Opublikowano 21 listopada 20177 l Tylko biorąc w Empiku 3 rzeczy płacąc za dwie i tak wychodzi drożej niż w innych księgarniach..
Opublikowano 24 listopada 20177 l W styczniu w Marvel Now mają być Spiderman 2099 i Moon Knight. Sprawdzi się i pomyśli co dalej
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Ja zadnych wiecej kolekcji, moze z wyjatkiem dla Transformers. Niedlugo do 200 tomow dobije i nie umiem przestac poki sie nie skoncza.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l W dniu 5.12.2017 o 20:47, Shen napisał(a): Ja zadnych wiecej kolekcji, moze z wyjatkiem dla Transformers. Niedlugo do 200 tomow dobije i nie umiem przestac poki sie nie skoncza. I feel you man. Też na to choruję, dlatego nie zaczynam nic nowego
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Szykować pieniążki.https://kamienzserca.pl/piotr-kowalski-narysuje-komiks-ze-swiata-bloodborne/
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Miejmy nadzieję, że będzie dobra historia, bo samo to, że na podstawie gry , nic nie znaczy. No i w lutym pierwszy zeszyt, a wolałbym wydanie zbiorcze, więc jak okaże się, że jest ok, to trza poczekać na całość. Edytowane 6 grudnia 20177 l przez Luqat
Opublikowano 14 grudnia 20177 l W dniu 5.12.2017 o 21:56, MLeKSk napisał(a): Ja w kolekcje nie wszedłem, kupuję pojedyncze tomy, ale rzadko i to bardzo. "Conana" mam chęć kupować, bo to zamknięta seria będzie. "Star Wars" rusza oficjalnie 3 stycznia. Od numeru 36 tomy będą się ukazywały co tydzień :-P https://www.deagostini.com/pl/kolekcja/starwars/ MLeKSk zamawiasz prenumeratę? Ja się chyba skuszę, zbieram figurki z postaciami ze Stars Wars i trochę kusi mnie ta reprodukcja hełmów dodanych do prenumeraty.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Drugi tom zbiorczy już do mnie leci. Za 65 zł na alledrogo z darmowym odbiorem w kiosku Ruchu.
Opublikowano 19 grudnia 20177 l W dniu 15.12.2017 o 17:35, MLeKSk napisał(a): Nie, odpuszczam. To i tak nie jest całość. Wolę zostawić kasę na "Conana", albo inne albumy. Zresztą, mam zamiar trochę teraz przystopować z komiksami, bo kupka wstydu to już ponad 60 tytułów, nie mam kiedy tego czytać, a i miejsca też brakuje. A te hełmy dodawane do prenumeraty to przypuszczam będzie to: https://www.youtube.com/watch?v=ySkOcSf3HHI Dzięki za filmik! Hehehe, to po co zamawiasz tyle tytułów i ich nie czytasz? Ja nie kupuję żadnych nowych, póki nie skończę tego co mam. Jak zamówię do czwartku, to notesik wpadnie - też się przyda A pokaże ktoś środek komiksu?
Opublikowano 19 grudnia 20177 l W dniu 19.12.2017 o 15:37, koob napisał(a): Dzięki za filmik! Hehehe, to po co zamawiasz tyle tytułów i ich nie czytasz? Zbieractwo, dla niektórych to jednostka chorobowa. Ja też już idę w dziesiątki nieprzeczytanych Ale duża część z tego już jest z wyczerpanym nakładem, a nowości są w na tyle dobrej cenie, że odsprzedaż nawet po długim czasie nie bije po kieszeni.
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Ja sobie dawkuję po troszku. Właściwie to w tym roku będą dopiero dwa komiksy na święta (jeśli poczta da radę ) To już nie te czasy co przy TM - Semic gdzie raz w miesiącu zgarniało się kolejne nr z kiosku. Teraz to przegląd nowości w internecie i kupowanie zbiorczych wydań.
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Trzeci tom Kaznodziei okładkowo droższy o dyche. Tak to jest jak sklepy sprzedają za 2/3 ceny
Opublikowano 27 grudnia 20177 l Ja się opanowałem kiedy zrozumiałem, że wstyd znajomych do domu zaprosić. Jak się później okazało, ciężko to sprzedać ale dzięki Omnibusom wychodzę na zero.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l @MLeKSk mnie ten Conan troche kusi. Chyba kupie pierwszy numer i zobacze.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Pokazał tu ktoś ten komiks o Sknerusie i już biedniejszy o 70 zł czekam na paczkę.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Kupiłem pierwszy tom Conana i mam mieszane uczucia. Pod względem wydania nie mam zastrzeżeń. Kreska jest nierówna, ale z tego co wyczytałem to bolączka pierwszego tomu, bo potem zmienił się rysownik. Tak, wiem, że to lata 70 i nie ma co oczekiwać cudów. Fakt, że komiks jest czarno-biały mi nie przeszkadza. Byłem też trochę zaskoczony, bo tom jest większy od standardowych tomów egmontu w twardych okładkach. Papier jest ok. Ciekawi mnie, czy kolejne tomy będą liczyć po tyle samo samo stron (160) czy będzie z tym różnie. No i koszt w prenumeracie daje 2700zł. No i 120cm wolego miejsca na półce, jeśli chcemy mieć niepodzieloną grafikę na grzbiecie Nigdy się w sumie w tak bogate zbieranie nie bawiłem. Rajtuzy marvela i dc mnie odrzuciły, stąd oprócz UXM z 2004 i obecnego Deadpoola nie mam nic, choć i DP z kreską leci na zbity ryj. Dlatego cały czas się nad tym Conanem zastanawiam, bo jak brać to tylko prenumeratę i dociągnąć ją do końca tych 75 tomów.
Opublikowano 2 stycznia 20187 l Wydawnictwo co ostatnio Aliena wydało, szykuje dwie pozycje, które mnie interesują.
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Nie wiem czy było, ale dzisiaj w tv widziałem reklamę nowej kolekcji Star Wars. Ale komiksowy boom nad Wisłą ja pierdykam Edytowane 6 stycznia 20187 l przez chris85
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Preorder na 3 tom Kaznodzieji złożony. Pod koniec stycznia będzie co czytać bo chyba nareszcie będzie święty od morderców na tapecie.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Tak, to w tym tomie powinna być ta opowieść, narysowane przez innego artystę.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Chyba tutaj się nadaje: Z okazji WOŚP, na profilu ATOM Comics pojawiło się kilka ciekawych aukcji z komiksami, m.in Green Arrow vol 2 z autografem Schmidta i All-Star Batman z okładką zrobioną przez Dema. http://aukcje.wosp.org.pl/karta/AtomComicsPL
Opublikowano 11 stycznia 20187 l W dniu 6.01.2018 o 09:40, chris85 napisał(a): Nie wiem czy było, ale dzisiaj w tv widziałem reklamę nowej kolekcji Star Wars. Ale komiksowy boom nad Wisłą ja pierdykam haha rozbraja mnie ta emotka:D taak ja też widziałem, no i dobrze, niech się reklamują, według mnie warto chociażby kupić jeden tom.