Luqat 966 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Czyli jednak ruszą coś z Daredevilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Tylko Amazing Spider- man mnie interesuje z marvela/dc, dobrze że juz oficjalnie zapowiedziany. No i chyba wreszcie łyknę Sandmana. Nie wiedziałem ze ten DD to jest to co Sideca miala wydac, tez biore. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To co wydało TM-Semic i Mandragora to zupełnie inne serie. To co będzie w Kolekcji Hachette jest ponoć lepsze i brutalniejsze, z konkretną ilością cycków:-P Jak wyjdzie to się sprawdzi. Kolekcja jest o tyle ciekawa, że jest KOMPLETNA, ale prawdę mówiąc nie liczę na pełny start. Jak się mają te serie do siebie?Tzn czytałem te z TM-Semic i jak znaleźć kontynuację tego.Jakąś nazwę miała ta seria? Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Myślałem że to o tych Transformersach było a to o Conanie:)Jakoś mi się źle przeczytało. Nawet się zastanawiałem -cycki w Transformers? Tak więc jakby ktoś mi rozjaśnił te Transformersy.Czy to jakieś serie są.Chętnie bym sprawdził co tam później się działo. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez keyzee Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zgodnie z obietnicą i tydzień i kilka dni po premierze nowego filmy z uniwersum ALIEN - podwójny album (double Scream), a w nim: arcydzieło Mike'a Mignoli i Dave'a Gibbonsa - OBCY: ZBAWIENIE (ALIENS: SALVATION) oraz utrzymany w podobnym duchu album OBCY: OFIAROWANIE (ALIENS: SACRIFICE) autorstwa Petera Milligana i Paula Johnsona. W sprzedaży od 18.05. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Cena tych turtlesów bardzo ok. Wersja oryginalna chodzi po 140 zł. Jednak niewiem czy będę brał bo całość to 6 tomów i niewiadomo czy wydadzą komplet.Na forum Gildii pisali, że będzie 6 tomów + kilka uzupełniających. Odstęp pomiędzy tomami plus/minus - 4 miesiące. Cena kolejnych tomów taka sama, może nawet niższa, bo jest mniej stron. Zebrali ponad 500 zamowien, jeszcze gildia cos wziela na sklep, ale tego nie liczyli do puli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ciekawe jaką cenę osiągną te Żółwie np. za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Scream Comics wyda, potwierdzone w reklamie na ostatnich stronach Fire and Stone: Więcej tu: Możliwe, że będzie to pierwszy komiks z Obcym jaki zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Mucha wrzucił info na fb, Spider-Man Niebieski ma pojawić się już w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 21.06 reedycja Preachera w twardej oprawie 348 stron za 9 dych bez grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 63 na Gildii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 63 na Gildii. 54 w inbooku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja tu widze za 74. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Ja tu widze za 74. Wchodzisz na Lubimyczytac.pl, wyszukujesz Kaznodzieje, wchodzisz przez buybox pod tytułem do sklepu inbook - montujesz zamówienie wpisujesz kod rabatowy 'qqs2ebhd' i ceny spadają o kolejne 10%. Jeśli ktoś ma jeszcze dodatkowe 10% stałego rabatu w inbooku to już totalny szał(wychodzi wtedy 46-48 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 To mow od razu :) ja i tak mam darmowa dostawe. Wiec dycha w te czy w tamte. To Preacher w dodatku zbiorczy i nowy wiec czekam z wywieszonym jezorem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 W inbooku masz darmową dostawę do kiosku ruchu.Nie żebym kogoś namawiał czy coś, ale jeśli ktoś chce przyoszczędzić lub dorzucić coś jeszcze to urwanie tych 18 -20 zł jest bardzo na rękę.Ja dzięki temu dorzuciłem Thora Gromowładnego oraz trzeci tom Parkera(serię którą z tego miejsca baaaardzo mocno polecam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ma tym lubimyczytac to po Angielsku tylko widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Info od Gildii ze paczucha nadana. a jeszcze w lipcu wpada do mnie komplet Sagi i Y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Zamówione z gildii. No czekam. Edyta w stylu Jarka - Przepiękne wydanie a w środku 12 zeszytów. Twarda oprawa zdecydowanie prsyprawia o skurcze w prostacie. Jestem zaskoczony jak dawno. Strasznie polecam. Na zdjęciu książka również się załapała. Edytowane 21 Czerwca 2017 przez wuJJek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Właśnie o tym miałem pisać... Po Kaznodziei to chyba najlepsza wiadomość ostatnich miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Właśnie o tym miałem pisać... Po Kaznodziei to chyba najlepsza wiadomość ostatnich miesięcy. Też mnie to ucieszyło i naprawdę liczę, że pójdą za ciosem i zobaczymy w zbiorczym wydaniu prace Barksa. Po cichu liczę, że wśród tych "dobrych wieści", padnie jakaś zapowiedź Vertigo. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Rockhold Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Obiecywali 100 naboi jeśli wypali y i skalp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Obiecywali 100 naboi jeśli wypali y i skalp Również z chęcią przyjmę, ale w głębi serca wciąż liczę na Bagniaka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rockhold 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ten "tydzień dobrych wieści" od Egmontu dotyczy tego roku. "100 naboi" jeżeli wydadzą, to wydadzą w przyszłym, bo wtedy mają ruszyć nowe serie od Vertigo. Ewentualnej zapowiedzi możemy wtedy oczekiwać najwcześniej w Łodzi. Na Kaczki się cieszę, ale w porównaniu z poprzednim wydaniem będzie brakowało dwóch komiksów. No tak, ale chyba jest miejsce na jedną jeszcze serie Vertigo w tym roku, bo Skalp już mamy zakończony, niedługo Y - myślę, że spokojnie coś nowego mogło by wpaść na grudzień. Ja tam mam cichą nadzieje i tyle, nie będzie to nie będzie - za rok może :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi