Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Zakładam ten temat, bo tu takiego kurde brakuje. Przepisy, zdjęcia, dyskusje na temat tego przyrządu i tego co z niego schodzi. Dziś zaczęliśmy sezon, pozdrawiam! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 paluch grubszy niż kiełbasa z grilla Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Juz jest temat polactwo. 6 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) paluch grubszy niż kiełbasa z grilla grubszy niż twój penis, KUR.WO z resztą po co ja ci odpowiadam XDDD Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Rozi Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Trochę jednak bieda skoro same kiełbatrony. U mnie najbliższy grill w niedzielę, Blubarowi powinno się spodobać bo w ekipie WEGAN. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez ping Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Klasyczne wejście z kiełbatronami Śląskimi, czyli sztosami. Polecam. Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Nie lubię śląsich, za tłuste, lepsza podwawelska, albo z piersi kurczaka. Ale mi smaka narobiłeś. Ja chyba otwieram sezon w przyszły weekend. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Piersi z kurczaka w super marynacie i do tego tzatziki Ale dzisiejsza kiełba, keczup, musztarda, świeża bułeczka, sałatka z pomidora, ogórka i piór cebuli, do tego słoneczko = coś pięknego. Aż się żyć chce. Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Rozi Cytuj
krupek 15 480 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Bez browara? Zmieniłeś obywatelstwo? Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 O browarze nawet wspominać nie trzeba Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Był był, Dębowe wchodziło jak złoto. Takie jest najlepsze u mnie na wsi w sklepie xd Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Też niedługo robię. Poproszę o jakiś pomysłowy przepis. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) U mnie jak znajoma robiła grilla, to nie było ch.uja e wsi - takie dobre żarcie serwowała. Było tam wszystko: od bananów, po bakłażany, a na kiełbasie, czy piersiach kończąc Myślę, że w tym roku również mnie zaprosi. Chociaż nie wiem, po tym co ostatnio odje.bałem (przyszedłem z łososiem) i sam zjadłem. Tzn pytałem czy ktoś chce, ale niby nikt nie chciał, więc podzieliłem się z siorą. Za to jedna typiara, która miała widocznie na rybę ochotę, co chwila gadała: "a jak tam twój łosoś" "aj chyba już ci sie upiekł" "chyba juz gotowy" "zdejmij go". Pisałem o tym chyba w Polactwie:) Edytowane 5 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Też niedługo robię. Poproszę o jakiś pomysłowy przepis. Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany. Patrze ktoś tu jest w swoim żywiole. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 my dziś chcialiśmy wyjść przed budynek w robocie i robić grilla ale szefostwo mogło by sie pogniewać więc ze smutkiem zaniechaliśmy, ale było blisko, w czw-pt nie ma kierownika może sie uda xDDD chociaż on to akurat by sam zjadł, ale dyrektor już bardziej poważny jest no tak czy srak pogoda w końcu sie fajna zrobiła i nie moge sie doczekać grilla Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Fajnie mieszkać na wsi i mieć swoje tereny. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Grill tylko z podwawelską i marynowanym miesęm. Cała reszta to polska B i polactwo w sandałach z grubymi skarpetami z froty. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Za dużo je/bania z tym grillem, lepiej przygrzać w mikfrofali Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Ja dzisiaj kiełbaska z grilla + filet z kurczaka marynowany w ziołach. Do tego piweczka w liczbie 3. Kocham takie polactwo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd nie zadław się kiełbasą gruby Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Grilla propsuje bardzo i zawsze. U mnie zawsze duży grill, 2 worki brykietu luzik, ziemniaki z folii alu z węgla wychodzą jak z ogniska, karkówka z marynaty tylko na alu tackach, kto smaży na ruszcie ten lewak. Kiełbasa z grilla? Kaszanka / biała dla mnie numery jeden - jak już brać kiełbę to drogą, żeby mięso miała bo śląska jest z całym szacunkiem dla impotentów smakowych. Zresztą dla samej kiełbasy szkoda ogień rozpalać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.