Skocz do zawartości

Grillowanko :banderas:

Featured Replies

Opublikowano

31958860_1575694129206347_71690242478623

uff, niech trochę świeżego powietrza wleci i można grillować.
Jest nawet sos tysiąca wysp.
 

 

 

 

 

 

 

(foto nie moje ofcourse:) 

Edytowane przez grzybiarz

  • Odpowiedzi 314
  • Wyświetleń 58,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • Ostatnio mam fazę na grillowanie ryb na cedrowych deskach, drewno naprawdę dodaje duuuużo dobrego do smaku i aromatu. Są pyszne   

  • U mnie majoweczka trwa nadal  szaszlyki i slaska juz sie znudzily takze ostatnio troche kombinuje. Biedronkowe rzeczy jakie polecam to karkowka w takiej czerwonej marynacie i boczek wasabi, a do tego

  • Wlecialy dzisiaj przepyszne skurwysynki. Euro + bulki wlasnej roboty + grill= kon zwalony  

Opublikowano

A jakby się słabo paliło to na kaloryfer można położyć

Opublikowano

Wygląda jak zdjęcie z jakiegoś fanpage'u na fb typu 'chrobry głogów na wyjazdach'

Opublikowano

To akurat fotka z wyjazdu Miedz Legnica.
Blaise, studiujesz prawo, a zachowujesz się jak prosty kibol, tempak :/
Tak jakby piłka nożna zasłoniła Ci myślenie :/

Drugi raz Cię upominam, za trzecim razem jadę z Siwym Cię odwiedzić.

Opublikowano
  W dniu 7.05.2018 o 18:33, grzybiarz napisał(a):

tempak

:frog:

Opublikowano

9 razy rodos przez majowke, 7 razy grill, dwa razy pieczonki w kociolku

Opublikowano

PRAŻONKI. Z moich okolic pochodzo :cool: 

Opublikowano

pieczonki=duszonki=prazonki

Opublikowano

Ciekawy patent na grilla mi polecono - na folię aluminiową wyłożyć warstwę kapusty kiszonej, na to położyć kaszankę bez osłonki, przykryć warstwą kapusty, zawinąć w rulon i opiekać. 

 

:banderas:

 

 

Opublikowano

Polecam, poza tym ten sam patent z folia tylko zamiast kapusty lyzka masla i obsypac ziolami prowansalskimi :banderas:

Opublikowano

W sobotę idę na grilla i przypomniał mi się autorski sos znajomej:) w wersji tzatziki: jogurt, czy tam śmietana, czosnek, ogórek zielony, przyprawy, chyba to wszystko. Do przyjaranych kiełbas wchodzi jak złoto. Zresztą sos czosnkowy pasuje do wszystkiego - moim zdaniem :)

Opublikowano

Do pizzy nie pasuje. 

Opublikowano

Z roślinnym smalcem.

 

Roślinny smalec, kurwa XDDD

Opublikowano
  W dniu 11.05.2018 o 08:35, Kinoji napisał(a):

to z jakim sosem ty jesz pitce? 

pizzy nie je się z sosem :potter: 

 

oprócz tego co masz na pizzy czyli pomidorami 

Opublikowano

włoscy imigranci, którzy wyjechali do stanów a także ci, którzy ginęli na froncie II WŚ własnie przewracają się w grobie

Opublikowano

to nic, pizzy nie je się z sosem i tyle

Opublikowano

no jakbym mial nie zjesc ulubionej pitki z pizza station (boczek, ser feta, oliwki :fsg: ) oblanej mieszanka sosu pomidorowego i czostkowego w duzych ilosciach to chyba tylko kms by zostal

 

ale takie wykwintne jakies co sie je zeby zaimponowac znajomym, ze mnie stac to polewam oliwka pikantna oczywiscie :sir:

Opublikowano

Ch,ujowa w takim razie musi być ta pizza, że zalewasz ją sosem :usmiech: 

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.