M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Wujek, ja nie wiem czy ty jestes specem od grilla czy nie. Kiedys ponoc kladles pape i byles od tego specem. Wiec nie dziw sie temu, ze mam watpliwosci co do twojej specjalizacji grill emperor. Cos tam probujesz odheheszkowac, spoko. W koncu sie uda. Wierze w ciebie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Ekolego to, co wypisuje w WKP to radosna twórczość w 99% wypadków, cały image na forum to raczej alter życie. Nie mam zamiaru się kłócić ani dogryzać Tobie ani nikomu - zmiana frontu bo ileż można być naczelnym chamem i prymitywem tego forumka? Pokój, miłość i życzę smacznego grilla za wczasu bo sezon zobowiązuje. Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 widzę co ludzie wyprawiają i co jedzą A co można zrobić innego z kiełbasą na grilla, aniżeli naciąć ją i położyć? W węgiel wrzucają? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Mize widzial, jak janusz rano weglil a wieczorem podawal na zimno i ppczul sie w mocy do reagowania. Taki Emil pogromca grillowania. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Ja nigdy nie potrafię rozróżnić grilla i leżaka, stąd bardzo cenię rady Jakuba P. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Dziękuję Tokar, właśnie do takich ludzi kieruje moje pro tipy. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli. Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Prawda to bo ogórkach znajduje się enzym, która rozkłada witaminę C znajdującą się w pomidorach. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Niezle chujki z tych ogorkow, a to przeciez takie GOTY polaczenie ;/ Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Tez ubolewam. Ale ze krupek nie wiedzial... Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Mama gdzieś kaszankę po meksykańsku wyrwała, w kosmos mnie wyyebała ta kaszanka takie to było dobre aż mi pitok stanoł Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 9 maja 2016 Opublikowano 9 maja 2016 Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli. Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach. To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 Do obydwu dań sałatka z pomidora, ogóra małosolnego i cebuli. Podobno niezalecane jest mieszanie ogorkow i pomidorow w salatce bo oba traca swoje wartosci. Ale to by trzeba dopytac w spartakusach. To prawda, potwierdzona badaniami, ale wydaje mi się, że chodzi o świeżego ogórka. W takim razie lekko starego ogórka mogę dodawać bez obaw o utratę witaminy C? Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Polacy mówią KASZANKA, a nie krupniok To dwie różne rzeczy są przecież. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Szaszłyki drobiowe z Lidla polecam na grilla. Dobrze doprawione, nie suche, z boczusiem. Natomiast brykiet z Lidla średni, szybko przygasa, macie jakieś sprawdzone marki? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Jak nigdy kaszanki nie jadłem tak w tym roku wcinam aż mi się uszy trzęsą. Jezusiczku jakie pyszne, cztery zeżarłem plus jakąś kiełbasę z szynki, jakąś dziwną białą i jedną śląską, a jak już nie mogłem się ruszać to jeszcze trzy kawałki karkówki zjadłem. I na deser jeszcze ćwierć blachy ciasta czekoladowego z jakimś kremem jogurtowym. Teraz w łóżku leżę jak przejedzone prosię i czuję jak w żyłach ten tłuszcz mi się przelewa. Aż się boję jutro z rana na wagę wejść, po poprzednim takim grillu przez tydzień do siebie dochodziłem xd No, ale co pojadłem to pojadłem Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 4 kaszanki + 1 z szynki + 1 biała + 1 śląska + 3 kawałki karkówki. I jeszcze deser. A potem się dziwisz, że zemdlałeś. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Tez nie trawie kaszanki, ale na grillu w foremce aluminiowej (takiej ze akurat jedna kaszanke da sie zmiescic) z lyzeczka masla i ziolami prowansalski dla mnie obowiązkowy sztos. ((pipi)ac niska temperatura spalania masla) Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Ja lubię kaszankę z ketchupem i cebulką Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Na grilla polecam: chyba najlepsza kiełba na grilla dostępna w supermarketach Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 lol jakie odkrycie ameryki, ze jest cos takiego jak podwawelska xDDD Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Podwawelska będzie leciała na piwie podlewana a później klasyka czyli burgery z 100 % wołowina prosto z rusztu. Pozdrawiam forumek z zapasami Broka znad morza. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Czegoś nie zrozumiałem, kupiłeś piwo nad morzem i wróciłeś z nim do domu, czy jechałeś z własnym piwem nad morze? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 Domyśl się Sherlocku... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.