Opublikowano 7 maja 20186 l uff, niech trochę świeżego powietrza wleci i można grillować. Jest nawet sos tysiąca wysp. (foto nie moje ofcourse:) Edytowane 7 maja 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 maja 20186 l Wygląda jak zdjęcie z jakiegoś fanpage'u na fb typu 'chrobry głogów na wyjazdach'
Opublikowano 7 maja 20186 l To akurat fotka z wyjazdu Miedz Legnica. Blaise, studiujesz prawo, a zachowujesz się jak prosty kibol, tempak Tak jakby piłka nożna zasłoniła Ci myślenie Drugi raz Cię upominam, za trzecim razem jadę z Siwym Cię odwiedzić.
Opublikowano 11 maja 20186 l Ciekawy patent na grilla mi polecono - na folię aluminiową wyłożyć warstwę kapusty kiszonej, na to położyć kaszankę bez osłonki, przykryć warstwą kapusty, zawinąć w rulon i opiekać.
Opublikowano 11 maja 20186 l Polecam, poza tym ten sam patent z folia tylko zamiast kapusty lyzka masla i obsypac ziolami prowansalskimi
Opublikowano 11 maja 20186 l W sobotę idę na grilla i przypomniał mi się autorski sos znajomej:) w wersji tzatziki: jogurt, czy tam śmietana, czosnek, ogórek zielony, przyprawy, chyba to wszystko. Do przyjaranych kiełbas wchodzi jak złoto. Zresztą sos czosnkowy pasuje do wszystkiego - moim zdaniem
Opublikowano 11 maja 20186 l W dniu 11.05.2018 o 08:35, Kinoji napisał(a): to z jakim sosem ty jesz pitce? pizzy nie je się z sosem oprócz tego co masz na pizzy czyli pomidorami
Opublikowano 11 maja 20186 l włoscy imigranci, którzy wyjechali do stanów a także ci, którzy ginęli na froncie II WŚ własnie przewracają się w grobie
Opublikowano 11 maja 20186 l No i co w związku z tym? Jak ktoś będzie miał ochotę zjeść z choćby majonezem, to co kulinarny terrorysto?
Opublikowano 11 maja 20186 l no jakbym mial nie zjesc ulubionej pitki z pizza station (boczek, ser feta, oliwki ) oblanej mieszanka sosu pomidorowego i czostkowego w duzych ilosciach to chyba tylko kms by zostal ale takie wykwintne jakies co sie je zeby zaimponowac znajomym, ze mnie stac to polewam oliwka pikantna oczywiscie