Opublikowano 4 czerwca 20186 l W dniu 4.06.2018 o 07:28, szejdj napisał(a): Za 15-20 lat wujaszek będzie książkowym przykładem Janusza. A nie jest już?
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Pro tip grillowy. Żeby nie używać rozpałek, podpałek, czy czegokolwiek, dobra jest taka rzecz: Jest jeszcze elektryczna wersja, jeśli mamy blisko gniazdko.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l xD to po kiego wyjmować grilla. Weź mięcho na widelec i tym podsmażaj z każdej ze stron.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Kurła, wsypujesz węgiel i odpalasz tym zamiast śmierdzącą, chemiczną rozpałką.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Dla lamusów, którzy drewienkiem nie potrafią sobie poradzić i szukają ratunku w jakichś rozpałkach, to jak znalazł.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Za małego to się na obozy harcerskie jeździło i się umie rozpalić ognisko i grilla na luzie.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Efekt i tak 10 razy lepszy niż dmuchanie ustami, wystarczy by brykiet lekko podłapał żar by po minucie mieć czerwone piekiełko.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Nigdy nie widziałem jak ktoś przychodzi z suszarką na grilla. Ja tam macham gazetami. Pokaż ukrytą zawartość psx extreme i innymi
Opublikowano 5 czerwca 20186 l No raczej, tylko pisze że jak ktoś musi się wspomagać to zamiast wydawać na opalarkę może użyc suszarki.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l Dałem alternatywę, w której nie potrzeba nawet ognia, bo używamy tego DO ROZPALENIA od zera, suszarka jest raczej do rozkręcenia rozpalonego już żaru.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l W dniu 5.06.2018 o 10:51, krupek napisał(a): Dałem alternatywę, w której nie potrzeba nawet ognia, bo używamy tego DO ROZPALENIA od zera, suszarka jest raczej do rozkręcenia rozpalonego już żaru. Suszarka pomaga własnie jak ktoś nie potrafi rozpalić samemu porządnego żaru, albo chce skrócic czas kopcenia się grilla np. na balkonie, to juz wujaszkoodporna metoda po prostu, wystarczy podpalić podpałkę i napierdalać suszarką.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Ale burgerki wjechaly dzisiaj do meczu trzeba bylo co prawde odpuscic ogladanie pierwszej polowy Argentyny z Islandia i sluchac z radio ale warto bylo Zadnych przypraw, dopiero po zgrillowaniu posolone. Do tego kiszony ogor, pomidor, majonez, sos bbq, cebula i to wszystko z zgrillowanej buleczce
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Steka się nie soli przed obróbką termiczną, ale mięso mielone trzeba, jak najbardziej.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Dzisiaj zacząłem grillowanko i zjadłem chyba z siedem różnych kiełbas, trzeba będzie na siłce spalić to hehe. Te sztos: https://www.biedronka.pl/pl/product,id,127384,name,kielbaski-pikantne-o-smaku-paprykowym-czas-na-grill-320-g W smaku bardzo podobne do https://en.wikipedia.org/wiki/Merguez Edytowane 25 kwietnia 20195 l przez Rozi
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l sezon roziego i wujaszka pora rozpocząć. kiełby pakowane z lidla wystąp!
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.