Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Zakładam ten temat, bo tu takiego kurde brakuje. Przepisy, zdjęcia, dyskusje na temat tego przyrządu i tego co z niego schodzi. Dziś zaczęliśmy sezon, pozdrawiam!
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l W dniu 5.04.2016 o 15:20, bluber napisał(a): paluch grubszy niż kiełbasa z grilla grubszy niż twój penis, KUR.WO z resztą po co ja ci odpowiadam XDDD Edytowane 5 kwietnia 20169 l przez Rozi
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Trochę jednak bieda skoro same kiełbatrony. U mnie najbliższy grill w niedzielę, Blubarowi powinno się spodobać bo w ekipie WEGAN. Edytowane 5 kwietnia 20169 l przez ping
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Nie lubię śląsich, za tłuste, lepsza podwawelska, albo z piersi kurczaka. Ale mi smaka narobiłeś. Ja chyba otwieram sezon w przyszły weekend.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Piersi z kurczaka w super marynacie i do tego tzatziki Ale dzisiejsza kiełba, keczup, musztarda, świeża bułeczka, sałatka z pomidora, ogórka i piór cebuli, do tego słoneczko = coś pięknego. Aż się żyć chce. Edytowane 5 kwietnia 20169 l przez Rozi
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Był był, Dębowe wchodziło jak złoto. Pokaż ukrytą zawartość Takie jest najlepsze u mnie na wsi w sklepie xd
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l U mnie jak znajoma robiła grilla, to nie było ch.uja e wsi - takie dobre żarcie serwowała. Było tam wszystko: od bananów, po bakłażany, a na kiełbasie, czy piersiach kończąc Myślę, że w tym roku również mnie zaprosi. Chociaż nie wiem, po tym co ostatnio odje.bałem (przyszedłem z łososiem) i sam zjadłem. Tzn pytałem czy ktoś chce, ale niby nikt nie chciał, więc podzieliłem się z siorą. Za to jedna typiara, która miała widocznie na rybę ochotę, co chwila gadała: "a jak tam twój łosoś" "aj chyba już ci sie upiekł" "chyba juz gotowy" "zdejmij go". Pisałem o tym chyba w Polactwie:) Edytowane 5 kwietnia 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l W dniu 5.04.2016 o 16:35, Figaro napisał(a): Też niedługo robię. Poproszę o jakiś pomysłowy przepis. Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l W dniu 5.04.2016 o 16:55, Rozi napisał(a): Pieczarki grillowane z przyprawą i serem, oscypki grillowane, pierś w marynacie z oliwy, musztardy, czosnku, papryki czerwonej, szaszłyki z kurczaka, cebuli, papryki różnych kolorów, chlebki z masłem zmieszanym z czosnkiem, kiełbaski owinięte boczkiem, kiełbaski oblane piwem, karczek marynowany. Patrze ktoś tu jest w swoim żywiole.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l my dziś chcialiśmy wyjść przed budynek w robocie i robić grilla ale szefostwo mogło by sie pogniewać więc ze smutkiem zaniechaliśmy, ale było blisko, w czw-pt nie ma kierownika może sie uda xDDD chociaż on to akurat by sam zjadł, ale dyrektor już bardziej poważny jest no tak czy srak pogoda w końcu sie fajna zrobiła i nie moge sie doczekać grilla
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Grill tylko z podwawelską i marynowanym miesęm. Cała reszta to polska B i polactwo w sandałach z grubymi skarpetami z froty.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Ja dzisiaj kiełbaska z grilla + filet z kurczaka marynowany w ziołach. Do tego piweczka w liczbie 3. Kocham takie polactwo
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l W dniu 5.04.2016 o 17:04, Rozi napisał(a): AHAHAHHAHAHAH GRUBY O JEDZENIU MUWI XDDDDD ALE JAJA XDDXDDDDXDDXXDDDDDDXDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDD alemu pocisnem o kur.wa xddddddddd nie zadław się kiełbasą gruby
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Grilla propsuje bardzo i zawsze. U mnie zawsze duży grill, 2 worki brykietu luzik, ziemniaki z folii alu z węgla wychodzą jak z ogniska, karkówka z marynaty tylko na alu tackach, kto smaży na ruszcie ten lewak. Kiełbasa z grilla? Kaszanka / biała dla mnie numery jeden - jak już brać kiełbę to drogą, żeby mięso miała bo śląska jest z całym szacunkiem dla impotentów smakowych. Zresztą dla samej kiełbasy szkoda ogień rozpalać.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.