Skocz do zawartości

Grillowanko :banderas:

Featured Replies

Opublikowano

Zakładam ten temat, bo tu takiego kurde brakuje. Przepisy, zdjęcia, dyskusje na temat tego przyrządu i tego co z niego schodzi.

 

 

zgqSc0g.jpg

 

Dziś zaczęliśmy sezon, pozdrawiam!

  • Odpowiedzi 314
  • Wyświetleń 58,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

  • Ostatnio mam fazę na grillowanie ryb na cedrowych deskach, drewno naprawdę dodaje duuuużo dobrego do smaku i aromatu. Są pyszne   

  • U mnie majoweczka trwa nadal  szaszlyki i slaska juz sie znudzily takze ostatnio troche kombinuje. Biedronkowe rzeczy jakie polecam to karkowka w takiej czerwonej marynacie i boczek wasabi, a do tego

  • Wlecialy dzisiaj przepyszne skurwysynki. Euro + bulki wlasnej roboty + grill= kon zwalony  

Opublikowano

paluch grubszy niż kiełbasa z grilla

Opublikowano

Juz jest temat polactwo.

Opublikowano
  W dniu 5.04.2016 o 15:20, bluber napisał(a):

paluch grubszy niż kiełbasa z grilla

grubszy niż twój penis, KUR.WO

 

 

z resztą po co ja ci odpowiadam XDDD

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Trochę jednak bieda skoro same kiełbatrony.

U mnie najbliższy grill w niedzielę, Blubarowi powinno się spodobać bo w ekipie WEGAN.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Klasyczne wejście z kiełbatronami Śląskimi, czyli sztosami. Polecam.

Opublikowano

Nie lubię śląsich, za tłuste, lepsza podwawelska, albo z piersi kurczaka.

 

Ale mi smaka narobiłeś. Ja chyba otwieram sezon w przyszły weekend.

Opublikowano

Piersi z kurczaka w super marynacie i do tego tzatziki :banderas:

 

Ale dzisiejsza kiełba, keczup, musztarda, świeża bułeczka, sałatka z pomidora, ogórka i piór cebuli, do tego słoneczko = coś pięknego. Aż się żyć chce.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

O browarze nawet wspominać nie trzeba

Opublikowano

Był był, Dębowe wchodziło jak złoto.

 

 

 

Pokaż ukrytą zawartość

 

Opublikowano

U mnie jak znajoma robiła grilla, to nie było ch.uja e wsi - takie dobre żarcie serwowała.

Było tam wszystko: od bananów, po bakłażany, a na kiełbasie, czy piersiach kończąc :sorcerer:

Myślę, że w tym roku również mnie zaprosi.

Chociaż nie wiem, po tym co ostatnio odje.bałem (przyszedłem z łososiem) i sam zjadłem.

Tzn pytałem czy ktoś chce, ale niby nikt nie chciał, więc podzieliłem się z siorą. Za to jedna typiara, która miała widocznie na rybę ochotę, co chwila gadała: "a jak tam twój łosoś" "aj chyba już ci sie upiekł" "chyba juz gotowy" "zdejmij go".

Pisałem o tym chyba w Polactwie:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
  W dniu 5.04.2016 o 16:35, Figaro napisał(a):

Też niedługo robię. Poproszę o jakiś pomysłowy przepis. 

Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany.

Opublikowano
  W dniu 5.04.2016 o 16:55, Rozi napisał(a):

Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany.

 

 

Patrze ktoś tu jest w swoim żywiole.

Opublikowano

AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd

Opublikowano

my dziś chcialiśmy wyjść przed budynek w robocie i robić grilla ale szefostwo mogło by sie pogniewać więc ze smutkiem zaniechaliśmy, ale było blisko, w czw-pt nie ma kierownika może sie uda xDDD chociaż on to akurat by sam zjadł, ale dyrektor już bardziej poważny jest

 

 

no tak czy srak pogoda w końcu sie fajna zrobiła i nie moge sie doczekać grilla

Opublikowano

Fajnie mieszkać na wsi i mieć swoje tereny.

Opublikowano

Grill tylko z podwawelską i marynowanym miesęm. Cała reszta to polska B i polactwo w sandałach z grubymi skarpetami z froty.

Opublikowano

A mięso z Bizona?

Opublikowano

Za dużo je/bania z tym grillem, lepiej przygrzać w mikfrofali

Opublikowano

Ja dzisiaj kiełbaska z grilla + filet z kurczaka marynowany w ziołach. Do tego piweczka w liczbie 3. Kocham takie polactwo :banderas:

Opublikowano
  W dniu 5.04.2016 o 17:04, Rozi napisał(a):

AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd

 

nie zadław się kiełbasą gruby 

Opublikowano

Grilla propsuje bardzo i zawsze. :banderas:

 

U mnie zawsze duży grill, 2 worki brykietu luzik, ziemniaki z folii alu z węgla wychodzą jak z ogniska, karkówka z marynaty tylko na alu tackach, kto smaży na ruszcie ten lewak. Kiełbasa z grilla? Kaszanka / biała dla mnie numery jeden - jak już brać kiełbę to drogą, żeby mięso miała bo śląska jest z całym szacunkiem dla impotentów smakowych. Zresztą dla samej kiełbasy szkoda ogień rozpalać.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.