kanabis 22 644 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ja cwicze w jakis tanich spprtowych butach. Nie widze potrzeby kupowac butow robionych na miare jak korki cristiano ronaldo dla 6 serii przysiadow na tydzien. No ale moze umre przez to. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 nie buty robione na miare tyl;ko wkładka do buta robiona na miare. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Jak ktos ma zbedne fundusze to czemu nie? Sam kupilem adasie 2 lata temu i do dzis sie trzymaja znakomicie. I nie tylko przy przysiadach, ale i przy kazdym cwiczeniu ktore wymaga stabilnej pozycji (martwy, wioslowania itp) pokazuja pazur. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 No jak ktos ma zbedne fu dusze to i xboxa x bez gier moze sobie kupic. Kto bogatemu zabroni Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 no to jest to, brak profilaktyki + zarobki w polsce, aktualnie nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez wkładek ortopedycznych, zdaję sobie sprawę, że dla przeciętnego kowalskiego wydanie 300-400 pln na parę wkładek to spora inwestycja, no ale to procentuje w przyszłości, nie będziesz musiał tracić czasu/płacic za wizyty u ortopedy z powodów związanych z postawą czy innym jednostkami chorobowymi powiązanymi z stawami i stopami. Jak z dentystą, dbasz o zęby to sie nie dzieje, nie dbasz o stopy to przygotuj się na ból kolan, bioder, halluxy, ostrogi, stan zapalny achillesa i inne nerwiaki. Jeszcze pal licho jedna para wkładek, czasami trzeba 3 różne zrobić, do różnych aktywności, no ale kto jakie ma potrzeby. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 No ale tak szczerze to serio mi to grozi kiedy regularnie biegam, no i akurat na butach do biegania juz nie oszczedzam, biore suple od stawow , dbam o prawidlowa technike cwiczen i biegu no i jestem odwazny? Nie ironizuje tylko serio pytam jak to wyglada z punktu widzenia kogos kto w tym siedzi Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Każdy człowiek rasy białej mieszkający w Europie posiada płaskostopie poprzeczne (nie mylić z podłużnym) i to jest wystarczający powód do zaopatrzenia sie w wkładki ortopedyczne. A o konsekwencjach płaskostopie poprzecznego nie chce mi sie rozpisywać. Z suplementacji trochę beka bo chyba to nie jest kolagen z apteki bez recepty prawda? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Nie, jest to animal flex za 120zl Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Kelly Starrett w Gotowy do Biegu trochę obśmiewa wszelkie wkładki ortopedyczne i dużo mówi o ćwiczeniach ciała i poprawnej technice chodu, biegu, leżenia, snu itd itp. Nie wiem, kto ma rację, pewnie jak zwykle, jest gdzieś po środku. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Wszystko sie sprowadza do indywidualnego przypadku. Wątpię by ćwiczeniami można było załatwić temat stanu zapalnego Achillesa cofnąć halluxa czy wyrównać 2cm skrótu kończyny. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Ku.rwa, aż mnie skręca jak czytam o takich dolegliwościach. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 A sa jakies wkladki Orzeszek zeby wyrownac 2cm w benisie do tych 13cm? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 (edytowane) ponoc w Rosji wydluzaja kości domowymi sposobami może na beniasa tez działa. Plastyka penisa jest w 100% refundowana w Polsce zapisz sie to za 5 lat sie może doczekasz operacji. Edytowane 8 listopada 2017 przez Orzeszek Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 Kupiłem sobie powerlifty jak były te zaiebiste promocje, czyli coś koło 170 złych wyszło. Co mogę powiedzieć, no cudów nie ma, zdecydowanie można się obejść, ale fajne stabilne buty (płaska podeszwa, dobrze się klei do podłoża), spoko do siadów zwłaszcza przy słabszej mobilności, ok do benchpressa, wiosłowań. Nie bardzo się przez podbicie nadają do martwych. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 8 listopada 2017 Opublikowano 8 listopada 2017 No wlasnie o powerlifty mu chodzilo. Tylko, ze normalne rozmiary sa po prawie 400zl. Znalazl jakies łososiowe (rozowe xD) za 283zl i mam mu zamowic. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 uwierz mi, to nie oczywiste. znam agentów co ćwiczyli w crocsach czy innych klapkach. 2009-2010 taka bida była, że w sandałach (do tego obowiązkowo skarpety) biegałem. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Dobra zamówiłem mu te różowe adidasy powerlift XD dam znać potem jak mu się w nich ćwiczy. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 9 listopada 2017 Opublikowano 9 listopada 2017 Obserwuj go, bo ten różowy jest niepokojący. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 Jakie polecacie buty tylko na siłownie z płaskim podbiciem dobre do siadów i martwych? Ćwiczę teraz w butach do biegania a mc i przysiady na boso, ale trenerek z siłowni już kilka razy mnie upominał że regulamin siłowni nie pozwala na ćwiczenie bez butów Obecne biegówki też już nie wyglądają najlepiej więc to chyba dobry czas na zmianę. Jakieś propozycje powiedzmy z dwóch rożnych przedziałów cenowych entry level i coś droższego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi