Figuś 21 139 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nigdy nie miałem tego błędu, za to miałem tak że jak chciałem gadżet jakiś wybrać to maskę przeciwgazową mi wojak zakładał, wymiana pada pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No ja miałem taki błąd nie raz już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nie wiem, czy to jakiś bug, czy to ma się tak dziać, ale jest bardzo wkierwające kiedy to z bliskiej odległości wojak zamiast strzelać to pajacuje wyciagając nóż .Nie dzieje sie to zawsze, ale jednak jest to zauwazalne dosc czesto.Mam dokladnie to samo! Sprawdzalem na dwoch padach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Nigdy tak nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Plakaty motywacyjne dla mniej ogarniętych graczy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Nigdy nie miałem błędu z nożem, o której wyżej pisaliście.Najciekawsze plakaty to:- drop medpacks/ammo often (częśto używam komendy "Need Medic", pajac stoi 3 metry i się kładzie albo celuje w powietrze - (pipi)e ameby)- press button to spot enemy (nie widzę problemu jednocześnie strzelać i oznaczać, jeśli nawet ktoś tak nie umie, to chociaż oznaczać, tych którzy są poza Twoim skutecznym dystansem - chyba tylko idiota wali z shotguna do gościa oddalonego o 30m) - destroy those anti-air cannons (nikt tego nie robi, olewka totalna) Te plakaty powinny wejść do gry w trakcie loadingów! Edytowane 16 Listopada 2016 przez MierzejX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Większość chce niszczyć czołgi. Stąd supporty biegajo bez skrzynek z ammo Nie wiem, czy to jakiś bug, czy to ma się tak dziać, ale jest bardzo wkierwające kiedy to z bliskiej odległości wojak zamiast strzelać to pajacuje wyciagając nóż .Nie dzieje sie to zawsze, ale jednak jest to zauwazalne dosc czesto.Mam dokladnie to samo! Sprawdzalem na dwoch padach. Nigdy mi się to nie przydarzyło. Ale zamiast strzykawy zakładanie maski pgaz już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No właśnie najczęściej to występowało jak wciskałem :DpadRight: czyli u medyka domyślnie strzykawa, po zmianie pada problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czy w tej grze jest zwykły tryb Team Deatmach ale bez jakichkolwiek pojazdów? Czy w tej grze jest zwykły tryb Team Deatmach ale bez jakichkolwiek pojazdów? Nawet tak się nazywa. Bardzo lubię w niego grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Większość chce niszczyć czołgi. Stąd supporty biegajo bez skrzynek z ammo A czym wsparcie ma niszczyć czołgi oprócz tego ładunku magnetycznego, który jest w drugim slocie? Od niszczenia czołgów jest szturmowiec. Chyba jeszcze ani razu nie widziałem, żeby ktoś grający supportem nie miał skrzynki z amunicją. Moździerze są do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dobrze, na razie jeden mecz na nowym Suezie rozegrany, dołączyłem jak moja drużyna przegrywała 150-280, w pewnym momencie było już nawet 280-540, ale ostatecznie zrobiliśmy comeback i przegraliśmy na finiszu 950-1000. Jeśli mecze częściej będą tak wyglądać, może jednak Suez zostanie w mojej rotacji.Z bugów: przed patchem chyba tylko natrafiłem na ten z niemożnością strzelania po revivie i spawnowaniem jako czołgista/kawalerzysta bez pojazdu/konia. W grach po patchu pierwszy już nie występuje, drugi niestety nadal :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 HC juz dostepny. Niestety wymaga poprawek. Nie wiadomo kogo sie zabilo i czy sie zabilo. Wskaznik FOE pojawia sie o wiele za pozno. To na pierwszy ogien. Gra ma o wiele wolniejsze tempo, ale nie wiem czy to nie jest spowodowane faktem ze to nowy tryb. Czy faktem ze z odleglosci nielatwo rozroznic mundur wroga i wszelkie ruchy trzeba o wiele rozwazniej planowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 co do bugów to jest jeden wręcz uniemożliwiający rozgrywkę, czyli bug związany ze sterowcem, gdy już spadnie i zostanie jego szkielet to wejście w pole tego rozwalonego sterowca kończy się automatyczną śmiercią, raz to się dzieje a raz nie, ale jak wczoraj na monte grappa spadł on na drodze z punktu A do flagi C w tunelu to każdy kto chciał po prostu pojechać czołgiem czy pobiec tam to ginął XD mam to nawet nagrane i wrzuce niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Wszyscy posiadacze ps4 sa "rowni" w muktiplayerze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Neox 158 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dice powinno wprowadzić limit snajperów na drużynę. (pipi)ica chce mnie strzela jak połowa ludzi to snajperzy i zamiast przejmować flagi to wszyscy biegną jak po(pipi)ani na jak najwyższy punkt (zazwyczaj gdzieś przy końcu mapy). No banowałbym takich ćwoków. Niech spadają do DM a nie psują zabawę innym w Podboju. Te plakaty powinny wejść do gry w trakcie loadingów! Jestem za! Trzeba ten pomysł sprzedać na oficjalnym forum Battlefielda. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wygląda na to, że problem z nożem otwierającym się w kieszeni [hue hue] jest szerzej znany wśród innych graczy jednak nie dotyczy wszystkich. https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/59876/knife-comes-out-in-close-combat-when-it-shouldnt Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 http://i.imgur.com/DwAnsqH.gifv Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 podobno z ta aktualizacja nie tylko framerate na Pro zepsuli, na jakos obrazu i dropy narzekaja nawet posiadacze pecetow. Na PS4 tez przed latka w podboju chyba bylo lepiej, bo wczoraj wlaczajac mialem wrazenie ze obraz od samego poczatku plywa. Mam tez nadzieje, ze Dice szybko z bugami i problemami sie upora, bo gra jest arcymiodna i nie chcialbym jej wspominac jak BF4, ktorego naprawiali przez pol roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 W ogóle jest jakaś odpowiedz DICE w tej sprawie? Czy siedzą cicho i nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tak, jeden z twórców napisał na Twitterze: "We are aware of this problem and looking into it". Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A inny napisał, że "wszystko jest objęte NDA przez MS i Sony i nic wiecej nie może powiedzieć" Cytuj Odnośnik do komentarza
Xan_der_ 1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 U mnie jest płynnie jak w (pip)ce na ps4 Czytałem na Fb, że i5, i7 też ma spadki i bez łatki więc podziwiam bebechy ps4 mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Pograłem dziś z cztery godziny i mam glitch że jak strzelam to kolo nożem w powietrzu ciacha masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OkGmf7G9odk N I E S A M O W I T E akcje wyczyniałem. Subujcie i zostawiajcie łapki w górę ;ppp Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 uwielbiam tę grę ale czemu olali tak battleloga? w ogóle oglądanie statystyk z BF1 to porażka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi