Opublikowano 3 kwietnia 20169 l No proszę. Cinemax szykuje na czerwiec nowy serial - ponoć na bazie komiksu o tożsamym tytule. I co ciekawe, ma być to horror. Najbardziej ciekawią mnie w tym dwie rzeczy: Jak Kirkman poradzi sobie z czymś innym niż TWD i jak Cinemax wypadnie z czymś innym niż akcyjniak naładowany seksem, waleniem się po mordach i strzelaninami (Banshee), ewentualnie bardziej militarny akcyjniak naładowany wybuchami, seksem i strzelaninami (Strike Back) - żeby nie było oba seriale ubóstwiam. Mówię tylko o diametralnej różnicy klimatów.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Zaciekawił mnie ten serial. Komiksu nie czytałem, ale skoro serial robi Cinemax, chyba nie muszę się martwić o poziom serialu. Mam nadzieję, że będzie tak samo dobry jak Dom grozy.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=Yjdlj5wo4VM https://www.youtube.com/watch?v=1oJi2o-XxVA No proszę. Cinemax szykuje na czerwiec nowy serial - ponoć na bazie komiksu o tożsamym tytule. I co ciekawe, ma być to horror. Najbardziej ciekawią mnie w tym dwie rzeczy: Jak Kirkman poradzi sobie z czymś innym niż TWD i jak Cinemax wypadnie z czymś innym niż akcyjniak naładowany seksem, waleniem się po mordach i strzelaninami (Banshee), ewentualnie bardziej militarny akcyjniak naładowany wybuchami, seksem i strzelaninami (Strike Back) - żeby nie było oba seriale ubóstwiam. Mówię tylko o diametralnej różnicy klimatów. Będzie horror z cyckami, wybuchami i szczelaniem :potter:
Opublikowano 9 maja 20168 l Autor i świeży trailerek: Na razie odczucia mam dość... mieszano-nijakie Edytowane 9 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 11 maja 20168 l Autor Mamy przedpremierową reckę pierwszego epizodu (bez spoilerów) :http://naekranie.pl/recenzje/outcast-opetanie-sezon-1-odcinek-1-recenzujemy-jako-pierwsi-w-polsce No, no. Chyba mają moją atencję. I ten plakat całkiem ładny: Edytowane 11 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 21 maja 20168 l Autor Ponoć pierwszy odcinek już do obejrzenia Jest chyba jakiś wyciek, czy coś. Edytowane 21 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 22 maja 20168 l Pierwszy odc oglądało się nieźle, jest klimacik, klika scen jest mocnych jak na telewizję. Zobaczymy co będzie dalej.
Opublikowano 24 maja 20168 l No cóż, serial robił Cinemax, a nie jakiś kanał basic cable, więc mogą sobie na więcej pozwolić. Też jestem po pierwszym odcinku. Zapowiada się na dobry serial.
Opublikowano 24 maja 20168 l Mocny pierwszy odcinek, liczę że utrzymają ten klimat w następnych odcinkach.
Opublikowano 24 maja 20168 l Pilot bardzo mi podszedl, pierwszy nowy serial od ponad roku ktory bede sledzil.
Opublikowano 24 maja 20168 l Autor W końcu obejrzałem pilota. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Mam nadzieję, że tego dusznego klimatu zapadłej mieściny nie zepsują i dalej cackać się też nie będą.
Opublikowano 25 maja 20168 l btw przeczytałem sobie dziś pierwszy zeszyt komiksu dla porównania z odcinkiem i powiem że serial wypada dużo lepiej niż wersja papierowa
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Ktos ogladal? Wczoraj przypadkiem ogladnalem pierwszy odcinek i chyba zobacze pozostale odcinki. Niestety nie mam porownania z innymi serialami jak inni i pewnie dlatego lepiej mi podejdzie
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Czekam czekam. To już dziś 22 i 23 jakby ktoś oglądał mecz Anglia - Rosja. Szkoda tylko że narzeczona boi się oglądać
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Wciągnąłem ep 2/3 i może nie są tak kopiące jak pilot to jednak mamy bardzo solidny serial.
Opublikowano 28 czerwca 20168 l Pobijam. Atmosfera gęstnieje,serial lepszy niż papierowy odpowiednik.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Najlepsza nowosc ostatnich miesiecy. Z tego co czytalem tworca komiksu ma od poczatku pomysl na zakonczenie i nie bedzie tego ciagnac jak walking dead.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Z odc na odc coraz lepszy staje się ten serial. Myślałem, że będzie nieco straszniej ale w obecnej formie mi odpowiada
Opublikowano 5 lipca 20168 l Serial bardzo fajny, chociaż faktycznie pierwszy odcinek był dość straszny, a teraz już tak nie jest. Mam tylko nadzieję, że za szybko nie wytłumaczą o co chodzi, bo serial może nieco stracić bez takiej atmosfery mistycyzmu i tajemniczości.