Hendrix 2 731 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ciekawe jak zrobią "mapy" - ciężko będzie pominąć Marnę, Verdun, Galliopoli czy Sommę - walka okopowa też rządziła się swoimi prawami. Mają za to bardzo rzadko wykorzystywany materiał, w sam raz na porządne SP (DICE mogłoby wreszcie zrobić rozsądną kampanię ).Za to pojedynki w powietrzu powinny być świetne. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Haha, Kabotyn, no wlasnie jak ta maczugę zobaczyłem, to mi sie od razu lampka zapaliła lol Zobaczymy o 22., ale cos czuje w moczu, ze po bf4 drugi mój preorder w zyciu moze pójść. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 najgorsze jest to ze gimbaza pewnie oleje battlefielda z uwagi na WWI, a CoD z racji wszytego remastera CoD4 znowu wykreci jakis chory wynik sprzedazowySama marka BF się sprzeda w jakim okresie by sie to nie dzialo. Juz widze bieganie po okopach. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 PS: aaa, walić kampanie (osobiście pewnie jej nawet nie odpalę)- niech sie lepiej na zminimalizowaniu bugow w multi na premierę skoncentrują. Cytuj
Ryuk 1 505 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) W lekkim szoku jestem. Jesli ma nie byc sprzetu (w ilosci bf4), to licze na wgniatajaca w fotel oprawe A/V. A te info to skad? Beda pojazdy transportowe, czolgi i samoloty. Jedynie helikopterow nie bedzie. Chyba,ze to ww2 to moze jakies beda. Dzwiek bedzie jak zwykle dobry,grafa pewnie bedzie lepsza na PC. Edytowane 6 maja 2016 przez Wolfie_ Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 ktos ma jakiegos linka do streama z konfy? kur.va, naprawde sie troche zajaralem, musze przyznac. W zalewie tego futurystycznego chlamu nacierajacego z kazdej mozliwej strony, klimat pierwszej wojny w miazdzacej wora oprawie av stanowilby naprawde powiew swiezosci i moze byc strzalem w dziesiatke. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 IWŚ genialnie! Oby nie zabrakło obrony okopów i ataków na nie przez zaminowane i pełne zasieków pola, ataków z użyciem gazów bojowych i wymaganym przy tym zakładaniu masek, miotaczy ognia, walki na saperki/noże/kolby w błocie i stertach zwłok,a to wszystko w otoczce ogólnego syfu i mizerii charakteryzujących walki w okopach to będzię obłędnie. Do tego walki w powietrzu a'la Red Baron vs jakieś pionki Szacuneczek dla Dice za to,że korzystają z tak mało eksploatowanego okresu w historii świata. Gimby i niedzielniaki pewnie szybko się odbiją od gry, w końcu nie będzie tutaj tony bzdetów czy legalnych cheatów jak to bywa w tych s.(pipi)inach w klimatach sci-fi. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Będzie się działo o 22.00. A tutaj znowu s-fi i tyle zabawy. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Na YT też jest LIVE Edytowane 6 maja 2016 przez Neox Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 pewnie dostęp do bety i darmowe dlc w postaci kolorowych sznurowadeł 1 Cytuj
Zorak 7 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 no activision wafluje się z playstation to raczej logiczne ze ea trzyma z xboxem. pewnie promocja ea access i inne bzdury pokroju u nas beta dzień wcześniej i skórka do broni Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) Tak bardzo logiczne że to pierwsza gra od Dice z promo na Xboxie w tej generacji. Edytowane 6 maja 2016 przez hav7n Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) co tu sie odpie/rdala podobno fake sprzed kilku dni albo wczoraj Edytowane 6 maja 2016 przez sosnaa Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 jak wyskoczą z jakimś ufo to będzie zawód roku. oby nie bo WW1 zapowiada się wybornie Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Szykować dog tagi bo bedzie grubo 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 W lekkim szoku jestem. Jesli ma nie byc sprzetu (w ilosci bf4), to licze na wgniatajaca w fotel oprawe A/V.A te info to skad? Beda pojazdy transportowe, czolgi i samoloty. Jedynie helikopterow nie bedzie. Chyba,ze to ww2 to moze jakies beda. Dzwiek bedzie jak zwykle dobry,grafa pewnie bedzie lepsza na PC. To ma byc k@#a czolg!? To jakas popierdoolka jest! To przynajmnie radarowych nie ma Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 ze niby takimi maszynami z lamusa mamy sie na multi prac? Eeeeee... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 CIESZYCIE SIE WSZYSCY ŻE TO JUŻ NIE LASERKI I NANOKOMBINEZONY A DOSTANIECIE FUTURYSTYCZNEGO BATTEFIELDA W CZASIE I WOJNY ŚWIATOWEJ, ALBO JAKIEGOŚ INNEGO STEAMPUNKOWEGO SZROTA Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 ze niby takimi maszynami z lamusa mamy sie na multi prac? Eeeeee... a ja sie właśnie jaram bitwami powietrznymi za pomocą takich starych dwupłatowców,. niczym red baron. lubie takie klimaty bardziej sie obawiam o przyjemność walki piechoty z powodu słabych karabinów i zapewne mało różnorodnoych, no ale poczekam\jmy jeszcze te 10 min, oby pokazali coś konkretnego a nie 10 sekundowy teaser trailera Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Ale tutaj się inteligenci wypowiadają, to kur.waaa xd NO JAK MY BENDZIEMY NA KONIACH WALCZYĆ I Z ŁUKU SZCZELAĆ NO GŁUPIE I W TYCH OKOPACH KAMPIĆ FUUU Oby to była prawda, już za chwilę się dowiemy. I propsy Yano za pokazanie uzbrojenia, bo myśleliby wszyscy, że kolczaste granaty były. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 włączyłme właśnie streama. Czy ja słyszałem soundtrack z 1942? :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi