Lipa 508 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Tylko biorąc w Empiku 3 rzeczy płacąc za dwie i tak wychodzi drożej niż w innych księgarniach.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 W styczniu w Marvel Now mają być Spiderman 2099 i Moon Knight. Sprawdzi się i pomyśli co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja zadnych wiecej kolekcji, moze z wyjatkiem dla Transformers. Niedlugo do 200 tomow dobije i nie umiem przestac poki sie nie skoncza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 48 minut temu, Shen napisał: Ja zadnych wiecej kolekcji, moze z wyjatkiem dla Transformers. Niedlugo do 200 tomow dobije i nie umiem przestac poki sie nie skoncza. I feel you man. Też na to choruję, dlatego nie zaczynam nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Szykować pieniążki.https://kamienzserca.pl/piotr-kowalski-narysuje-komiks-ze-swiata-bloodborne/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Miejmy nadzieję, że będzie dobra historia, bo samo to, że na podstawie gry , nic nie znaczy. No i w lutym pierwszy zeszyt, a wolałbym wydanie zbiorcze, więc jak okaże się, że jest ok, to trza poczekać na całość. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
koob 0 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 W dniu 5.12.2017 o 22:56, MLeKSk napisał: Ja w kolekcje nie wszedłem, kupuję pojedyncze tomy, ale rzadko i to bardzo. "Conana" mam chęć kupować, bo to zamknięta seria będzie. "Star Wars" rusza oficjalnie 3 stycznia. Od numeru 36 tomy będą się ukazywały co tydzień :-P https://www.deagostini.com/pl/kolekcja/starwars/ MLeKSk zamawiasz prenumeratę? Ja się chyba skuszę, zbieram figurki z postaciami ze Stars Wars i trochę kusi mnie ta reprodukcja hełmów dodanych do prenumeraty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Drugi tom zbiorczy już do mnie leci. Za 65 zł na alledrogo z darmowym odbiorem w kiosku Ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 100 naboi - 21 luty pierwszy tom. Cena coś koło 120 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
koob 0 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 W dniu 15.12.2017 o 18:35, MLeKSk napisał: Nie, odpuszczam. To i tak nie jest całość. Wolę zostawić kasę na "Conana", albo inne albumy. Zresztą, mam zamiar trochę teraz przystopować z komiksami, bo kupka wstydu to już ponad 60 tytułów, nie mam kiedy tego czytać, a i miejsca też brakuje. A te hełmy dodawane do prenumeraty to przypuszczam będzie to: https://www.youtube.com/watch?v=ySkOcSf3HHI Dzięki za filmik! Hehehe, to po co zamawiasz tyle tytułów i ich nie czytasz? Ja nie kupuję żadnych nowych, póki nie skończę tego co mam. Jak zamówię do czwartku, to notesik wpadnie - też się przyda A pokaże ktoś środek komiksu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 6 godzin temu, koob napisał: Dzięki za filmik! Hehehe, to po co zamawiasz tyle tytułów i ich nie czytasz? Zbieractwo, dla niektórych to jednostka chorobowa. Ja też już idę w dziesiątki nieprzeczytanych Ale duża część z tego już jest z wyczerpanym nakładem, a nowości są w na tyle dobrej cenie, że odsprzedaż nawet po długim czasie nie bije po kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ja sobie dawkuję po troszku. Właściwie to w tym roku będą dopiero dwa komiksy na święta (jeśli poczta da radę ) To już nie te czasy co przy TM - Semic gdzie raz w miesiącu zgarniało się kolejne nr z kiosku. Teraz to przegląd nowości w internecie i kupowanie zbiorczych wydań. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Trzeci tom Kaznodziei okładkowo droższy o dyche. Tak to jest jak sklepy sprzedają za 2/3 ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nie wiem ale skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ja się opanowałem kiedy zrozumiałem, że wstyd znajomych do domu zaprosić. Jak się później okazało, ciężko to sprzedać ale dzięki Omnibusom wychodzę na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @MLeKSk mnie ten Conan troche kusi. Chyba kupie pierwszy numer i zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pokazał tu ktoś ten komiks o Sknerusie i już biedniejszy o 70 zł czekam na paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Kupiłem pierwszy tom Conana i mam mieszane uczucia. Pod względem wydania nie mam zastrzeżeń. Kreska jest nierówna, ale z tego co wyczytałem to bolączka pierwszego tomu, bo potem zmienił się rysownik. Tak, wiem, że to lata 70 i nie ma co oczekiwać cudów. Fakt, że komiks jest czarno-biały mi nie przeszkadza. Byłem też trochę zaskoczony, bo tom jest większy od standardowych tomów egmontu w twardych okładkach. Papier jest ok. Ciekawi mnie, czy kolejne tomy będą liczyć po tyle samo samo stron (160) czy będzie z tym różnie. No i koszt w prenumeracie daje 2700zł. No i 120cm wolego miejsca na półce, jeśli chcemy mieć niepodzieloną grafikę na grzbiecie Nigdy się w sumie w tak bogate zbieranie nie bawiłem. Rajtuzy marvela i dc mnie odrzuciły, stąd oprócz UXM z 2004 i obecnego Deadpoola nie mam nic, choć i DP z kreską leci na zbity ryj. Dlatego cały czas się nad tym Conanem zastanawiam, bo jak brać to tylko prenumeratę i dociągnąć ją do końca tych 75 tomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wydawnictwo co ostatnio Aliena wydało, szykuje dwie pozycje, które mnie interesują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wiem czy było, ale dzisiaj w tv widziałem reklamę nowej kolekcji Star Wars. Ale komiksowy boom nad Wisłą ja pierdykam Edytowane 6 Stycznia 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Były już testy kilka miesięcy temu, teraz ruszyli na dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Preorder na 3 tom Kaznodzieji złożony. Pod koniec stycznia będzie co czytać bo chyba nareszcie będzie święty od morderców na tapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Tak, to w tym tomie powinna być ta opowieść, narysowane przez innego artystę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Chyba tutaj się nadaje: Z okazji WOŚP, na profilu ATOM Comics pojawiło się kilka ciekawych aukcji z komiksami, m.in Green Arrow vol 2 z autografem Schmidta i All-Star Batman z okładką zrobioną przez Dema. http://aukcje.wosp.org.pl/karta/AtomComicsPL Cytuj Odnośnik do komentarza
koob 0 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 W dniu 6.01.2018 o 10:40, chris85 napisał: Nie wiem czy było, ale dzisiaj w tv widziałem reklamę nowej kolekcji Star Wars. Ale komiksowy boom nad Wisłą ja pierdykam haha rozbraja mnie ta emotka:D taak ja też widziałem, no i dobrze, niech się reklamują, według mnie warto chociażby kupić jeden tom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi