczego nie pozwalają na wydawanie floty poza meczem, bez sensu imo.
Opublikowano 24 października 20168 l Macie już swoje ulubione mapy? U mnie Amiens i St. Quentin <3 A tego co stworzył Suez powinni bić dildosami po pysku. Beznadziejna mapa. Edytowane 24 października 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 24 października 20168 l Najgorsza dla mnie jest Monte Grappa, miliard snajperów. Chociaż walki w bunkrze na B, gdzie jest strój wartownika, to poezja.
Opublikowano 24 października 20168 l Suez jest genialny, wracają czasy BC 1 albo BC 2. Trzy flagi w prostej linii, o to chodzi. Poza tym Las Argoński, Salonowy Blitzkrieg oraz Amiens. No a najgorsze to jak wyżej Monte Grappa, oprócz właśnie walki w tych bunkrach i St. Quentin. Wielka mapa z porozwalanymi flagami, nie wiadomo gdzie iść, żadnego punktu zapalnego, przebiegasz ogromny dystans z jednej do drugiej flagi byleby tylko dostać jakiegoś strzała od snajpera i "zabawa" od nowa, bo medyków tam nie uświadczysz.