Skocz do zawartości

Nowości komiksowe

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupił ktoś Conana? Tam jest jakiś główny wątek czy każdy tom o czym innym? Za 9zł z ciekawości bym wziął, ale na kolejną kolekcje nie mam miejsca.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

DeAgostini zapowiedziało kolekcję komiksów Star Wars Legendy. W pierwszym tomie "Klasyczne opowieści 1". Ceny pewnie jak seria od hachette, bo pierwszy tom 15zł. Zapewne to kolejny test.

Info ze strony ruchu.

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano

Jutro w kioskach pojawi się kolejny tom SBM z Punisherem.

"Na album składają się następujące oryginalne zeszyty: THE AMAZING SPIDER-MAN (vol. 1) #129 (luty 1974) oraz THE PUNISHER (vol. 1) #1-5 (styczeń-maj 1986)."

Warto wziąć za 40zł czy lepiej dołożyć do MAX? (nie czytałem żadnego Punishera)

Opublikowano

Imprint Max nie łączy się z głównym uniwersum marvela czyli 616.

Oczywiście bierz Punisher Max ale miej na uwadze, że jest obrzydliwy i brutalny jak większość rzeczy od Ennisa.

Opublikowano

Jakby 100 naboi wydali w formacie Deluxe (po 20 zeszytów) to byłoby genialnie.

Całość ma być w 5 tomach :-)

Czyli Deluxe :banderas:

Mam nadzieję, że nie zabiją ceną.

Opublikowano

Transmetropolitan i 100 naboi bardzo cieszą. Łamałem się właśnie czy nie zacząć to kupować po angielsku ale zostanę chyba tylko przy hellblazer.

Btw Mucha co zapowiedziała? A

Opublikowano (edytowane)

Bardzo, ale jestem retardem. Z dziennikarstwem/polityką/społeczeństwem stało się to co 20 lat temu przedstawił Ellis, jakoś lubię tego egocentryka, brakuje mi takiego w realnym życiu. 

votingtransmet-1321648285.jpg

Edytowane przez ziemia1
Opublikowano

Gdybym nie zamawiał z gildii, gdzie od wtorku jest niby dostępny od 24h, tylko gdzie indziej, to już bym czytał przez weekend, a tak dziś łaskawie wysłali.
Druga ich wtopa, trzeciej nie będzie, bo nie skuszę się, wam też radzę uważać, zdecydowanie polecam nieprzeczytane.pl