grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 (edytowane) uff, niech trochę świeżego powietrza wleci i można grillować. Jest nawet sos tysiąca wysp. (foto nie moje ofcourse:) Edytowane 7 maja 2018 przez grzybiarz Cytuj
Carles 84 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 A jakby się słabo paliło to na kaloryfer można położyć Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 Wygląda jak zdjęcie z jakiegoś fanpage'u na fb typu 'chrobry głogów na wyjazdach' Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 7 maja 2018 Opublikowano 7 maja 2018 To akurat fotka z wyjazdu Miedz Legnica. Blaise, studiujesz prawo, a zachowujesz się jak prosty kibol, tempak Tak jakby piłka nożna zasłoniła Ci myślenie Drugi raz Cię upominam, za trzecim razem jadę z Siwym Cię odwiedzić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 13 godzin temu, grzybiarz napisał: tempak Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 Zawsze mi się myli z wyrazem temperówka Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 maja 2018 Opublikowano 8 maja 2018 9 razy rodos przez majowke, 7 razy grill, dwa razy pieczonki w kociolku Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Ciekawy patent na grilla mi polecono - na folię aluminiową wyłożyć warstwę kapusty kiszonej, na to położyć kaszankę bez osłonki, przykryć warstwą kapusty, zawinąć w rulon i opiekać. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Polecam, poza tym ten sam patent z folia tylko zamiast kapusty lyzka masla i obsypac ziolami prowansalskimi Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 W sobotę idę na grilla i przypomniał mi się autorski sos znajomej:) w wersji tzatziki: jogurt, czy tam śmietana, czosnek, ogórek zielony, przyprawy, chyba to wszystko. Do przyjaranych kiełbas wchodzi jak złoto. Zresztą sos czosnkowy pasuje do wszystkiego - moim zdaniem Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Z przecierem pomidorowym. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Z roślinnym smalcem. Roślinny smalec, kurwa XDDD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 48 minut temu, Kinoji napisał: to z jakim sosem ty jesz pitce? pizzy nie je się z sosem oprócz tego co masz na pizzy czyli pomidorami Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: pizzy nie je się z sosem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 włoscy imigranci, którzy wyjechali do stanów a także ci, którzy ginęli na froncie II WŚ własnie przewracają się w grobie Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 No i co w związku z tym? Jak ktoś będzie miał ochotę zjeść z choćby majonezem, to co kulinarny terrorysto? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 to nic, pizzy nie je się z sosem i tyle Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Ty nie jesz i tyle. Smalcu się z roślin tez nie robi ;] Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 no jakbym mial nie zjesc ulubionej pitki z pizza station (boczek, ser feta, oliwki ) oblanej mieszanka sosu pomidorowego i czostkowego w duzych ilosciach to chyba tylko kms by zostal ale takie wykwintne jakies co sie je zeby zaimponowac znajomym, ze mnie stac to polewam oliwka pikantna oczywiscie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Ch,ujowa w takim razie musi być ta pizza, że zalewasz ją sosem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.