Opublikowano 5 lipca 20177 l W tym miesiącu mają ruszyć Premium Trials, czyli granie w mapki dla Premiumowiczów, w które będziecie mogli zagrać bez przyjaciela z Premium. Ostatnio odkryłem nową wspaniałą rzecz - Saint-Chamond gazowy. Posiada koziołkujące pociski rozpryskowe, które po wstrzeleniu do budynku robią z żołnierzy mielonkę, a także pociski z gazem. Na miejskich mapach ten czołg miażdży.
Opublikowano 8 lipca 20177 l Te klify na drugim obrazku? Bardzo nietypowe, prawda? https://pl.wikipedia.org/wiki/Helgoland https://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_ko%C5%82o_Helgolandu_(1914) Jak to okaże się prawdą, to kłaniam się DICE. Edytowane 8 lipca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 10 lipca 20177 l Jest jakaś przybliżona data kiedy dadzą ten trial premium dla wszystkich?
Opublikowano 10 lipca 20177 l Wraz z wyjściem nowej mapy, która to zazwyczaj wychodziła we wtorek. Zostały jeszcze trzy wtorki lipca. Jako, że panuje posucha w temacie i jestem jedyną osobą, która gra w Battlefielda, to wrzucę filmiki ciekawe. A więc spekulacje o kolejnych broniach w nadchodzącym dodatku: https://youtu.be/YbA1GlnACdM Oraz prototypowa rusznica przeciwpancerna Winchestera: https://www.youtube.com/watch?v=FchMnsd3YSk Polecam serdecznie kanał Forgotten Weapons. Można się zakochać w rozkładaniu i składaniu broni. Edytowane 10 lipca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 10 lipca 20177 l Dwóch nas jest, musimy w końcu zrobić forumową ustawę i pograć dłużej. Wczoraj wróciłem na chwilę do map z podstawki i wręcz odrzuciła mnie od nich liczba kamperów. Większość to snajperzy, pochowani na dachach i w oknach budynków. Szczytem była moja drużyna w, której tylko ja biegałem mapie. Wiem, że mapki z DLC są inne, nie mają wielu bezkarnych punktów dla sniperow, ale mam wrażenie, że grają tam sto razy bardziej ogarnięci Gracze. No i w końcu spodobała mi się najnowsza mapa,która świetnie sprawdza się w Dominacji.
Opublikowano 10 lipca 20177 l Nie jesteście sami. Gram pawie dziennie w różnych porach (zależnie od szychty). Oczywiście sam bo większość lata sobie w taksówkach po kosmosie.
Opublikowano 10 lipca 20177 l Na takie teamy w których połowa jak nie więcej graczy gra scoutem to pomaga tylko zmiana serwera, szkoda nerwów. W ogóle to te (pipi) zazwyczaj nawet nie używają flar żeby chociaż coś zaświecić na mapie. A od paru dni to mi się za to trafiają składy że praktycznie nikt nie gra medykiem, a jeśli już się jakiś napatoczy to o tym że podniesie można zapomnieć :)
Opublikowano 10 lipca 20177 l Przed chwilą 38-4 na Ofensywie Nivelle'a Jednak Czyściciel Okopów tutaj jest potworem. Rewolwer + pałka+ apteczka i goście nie wiedzieli co się z nimi dzieje. Do tego granaty dymne i można się poczuć jak predator.
Opublikowano 10 lipca 20177 l Ja i koles88 też grywamy wieczorami. Dodajcie do znajomych i nawet dla was mogę pograć medykiem ;p
Opublikowano 11 lipca 20177 l Flary pomoga tylko jesli snajper jest w twojej druzynie. Nie wiem jak na konsolach, ale na PC mamy spory team, gramy klanówki z innymi skladami i ogolnie, mimo wielu wad, zabawa wciaz przednia.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Yyy, a to nie jest tak, że cały team widzi oznaczonych wrogów przez kilkanaście sekund?
Opublikowano 11 lipca 20177 l No typy z twojej drużyny (max 5 osób) ale nie wszyscy sojusznicy. Bardziej sprawdza się oznaczanie typów za pomocą trigera. Flara dobra do rozeznania w ilości wrogów i ich położenia dla samego zwiadowcy (jeśli grasz sam). Jeśli team się komunikuje i trzyma się razem to oczywiście daje to spory plus.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Też mi się wydaje że działa dla całej naszej drużyny tym bardziej że sporo wpada przy tym asyst za spota. No i warto dodać że np granatem dymnym idzie "zgasić" flary. Edytowane 11 lipca 20177 l przez messer88
Opublikowano 11 lipca 20177 l No jasne, że dla całej drużyny to jest, bo przecież dostaje się "Asystę z flarą lokalizacyjną", a nie "Drużynową asystę z flarą lokalizacyjną".
Opublikowano 11 lipca 20177 l Nie jestem pewien na 100% ale kiedyś jak koleś z poza drużyny rzucił flarę to nie oznaczyło mi na mini mapie wrogów, a byli w pobliżu. Sprawdzę dzisiaj dokładnie.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Zmieniałeś sobie ustawienia minimapki? Defaultowa ze swoim zoomem to jest praktycznie bezużyteczna, w ogóle nie widać co się dzieje na około.
Opublikowano 11 lipca 20177 l Dalej można się "podzielic" premium? Bo jeśli tak to chętnie to uczynię :)
Opublikowano 11 lipca 20177 l Sorry chłopcy ale flara oznacza na mini mapie tylko ludziom z drużyny. Oznaczenie przez Q czy co tam jest na konsoli, wszystkim. No i dym niestety nie blokuje już zaspotowanych przeciwników. Co do wielkości mapy. Na pc wciskając N powiększamy jej zasięg w locie. W opcjach z kolei też można zmienić, ale od tej wielkości będzie skalowanie w locie. Edytowane 11 lipca 20177 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 12 lipca 20177 l Znikają z mapy, ikony znad ludków nie znikają, tak samo jak przez dym czy tam ogień możesz "ręcznie" kogoś zespotować.
Opublikowano 12 lipca 20177 l wybacz creatinfreak że wczoraj nie dołączyłem, ale pożyczyłem BF1 na kilka dni koledze :)