Opublikowano 7 maja 20186 l uff, niech trochę świeżego powietrza wleci i można grillować. Jest nawet sos tysiąca wysp. (foto nie moje ofcourse:) Edytowane 7 maja 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 maja 20186 l Wygląda jak zdjęcie z jakiegoś fanpage'u na fb typu 'chrobry głogów na wyjazdach'
Opublikowano 7 maja 20186 l To akurat fotka z wyjazdu Miedz Legnica. Blaise, studiujesz prawo, a zachowujesz się jak prosty kibol, tempak Tak jakby piłka nożna zasłoniła Ci myślenie Drugi raz Cię upominam, za trzecim razem jadę z Siwym Cię odwiedzić.
Opublikowano 11 maja 20186 l Ciekawy patent na grilla mi polecono - na folię aluminiową wyłożyć warstwę kapusty kiszonej, na to położyć kaszankę bez osłonki, przykryć warstwą kapusty, zawinąć w rulon i opiekać.
Opublikowano 11 maja 20186 l Polecam, poza tym ten sam patent z folia tylko zamiast kapusty lyzka masla i obsypac ziolami prowansalskimi
Opublikowano 11 maja 20186 l W sobotę idę na grilla i przypomniał mi się autorski sos znajomej:) w wersji tzatziki: jogurt, czy tam śmietana, czosnek, ogórek zielony, przyprawy, chyba to wszystko. Do przyjaranych kiełbas wchodzi jak złoto. Zresztą sos czosnkowy pasuje do wszystkiego - moim zdaniem
Opublikowano 11 maja 20186 l W dniu 11.05.2018 o 08:35, Kinoji napisał(a): to z jakim sosem ty jesz pitce? pizzy nie je się z sosem oprócz tego co masz na pizzy czyli pomidorami
Opublikowano 11 maja 20186 l włoscy imigranci, którzy wyjechali do stanów a także ci, którzy ginęli na froncie II WŚ własnie przewracają się w grobie
Opublikowano 11 maja 20186 l No i co w związku z tym? Jak ktoś będzie miał ochotę zjeść z choćby majonezem, to co kulinarny terrorysto?
Opublikowano 11 maja 20186 l no jakbym mial nie zjesc ulubionej pitki z pizza station (boczek, ser feta, oliwki ) oblanej mieszanka sosu pomidorowego i czostkowego w duzych ilosciach to chyba tylko kms by zostal ale takie wykwintne jakies co sie je zeby zaimponowac znajomym, ze mnie stac to polewam oliwka pikantna oczywiscie
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.