Opublikowano 7 lutego 20178 l Wypłata się zbliża,nie długo wbiję 55 lvl w COD Remastered ;) Więc mam pytanie,jest gdzieś dobre promo na BF1?I czy warto brać golasa czy dokładać do premium?
Opublikowano 11 lutego 20178 l Jeśli kupowałeś wcześniej Premium do 3 czy 4 to chyba znasz odpowiedź czy warto czy też nie warto tego zrobić w przypadku do 1.
Opublikowano 11 lutego 20178 l Doszły nowe informacje o broniach z dodatku. Będą: Ribeyrolles 1918: Jest to PM, więc wiadomo kto go dostanie. RSC 1917: Karabin samopowtarzalny, więc dostanie go medyk. Lebel Mle 1886: KM Chauchat: Najgorszy karabin maszynowy wszech czasów też będzie dostępny, a jak! Sjorgen Inertial: oraz znany już z gry pistolet Mle 1903, lecz tym razem wersja z powiększonym magazynkiem. Dodatkowo dostaniemy dwie nowe bronie białe - pałkę z zębatką i nóż z gwoździa: Nowa elitarna klasa, czyli czyściciel okopów, też będzie miał swoją wersję pałki. Dojdą nowe poziomy klas, kodeksy, medale, a także dwie nowe Operacje: Kowadło diabła i Za rzeką Marną. NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! Edytowane 11 lutego 20178 l przez Rozi
Opublikowano 13 lutego 20178 l Kupował ktoś z was na składkach z allegro?Nie wiem czego się po tym spodziewać a cena nowego BF1 to szaleństwo.Czemu wersja cyfrowa nie jest tańsza,skoro nie ma już piractwa,ani nośnika i pośredników?
Opublikowano 13 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=SB6-dBqFl0U W tym tygodniu najprawdopodobniej patch. Wprowadzone zostaną baretki, zwiększony level klas do 50, oraz głosowanie na mapy po zakończeniu meczu. Między innymi.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Kupował ktoś z was na składkach z allegro?Nie wiem czego się po tym spodziewać a cena nowego BF1 to szaleństwo.Czemu wersja cyfrowa nie jest tańsza,skoro nie ma już piractwa,ani nośnika i pośredników? Podstawowa cena wersji cyfrowej nie będzie tańsza, bo po prostu nie opłacałoby się robić edycji pudełkowych, a i sklepy stacjonarne nie miałyby zarobku ze sprzedaży gier. Producenci nie mogą sobie pozwolić na to by ograniczyć rynek tylko do edycji cyfrowych.
Opublikowano 13 lutego 20178 l https://www.youtube.com/watch?v=SB6-dBqFl0U W tym tygodniu najprawdopodobniej patch. Wprowadzone zostaną baretki, zwiększony level klas do 50, oraz głosowanie na mapy po zakończeniu meczu. Między innymi. W końcu glosowanie ! 50lvl wbic kazda klasa mhm Edytowane 13 lutego 20178 l przez Koleś88
Opublikowano 13 lutego 20178 l Patch ma być jutro, dziś o 21 mają pokazać na streamie rzeczy, które patch będzie zmieniał. Ale przypuszcza się, że będą to zmiany testowane w CTE, czyli te: https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5r139s/battlefield_1_cte_patch_1/
Opublikowano 13 lutego 20178 l Odżałowałem i kupiłem. Podoba mi się :). Dobrze odetchnąć po tych wszystkich futurystycznych klimatach. Tzw Hardcore przypomina mi starego Vietconga. Po prostu spluwa i wróg. Zły jestem na siebie że tyle zwlekałem.
Opublikowano 14 lutego 20178 l Parę błędów w nowym patchu po dwóch meczach - Nie pokazuje kto dostał paczkę pod koniec rundy - tłumaczenie rangi klasy jest z(pipi)ane i mamy pół po angielsku pół po polsku Do tego nadal podnoszenie przez medyka nie zostało naprawione
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jakie podnoszenie przez medyka? Że czasami się nie da podnieść, czy co? Bo to jest często spowodowane tym, że część ciała rannego żołnierza jest wtopiona w otoczenie i wtedy trzeba kilka razy próbować. @Carolek, największy teoretyk Battlefielda :3 Stary, akurat ta część jest naprawdę dobrze zrobiona, bez rażących błędów.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Dokładnie, gra działa elegancko, a niektórzy tutaj siedzą w tym czy innym temacie o BFie byleby tylko ponarzekać i popyerdolić bzdury z zasady, bo to DICE i EA. Jedyne co nie działa dobrze to Battlelog, sama rozgrywka bez zarzutów. Edytowane 15 lutego 20178 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jakie podnoszenie przez medyka? Że czasami się nie da podnieść, czy co? Bo to jest często spowodowane tym, że część ciała rannego żołnierza jest wtopiona w otoczenie i wtedy trzeba kilka razy próbować. @Carolek, największy teoretyk Battlefielda :3 Stary, akurat ta część jest naprawdę dobrze zrobiona, bez rażących błędów. A no takie Rozi że jak medyk cię podnosi to dalej strzelać nie można , albo jak cholerny medyk cię podnosi to masz trzęsący się ekran, jasne te błędy znikają jak zmienię broń ale (pipi) mi z tego. Błąd jest od dawna i do tej pory nie został naprawiony. Dziś naprawili brak pokazywanie skrzynek po zakończonym meczu.
Opublikowano 15 lutego 20178 l O, widzę, że ten błąd ciągnie się dalej od BF3. W czwórce też często występuje padaczka po zaaplikowaniu defibrylatora ale żeby po morfinie tak telepotało? Trzeba się Tommo albo Farmaceutę zapytać. Oni się znają na lekach z pod lady. Edytowane 15 lutego 20178 l przez Farmer
Opublikowano 15 lutego 20178 l W końcu mam Bf1,gra się zacnie :D W gratisie dostałem Bf4 na PS4,zobaczymy co mnie ominęło ;)
Opublikowano 15 lutego 20178 l O, widzę, że ten błąd ciągnie się dalej od BF3. W czwórce też często występuje padaczka po zaaplikowaniu defibrylatora ale żeby po morfinie tak telepotało? Trzeba się Tommo albo Farmaceutę zapytać. Oni się znają na lekach z pod lady. Po morfinie nie powinno. Bardzo rzadko mogą być napady drgawek ale to jest raczej pomijalne.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Kurde,idzie się wbić w jakiś sprzęt?Chciałem polatać,w czołgu posiedzieć,wiecznie zajęte.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Pograłem wczoraj w trybie Back to Basics, ale to było dobre Podbój, bez czołgów, samolotów, nie ma jednostek elitarnych, jako broń główną do wyboru tylko snajperka z muszką, rewelacyjny feeling potyczek o flagi. Wywaliłbym jeszcze behemothy, ale nawet z nimi gra się rewelacyjnie.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Ale "back to basic" jest od jakiegoś czasu :) , ja już nie mogę się doczekać dwóch nowych map do OPERACJI :)