Skocz do zawartości

Nowości komiksowe

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czekałem sporo, ale nikt nie wrzucił :v

Każdy chwali, wczoraj samemu wreszcie przeczytałem i wszystkie pochwały absolutnie zasłużone. Jeden z najlepszych polskich komiksów? Bezapelacyjnie.

okladka-600.jpg

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekałem sporo, ale nikt nie wrzucił :v

Każdy chwali, wczoraj samemu wreszcie przeczytałem i wszystkie pochwały absolutnie zasłużone. Jeden z najlepszych polskich komiksów? Bezapelacyjnie.

okladka-600.jpg

polecam, naprawdę wart wydania kasy, popieraj swojego prosiaka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z wami, kupiłem trochę w ciemno i podszedł mi bardzo. Polecam zwłaszcza osobom tak jak ja lubującym się w komiksie obyczajowym.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cena tych turtlesów bardzo ok. Wersja oryginalna chodzi po 140 zł. Jednak niewiem czy będę brał bo całość to 6 tomów i niewiadomo czy wydadzą komplet.

Na forum Gildii pisali, że będzie 6 tomów + kilka uzupełniających. Odstęp pomiędzy tomami plus/minus - 4 miesiące. Cena kolejnych tomów taka sama, może nawet niższa, bo jest mniej stron.

No widziałem. Biorę na 100% żółwie od nich. Już są moim ulubionym polskim wydawnictwem razem ze Studiem Lain. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie powiem, trochę mi dygnął michałek. Ale z drugiej strony, w zeszłym roku, nawet się nie zająkneli w planach o powtórne wydanie. Mam już prawie całą serię po angielsku więc meh.

Edytowane przez _K_
Opublikowano

Potwierdzone przez tłumacza pracującego dla Hatchette na jakimś konwencie (chociaż najpierw puszczą triala jak w przypadku lucky luke i jak nie wypali to dadzą sobie spokój):

6c53256d44b1b0303b2e591e56688c1c.png