Skocz do zawartości

Nowości komiksowe

Featured Replies

Opublikowano

Obiecywali 100 naboi jeśli wypali y i skalp

Również z chęcią przyjmę, ale w głębi serca wciąż liczę na Bagniaka ;)

Swamp T. miało podobny warunek

• Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na bank będzie historia z tego albumu. Polecam! Kurde...pamiętam jakby to było wczoraj. TM-Semic miał tak kijową reklamę, że o pierwszym Mega Marvel z Torment dowiedziałem się po czasie i kiedy szukał

• Kolekcja oficjalnie rusza:  

• Kaznodzieja wznowiony   http://alejakomiksu.com/nowosci/23942/Zapowiedzi%20Egmontu%20na%20czerwiec%202017%20(oficjalne)/

Opublikowano

bRD7yKj.jpg

Bardzo mnie to cieszy, przespałem jak było wznowienie po angielsku i teraz drogo chodzi. Biore na bank.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupił ktoś Conana? Tam jest jakiś główny wątek czy każdy tom o czym innym? Za 9zł z ciekawości bym wziął, ale na kolejną kolekcje nie mam miejsca.

Opublikowano

I teraz dylemat co kupic do pociagu Conana czy PSXE xD. Szkoda, zr kolejne tomy 40zl, ale wydanie wyglada swietnie.

Opublikowano

DeAgostini zapowiedziało kolekcję komiksów Star Wars Legendy. W pierwszym tomie "Klasyczne opowieści 1". Ceny pewnie jak seria od hachette, bo pierwszy tom 15zł. Zapewne to kolejny test.

Info ze strony ruchu.

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Ta wieść o wznowieniu centusia to świetna wiadomość, od prawie roku polowałem na zeszyty na allegro, ale ceny były trochę zaporowe. Don Rosa FTW!

Opublikowano

Nie jaram się jakoś specjalnie SW, jedyna kolekcja z istniejących która bym się zainteresował to Transformers.

Opublikowano

Jutro w kioskach pojawi się kolejny tom SBM z Punisherem.

"Na album składają się następujące oryginalne zeszyty: THE AMAZING SPIDER-MAN (vol. 1) #129 (luty 1974) oraz THE PUNISHER (vol. 1) #1-5 (styczeń-maj 1986)."

Warto wziąć za 40zł czy lepiej dołożyć do MAX? (nie czytałem żadnego Punishera)

Opublikowano

Imprint Max nie łączy się z głównym uniwersum marvela czyli 616.

Oczywiście bierz Punisher Max ale miej na uwadze, że jest obrzydliwy i brutalny jak większość rzeczy od Ennisa.

Opublikowano

Jakby 100 naboi wydali w formacie Deluxe (po 20 zeszytów) to byłoby genialnie.

Opublikowano

Mówicie, że takie dobre? Może przeczytam pare skanów na próbę.

Za dużo superbohaterów na regale, coś bardziej przyziemnego chętnie kupie.

Opublikowano

Mogę ci sprzedać to co było w pl wydane przez mandragorę :p

Opublikowano

Ta i zostane z niedokonczona seria ;p Przeczytam pare skanow, jak mi podejdzie to wezme z egmontu.

Opublikowano

Jakby 100 naboi wydali w formacie Deluxe (po 20 zeszytów) to byłoby genialnie.

Całość ma być w 5 tomach :-)

Czyli Deluxe :banderas:

Mam nadzieję, że nie zabiją ceną.

Opublikowano

Transmetropolitan i 100 naboi bardzo cieszą. Łamałem się właśnie czy nie zacząć to kupować po angielsku ale zostanę chyba tylko przy hellblazer.

Btw Mucha co zapowiedziała? A

Opublikowano

Transmetropolitan wam się podoba?

Opublikowano

Bardzo, ale jestem retardem. Z dziennikarstwem/polityką/społeczeństwem stało się to co 20 lat temu przedstawił Ellis, jakoś lubię tego egocentryka, brakuje mi takiego w realnym życiu. 

votingtransmet-1321648285.jpg

Edytowane przez ziemia1

Opublikowano

W drugim tomie Kaznodziei jest spis wydań kolejnych tomów: styczeń, kwiecień i wrzesień 2018, a tom szósty 2018/2019.

Opublikowano

Gdybym nie zamawiał z gildii, gdzie od wtorku jest niby dostępny od 24h, tylko gdzie indziej, to już bym czytał przez weekend, a tak dziś łaskawie wysłali.
Druga ich wtopa, trzeciej nie będzie, bo nie skuszę się, wam też radzę uważać, zdecydowanie polecam nieprzeczytane.pl