Skocz do zawartości

Grillowanko :banderas:

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

Hawajska jest królem pizzy jak lew jest król dżungli

Opublikowano

Dlatego ja leję sos na co drugi kawałek pizzy. Nie dość że mam pyszną pizzę bez sosu, to za chwilę jem pyszną pizzę z sosem. A czy lepsza z sosem, nie wiem, nie powiem panu.

• Plusik 2
Gość _Be_
Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

w sensie że jest huyowa bo lwy nie żyją w dżungli?

ten co odje.bał xDDDDDDDDDDDDDDDdd pasty o wędkarzu to juz nie pamietasz?

Gość _Be_
Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

hawajska najgorsza pizza

Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i chu,jowej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy.
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.

Opublikowano

Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo.

• Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano
37 minut temu, Okie from Muskogee napisał:

Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo.

zmja