Hendrix 2 731 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) @BansaiDokładnie.Zapowiada się interesująco, alternatywna historia jest za rzadko wykorzystywana. Gry przedstawiły już większość dużych konfliktów, przemieliły "modern warfare" i robią to samo z Sci-Fi. Wreszcie będzie jakaś odmiana.edit:No chyba, że będzie normalna WW1 - wtedy będą bardziej ograniczeni technologicznie, ale setting i tak ciekawy, zobaczymy zresztą za kilka godzin. Edytowane 6 maja 2016 przez Hendrix Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Kurde nie spodziewałem się że EA tak zaryzykuje gorzej jak to będzie mix w stylu alternatywnej rzeczywistości Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Nawet jesli to co? Wszystko jest lepsze od przyszlosci. Czekam na 22 z lekkim hypem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 dobra edytowałem posta wyżej kilka razy dodałem więcej sprzętów jakie udało mi sie rozpoznać na obrazku, wszystkie podane są historyczne z okolic WWI co nie wyklucza że będą też dodatki alternatywnej historii (zwłaszcza w DLC) ale narazie zapowiada sie mocno WW1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Nawet jesli to co? Wszystko jest lepsze od przyszlosci. Czekam na 22 z lekkim hypem. Bo od razu w głowie mam Wolfenstein i mimo że uwielbiam tą serię to w bf tego nie chcę ! Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 6 maja 2016 Autor Opublikowano 6 maja 2016 Leak z xbox store: Mi sie jednak wydaje, ze to bedzie futurystyczny shooter, w tle jest statek kosmiczny, nosi na sobie peleryne i trzyma blaster m712, Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Wzbudzili moje zainteresowanie, moj ostatni kontakt z seria to była beta bf3. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 o fuck, nareszcie nie konflity przyszlosci, az sobie skumam o 22 co szykuja, juz maja kredyt zaufania za czasy jakie obrali Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) znalazłem jeszcze fotki które pasują do ubioru sakiewki z boku, spore błyszczące guziki z przodu - podobnie jak na wycieku duże kołnierze widoczne na screenie i wczorajszym teaserze wydaje sie że mundur i maska gazowa należą do armi brytyjskiej lub amerykańskiej, ale karabin i pistolet są niemieckie, dlatego ciężko coś tu wnioskować, być może poprostu do artworka dowalali charakterystyczne z wyglądu bronie nie dbając o to czy pasują do tego żołnierza ps. nie jestem historykiem, wszystkie te foty powyżej dopasowałem na oko do "mniejwiecej" znanych mi z widzenia broni i wywgooglowałem Edytowane 6 maja 2016 przez Yano Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Leak z xbox store:Mi sie jednak wydaje, ze to bedzie futurystyczny shooter, w tle jest statek kosmiczny, nosi na sobie peleryne i trzyma blaster m712, Ty wiesz jak wyglada Zeppelin ze piszesz ze w tle jest statek kosmiczny? W tej grafice nie ma nic futurystycznego. Może się takim wydawać bo jest w battlefieldowych kolorach, ale spokojnie. Nie będzie I WS i kosmitów Edytowane 6 maja 2016 przez Voytec 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Liczę na ciekawy setting do singla bo multi raczej nigdy mnie w tej grze mocno nie interesowało. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Liczę na ciekawy setting do singla bo multi raczej nigdy mnie w tej grze mocno nie interesowało. nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem hype na gierkę chyba rdr Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Wielki reset serii , premium za 5 miesięcy , 12 miesięcy dodatków i zapowiedź BF2 dziejącego się podczas WWII. I już mamy preorder pack xD Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 tylko ta jedynka paskudna mogli ją sobie darować Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ktos z ms przeszedl do EA/DICE ze taka nazwe dali. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Jeżeli rzeczywiście będzie I Wojna Światowa to dożywotni szacun dla DICE, bo w dobie pogoni za podójnymi magazynkami, kolimatorami i laserami zrobić FPSa, gdzie strzela się z prymitywnych broni to duże ryzyko. Z drugiej strony nie wiem jak można ciekawie przedstawić ten setting. 1 Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 na koniach się będzie napierdzielało, strzelało pojedyńczymi seriami a nie automatem i ogólnie survival Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Z drugiej strony nie wiem jak można ciekawie przedstawić ten setting. http://store.steampowered.com/app/242860/?l=polish Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) The 369th Infantry Regiment, formerly known as the 15th New York National Guard Regiment, was an infantry regiment of the United States Army National Guard that saw action in World War I and World War II. The Regiment consisted of African-Americans and African Puerto Ricans and was known for being the first African-American regiment to serve with the American Expeditionary Forces during World War I. Before the 15th New York National Guard Regiment was formed, any African American that wanted to fight in the war either had to enlist in the French or Canadian armies.] The regiment was nicknamed the Harlem Hellfighters. The nickname "Hell Fighters" was given to them by the Germans due to their toughness and that they never lost a man through capture, lost a trench or a foot of ground to the enemy. Edytowane 6 maja 2016 przez Timmy Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 najgorsze jest to ze gimbaza pewnie oleje battlefielda z uwagi na WWI, a CoD z racji wszytego remastera CoD4 znowu wykreci jakis chory wynik sprzedazowy Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 W lekkim szoku jestem. Jesli ma nie byc sprzetu (w ilosci bf4), to licze na wgniatajaca w fotel oprawe A/V. Ps. Tommi szykuj nozyk. Bedziemy blachy sciagac w hurtowych ilosciach! Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Liczę na jakiegoś newsa w stylu "Beta begins... now!". Grałbym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi