Masamune 144 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tymi paczkami/pakietami? Jak się je zdobywa? To jest totalny random? Przez weekend nabiłem 10 godzin i nie dostałem ani jednej paczki. Czy coś robię źle? Tak to jest totalny random,Ja dostałem dwie albo 3 paczki w przeciągu trwania triala. Wydaje mi się że częściej je dostawałem, jak po bitwie byłem wyróżniony jako jeden z najlepszych graczy. Teraz jak trochę lamię bardziej, to już nic nie dostaję Mam inny problem - dostaję paczki raz na jakiś czas, jednak potem czasem nie mam ich na liście do otworzenia, ma ktoś podobnie? Błędy sieciowe, może później jak się wszystko ustabilizuje, to się pojawią do otwarcia w grze/apce/www. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 nigdy nie bylem fanem BF, zawsze wolalem ADHD w codzie, dzisiaj odpalilem gierke zagralem 4 mecze i jest na prawde dobrze, fajnie pograc w multi bez zadnych z du,py wynalazkow Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dziś cały wieczór pograliśmy w ekipie i było super. Zgrany skład, obierane cele, pomaganie nawzajem. Coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dziś cały wieczór pograliśmy w ekipie i było super. Zgrany skład, obierane cele, pomaganie nawzajem. Coś pięknego. Na tym stoi BF. Samemu całkowicie inaczej odbiera się grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dlatego jak mam grać sam to wolę tdm lub inną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Grają samemu dominacja>tdm btw. jak by ktoś chciał jakiś fajny emblemacik a ni potrafił sam zrobić http://emblemsbf.com/find/poland Edytowane 26 Października 2016 przez Figuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cr@sh 195 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dziś cały wieczór pograliśmy w ekipie i było super. Zgrany skład, obierane cele, pomaganie nawzajem. Coś pięknego. No ba, wiesz jak jest, nie łaź gdzie nie trzeba i równo zakładaj bandaże z ekipą raźniej i śmiechu koopa Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Grają samemu dominacja>tdm btw. jak by ktoś chciał jakiś fajny emblemacik a ni potrafił sam zrobić http://emblemsbf.com/find/poland Ja sobie sam zrobiłem, ale się zastanawiam czy czasem bana nie wyłapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ludzie grają ze swastykami i z sierpem i młotem (ten wzór nawet jest w szablonach, skandal) i ich nie banują, także spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 A jak dodać taki emblemat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Log in to https://www.battlefield.com/pl-pl Visit the https://www.battlefield.com/pl-pl/companion/career/266941848/emblems Click the "+ ADD" button to create a new blank emblem. Open the browser console (Ctrl-Shift-J for Chrome, Ctrl-Shift-K for Firefox, Ctrl-Shift-I for Opera, F12 for IE). Paste the code below into the console and press Enter, making sure you get everything from the emblem.emblem.load to the ending semi-colon. (You will get the emblem loaded with all its layers) Close the console. Click the "SAVE & USE" button in the top right corner. Szkoda że nawet emblematy mają elementy premium i nie posiadając premiuma większości sobie nie zarzucimy, a niektóre są naprawdę spoko Edytowane 26 Października 2016 przez Figuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dzięki. Ma ktoś problem z serwerami na ps4? Nie mogę dołączyć do żadnej gry. Przy wczytywaniu wyskakuje że utracono połączenie z serwerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jakąś godz temu miałem problem z pobraniem statystyk na stronie do postaci z PS4 tak więc może być coś na rzeczy bo postać z XO bez problemu się ładowała Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisiel-PL 38 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Podobno psn się wysypał. Może jakąś konserwację robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jaca044 4 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Dzis miala byc konserwacja psn Bylo o tym na stronie psn status podczas problemow z ddos Edytowane 26 Października 2016 przez Jaca044 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Była rano, a teraz jest jakieś problemy są i naprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pewnie kolejny DDoS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dobrze że mam jeszcze na XO z EAA Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ludzie grają ze swastykami i z sierpem i młotem (ten wzór nawet jest w szablonach, skandal) i ich nie banują, także spoczko. Niektórzy łączą q.tasy ze swastykami i powstają tzw. kutastyki: http://i.imgur.com/jk9oeLg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ja tam z emblematem nie kombinowałem i poszedłem na prostotę. Zwyczajnie zrobiłem polską flagę W który tryb najczęściej gracie? Ogólnie od premiery ogrywałem tylko Podbój, ale wczoraj oczarował mnie tryb Operacje (tak wiem, mam w PL wersji). Gołębie są chaotyczne więc odpadają dla mnie. No i oby szybko tryb HC się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czekam az znerfio klase assaulta . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czekam az znerfio klase assaulta . A to niby czemu? Ja to bym bardziej nalegał na boosta dla supporta bo to jest prawdziwy d-r-a-m-a-t. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Juz praktycznie kazdy gra ta klasą bo jest uber alles . Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 a moze chca osiagniecie wbic ? mi najbardziej pasuje klasa medyka - fajne pukawki, zwiadowca ze swoim Gewerhem piechoty tez jest spoko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 447 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czekam az znerfio klase assaulta .Dobre zart Od bf3 assault byl OP i watpie,ze nagle w bf1 znerfia go. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi