Skocz do zawartości

Outcast - 2016 - Robert Kirkman - Cinemax

Featured Replies

Opublikowano

No proszę. Cinemax szykuje na czerwiec nowy serial - ponoć na bazie komiksu o tożsamym tytule.

I co ciekawe, ma być to horror. :ninja:  Najbardziej ciekawią mnie w tym dwie rzeczy: Jak Kirkman poradzi sobie z czymś innym niż TWD i jak Cinemax wypadnie z czymś innym niż akcyjniak naładowany seksem, waleniem się po mordach i strzelaninami (Banshee), ewentualnie bardziej militarny akcyjniak naładowany wybuchami, seksem i strzelaninami (Strike Back) - żeby nie było oba seriale ubóstwiam. Mówię tylko o diametralnej różnicy klimatów. :)

• Odpowiedzi 46
  • Wyświetleń 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zaciekawił mnie ten serial. Komiksu nie czytałem, ale skoro serial robi Cinemax, chyba nie muszę się martwić o poziom serialu. Mam nadzieję, że będzie tak samo dobry jak Dom grozy.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Yjdlj5wo4VM

https://www.youtube.com/watch?v=1oJi2o-XxVA

No proszę. Cinemax szykuje na czerwiec nowy serial - ponoć na bazie komiksu o tożsamym tytule.

I co ciekawe, ma być to horror. :ninja: Najbardziej ciekawią mnie w tym dwie rzeczy: Jak Kirkman poradzi sobie z czymś innym niż TWD i jak Cinemax wypadnie z czymś innym niż akcyjniak naładowany seksem, waleniem się po mordach i strzelaninami (Banshee), ewentualnie bardziej militarny akcyjniak naładowany wybuchami, seksem i strzelaninami (Strike Back) - żeby nie było oba seriale ubóstwiam. Mówię tylko o diametralnej różnicy klimatów. :)

Będzie horror z cyckami, wybuchami i szczelaniem :potter:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

i świeży trailerek:

Na razie odczucia mam dość... mieszano-nijakie :dunno:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
  • Autor

Mamy przedpremierową reckę pierwszego epizodu (bez spoilerów) :

http://naekranie.pl/recenzje/outcast-opetanie-sezon-1-odcinek-1-recenzujemy-jako-pierwsi-w-polsce

No, no. Chyba mają moją atencję. I ten plakat całkiem ładny: 

outcast-key-art_final.jpg

:)

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ponoć pierwszy odcinek już do obejrzenia :) Jest chyba jakiś wyciek, czy coś.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Pierwszy odc oglądało się nieźle, jest klimacik, klika scen jest mocnych jak na telewizję. Zobaczymy co będzie dalej.

Opublikowano

No cóż, serial robił Cinemax, a nie jakiś kanał basic cable, więc mogą sobie na więcej pozwolić. Też jestem po pierwszym odcinku. Zapowiada się na dobry serial.

Opublikowano

Mocny pierwszy odcinek, liczę że utrzymają ten klimat w następnych odcinkach.

Opublikowano

Pilot bardzo mi podszedl, pierwszy nowy serial od ponad roku ktory bede sledzil.

Opublikowano
  • Autor

W końcu obejrzałem pilota. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Mam nadzieję, że tego dusznego klimatu zapadłej mieściny nie zepsują i dalej cackać się też nie będą. :)

Opublikowano

btw przeczytałem sobie dziś pierwszy zeszyt komiksu dla porównania z odcinkiem i powiem że serial wypada dużo lepiej niż wersja papierowa

Opublikowano

Podjarałem się pilotem a serial dopiero w czerwcu startuje :(

Opublikowano

Ktos ogladal? Wczoraj przypadkiem ogladnalem pierwszy odcinek i chyba zobacze pozostale odcinki. Niestety nie mam porownania z innymi serialami jak inni i pewnie dlatego lepiej mi podejdzie ;)

Opublikowano
  • Autor

Drugi odcinek już krąży. Także od teraz już co sobotę kolejny. :)

Opublikowano

Czekam czekam. To już dziś 22 i 23 jakby ktoś oglądał mecz Anglia - Rosja. Szkoda tylko że narzeczona boi się oglądać :P

Opublikowano

Dobry drugi odcinek, solidny serial sie szykuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wciągnąłem ep 2/3 i może nie są tak kopiące jak pilot to jednak mamy bardzo solidny serial.

Opublikowano

Pobijam. Atmosfera gęstnieje,serial lepszy niż papierowy odpowiednik.

Opublikowano

Najlepsza nowosc ostatnich miesiecy. Z tego co czytalem tworca komiksu ma od poczatku pomysl na zakonczenie i nie bedzie tego ciagnac jak walking dead.

Opublikowano

Z odc na odc coraz lepszy staje się ten serial. Myślałem, że będzie nieco straszniej ale w obecnej formie mi odpowiada :)

Opublikowano

Serial bardzo fajny, chociaż faktycznie pierwszy odcinek był dość straszny, a teraz już tak nie jest. Mam tylko nadzieję, że za szybko nie wytłumaczą o co chodzi, bo serial może nieco stracić bez takiej atmosfery mistycyzmu i tajemniczości.