grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Dzisiaj dałem napiwek w kebabie. 14 zł kosztował mnie ten przysmak turecki, dałem banknot 10 zł i 5 zł w bilonie, ciemnoskóry pan wydał złotówkę i wrzuciłem ją do puszki z napiwkami. Cytuj
yab 572 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Udanego weekendu grillowego. Dzisiaj rozgrzewka tylko. To co wypływa z kiełby to ser żółty... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Jednak wolę z węgla kiełbę. :p Tak jak z indukcji smakuje inaczej niż z kuchenki gazowej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 37 minut temu, yab napisał: Udanego weekendu grillowego. Dzisiaj rozgrzewka tylko. To co wypływa z kiełby to ser żółty... To są te kiełbaski z Sokołowa, których są trzy rodzaje: zwykłe, z serem i z papryką? Cytuj
yab 572 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Raczej nie, wywaliłem opakowanie. One miały jeszcze w składzie pieczarki i paprykę, nie wiem czy nie Duda. Takie sobie. JJ nie zamienię na węglowy odkąd spróbowałem gazowego. Nie odważyłem się jeszcze robić steka, ale karkówki i inne z tego grilla to poezja. A burgery Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Co i komu smakuje - normalka. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Gaz na grillu, nie no, spoko. Jedzcie sobie tak. A potem mówią, że pizza z sosem, to nie pizza ;DDDDD Robiliście wy kiedyś grilla, kurwa? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 robie pizze hawajską z sosem na grillu na gaz i zm nie twój interes Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 A czy ja to chuju powiedziałem? Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 2 minuty temu, JJoker napisał: Niezłe combo. niezle combo to ci marzena zrobi na twarzy jak znowu uciekniesz ze schroniska 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 6 godzin temu, grzybiarz napisał: Dlatego ja leję sos na co drugi kawałek pizzy. Nie dość że mam pyszną pizzę bez sosu, to za chwilę jem pyszną pizzę z sosem. A czy lepsza z sosem, nie wiem, nie powiem panu. tak trzeba żyć Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 jacy wy jesteście niemili dla siebie, bosze... Najlepiej to zamknijcie w końcu mordy, to nie wkp. Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 5 minut temu, Okie from Muskogee napisał: A czy ja to chuju powiedziałem? 1 minutę temu, Okie from Muskogee napisał: jacy wy jesteście niemili dla siebie, bosze... ty no nie wiem Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 Zamknij mordę, nie twój interes. Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 ty zaraz sie pogniewam i ci zamówię na chatę hawajską z gazowego i zobaczymy jaki będziesz mądry Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 11 maja 2018 Opublikowano 11 maja 2018 (edytowane) Ok, przepraszam. Ale jak byś mógł, to zamów mi tę hawajską. Edytowane 11 maja 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 W dniu 11.05.2018 o 20:03, Okie from Muskogee napisał: Gaz na grillu, nie no, spoko. Jedzcie sobie tak. A potem mówią, że pizza z sosem, to nie pizza ;DDDDD Robiliście wy kiedyś grilla, kurwa? Pizza z sosem to nie pizza. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 13 maja 2018 Opublikowano 13 maja 2018 Kurła, już po 14., a mi dalej się nie chce jeść. Wczoraj za bardzo się najadłem, szkoda ze żadnej foty nie zrobiłem. Ale czuje się tak niezdrowo napchany i skacowany teraz już wiem, dlaczego grill raz na rok to i tak dużo jak dla mnie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 11:01, Rozi napisał: Ale się nawpierdalałem Później wjechały jeszcze steki z ligawy - przyprawione samym pieprzem, a potem solą po upieczeniu. Jakie to było kurwa DOBRE! 1 1 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2018 Opublikowano 1 czerwca 2018 To jest karkówka w marynacie. Umiejętnie smażąc na dobrym ogniu mamy miękkie mięsko i zero spalenizny. Polecam trochę cierpliwości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.