Opublikowano 11 maja 20186 l albo i pizza i sosy sa zayebiste przez co razem smakuje to jeszcze lepiej edit: nowa strona, zaorane Edytowane 11 maja 20186 l przez Kinoji
Opublikowano 11 maja 20186 l Ojej a rosołu nie je się z tabasco i chińskim makaronem a ja jem i co teraz jestem niepolakiem?
Opublikowano 11 maja 20186 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Ch,ujowa w takim razie musi być ta pizza, że zalewasz ją sosem Pewnie z ananasem
Opublikowano 11 maja 20186 l również uważam ze jak pizza jest dobra to smakuje wspaniale bez sosu. A jak kupujecie scierwo to zalewajcie, jak kebaba.
Opublikowano 11 maja 20186 l Przecież nikt nie mówi o tym czy pizza jest dobra czy nie. Jak ktoś kupi nawet najlepszą pizzę na świecie i ma ochotę ją zjeść z masłem, to niech se kurwa je.
Opublikowano 11 maja 20186 l Dlatego ja leję sos na co drugi kawałek pizzy. Nie dość że mam pyszną pizzę bez sosu, to za chwilę jem pyszną pizzę z sosem. A czy lepsza z sosem, nie wiem, nie powiem panu.
Opublikowano 11 maja 20186 l 3 minuty temu, Yakubu napisał: w sensie że jest huyowa bo lwy nie żyją w dżungli? ten co odje.bał xDDDDDDDDDDDDDDDdd pasty o wędkarzu to juz nie pamietasz?
Opublikowano 11 maja 20186 l Wolę hawajską, którą skądinąd lubię, od piccopodobnych wynalazków z, dajmy na to, kapustą kiszoną.
Opublikowano 11 maja 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: hawajska najgorsza pizza Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i chu,jowej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.
Opublikowano 11 maja 20186 l Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo.
Opublikowano 11 maja 20186 l 37 minut temu, Okie from Muskogee napisał: Jasne, ciekawe jak to jest z drugiej strony - ilu debili pozuje na nie wiadomo jakiego smakosza, no bo jak to - powiedzieć, że droga, stara whisky mi nie smakuje, a skoro trufle takie rzadkie i drogie fhui, to przecież muszą koniecznie być pyszne? Dam sobie loda zrobić, że jednych i drugich jest mniej więcej po tyle samo. zmja
Opublikowano 11 maja 20186 l Było o sosach, hawajskiej, teraz czas na kolejny evergreen: A napiwki złodzieje dajecie???
Opublikowano 11 maja 20186 l Tylko w piekarni jezeli pozwola mi wymacac wszystkie bulki - przeciez twardych nie kupie
Opublikowano 11 maja 20186 l Ja daję jak mi dostawca-grubas pół żywy wnosi pitce na trzecie piętro i wygląda jakby zdobył everest.