szejdj 2 804 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 Za 15-20 lat wujaszek będzie książkowym przykładem Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 36 minut temu, szejdj napisał: Za 15-20 lat wujaszek będzie książkowym przykładem Janusza. A nie jest już? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2018 teraz jeszcze ewoluuje z Seby Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Biorę pod rozwagę zmianę nicka na JJanusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Pro tip grillowy. Żeby nie używać rozpałek, podpałek, czy czegokolwiek, dobra jest taka rzecz: Jest jeszcze elektryczna wersja, jeśli mamy blisko gniazdko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 xD to po kiego wyjmować grilla. Weź mięcho na widelec i tym podsmażaj z każdej ze stron. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Ale to nie do mięsa, a do rozpalenia... chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Kurła, wsypujesz węgiel i odpalasz tym zamiast śmierdzącą, chemiczną rozpałką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Dla lamusów, którzy drewienkiem nie potrafią sobie poradzić i szukają ratunku w jakichś rozpałkach, to jak znalazł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 406 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Sami inżynierkowie od węgla drzewnego się znaleźli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Za małego to się na obozy harcerskie jeździło i się umie rozpalić ognisko i grilla na luzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 można użyć też suszarki zwykłej Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Suszara nie rozpali tylko podmucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Efekt i tak 10 razy lepszy niż dmuchanie ustami, wystarczy by brykiet lekko podłapał żar by po minucie mieć czerwone piekiełko. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Nigdy nie widziałem jak ktoś przychodzi z suszarką na grilla. Ja tam macham gazetami. psx extreme i innymi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 No raczej, tylko pisze że jak ktoś musi się wspomagać to zamiast wydawać na opalarkę może użyc suszarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Na suszarkę też trzeba wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 W sumie egelancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 Dałem alternatywę, w której nie potrzeba nawet ognia, bo używamy tego DO ROZPALENIA od zera, suszarka jest raczej do rozkręcenia rozpalonego już żaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 2 minuty temu, krupek napisał: Dałem alternatywę, w której nie potrzeba nawet ognia, bo używamy tego DO ROZPALENIA od zera, suszarka jest raczej do rozkręcenia rozpalonego już żaru. Suszarka pomaga własnie jak ktoś nie potrafi rozpalić samemu porządnego żaru, albo chce skrócic czas kopcenia się grilla np. na balkonie, to juz wujaszkoodporna metoda po prostu, wystarczy podpalić podpałkę i napierdalać suszarką. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Ale burgerki wjechaly dzisiaj do meczu trzeba bylo co prawde odpuscic ogladanie pierwszej polowy Argentyny z Islandia i sluchac z radio ale warto bylo Zadnych przypraw, dopiero po zgrillowaniu posolone. Do tego kiszony ogor, pomidor, majonez, sos bbq, cebula i to wszystko z zgrillowanej buleczce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Gordon Ramsey soli i pieprzy przed położeniem na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 Steka się nie soli przed obróbką termiczną, ale mięso mielone trzeba, jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 (edytowane) Dzisiaj zacząłem grillowanko i zjadłem chyba z siedem różnych kiełbas, trzeba będzie na siłce spalić to hehe. Te sztos: https://www.biedronka.pl/pl/product,id,127384,name,kielbaski-pikantne-o-smaku-paprykowym-czas-na-grill-320-g W smaku bardzo podobne do https://en.wikipedia.org/wiki/Merguez Edytowane 25 kwietnia 2019 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2019 sezon roziego i wujaszka pora rozpocząć. kiełby pakowane z lidla wystąp! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.