Skocz do zawartości

Grillowanko :banderas:


Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wujek, ja nie wiem czy ty jestes specem od grilla czy nie. Kiedys ponoc kladles pape i byles od tego specem. Wiec nie dziw sie temu, ze mam watpliwosci co do twojej specjalizacji grill emperor.

 

Cos tam probujesz odheheszkowac, spoko. W koncu sie uda. Wierze w ciebie.

Opublikowano

Ekolego to, co wypisuje w WKP to radosna twórczość w 99% wypadków, cały image na forum to raczej alter życie. Nie mam zamiaru się kłócić ani dogryzać Tobie ani nikomu - zmiana frontu bo ileż można być naczelnym chamem i prymitywem tego forumka? Pokój, miłość i życzę smacznego grilla za wczasu bo sezon zobowiązuje. :lapka:

Opublikowano

widzę co ludzie wyprawiają i co jedzą

 

A co można zrobić innego z kiełbasą na grilla, aniżeli naciąć ją i położyć? W węgiel wrzucają?

Opublikowano

 Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli.

 

Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach.

Gość _Be_
Opublikowano

Prawda to bo ogórkach znajduje się enzym, która rozkłada witaminę C znajdującą się w pomidorach.

Opublikowano

 

Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli.

Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach.

To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka.

Opublikowano

 

 

Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli.

Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach.

To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka.

 

W takim razie lekko starego ogórka mogę dodawać bez obaw o utratę witaminy C?

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szaszłyki drobiowe z Lidla polecam na grilla. Dobrze doprawione, nie suche, z boczusiem.

 

Natomiast brykiet z Lidla średni, szybko przygasa, macie jakieś sprawdzone marki?

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nigdy kaszanki nie jadłem tak w tym roku wcinam aż mi się uszy trzęsą. Jezusiczku jakie pyszne, cztery zeżarłem plus jakąś kiełbasę z szynki, jakąś dziwną białą i jedną śląską, a jak już nie mogłem się ruszać to jeszcze trzy kawałki karkówki zjadłem. I na deser jeszcze ćwierć blachy ciasta czekoladowego z jakimś kremem jogurtowym. Teraz w łóżku leżę jak przejedzone prosię i czuję jak w żyłach ten tłuszcz mi się przelewa. Aż się boję jutro z rana na wagę wejść, po poprzednim takim grillu przez tydzień do siebie dochodziłem xd No, ale co pojadłem to pojadłem :banderas:

Opublikowano

Tez nie trawie kaszanki, ale na grillu w foremce aluminiowej (takiej ze akurat jedna kaszanke da sie zmiescic) z lyzeczka masla i ziolami prowansalski dla mnie obowiązkowy sztos.

 

((pipi)ac niska temperatura spalania masla)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...