Rudiok 3 354 Opublikowano 17 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2017 Sos sojowy, czosnek i miód. Albo sos BBQ + miód. I na grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Sypiesz przyprawą do grilla i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Olej, musztarda, czosnek, papryka czerwona, sól, pieprz też są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Jak tam kochani, było już grillowanko w tym roku? Ja dziś udaję się na drugie, pod względem jedzenia - klasyczne: kiełbasa, ser Halloumi, jakaś karkóweczka. A Wy jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 U mnie lipa, ale za tydzień idę na urodziny + grill + alkohol + gitara i śpiew. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Następnym razem to robię Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 339 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 tylko 1 grillowanko było Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Od ostatniej soboty zaliczyłem 4 grille i 2 ogniska, chyba rekord życia w tak krótkim czasie. Dzisiaj kolejny o 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) jeden grill i jedno ognisko (wczoraj), ale dobra kiełbaska kwiii Edytowane 5 maja 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 4 grille zaliczone a 30 kwietnia pierwsza kąpiel w stawie zaliczona. Sezon w pełni, na wadze 92 kg, na jesień będzie co zrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Co prawda nie grilluję, ale kupiłem na próbę kiszkę ziemniaczana. Piekę w piekarniku, tylko skąd będę wiedział czy już jest dobrze, skoro nigdy tego nie jadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Daj foto na forumka to Ci powiemy, ile jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 https://smaker.pl/przepis-kiszka-ziemniaczana,155479,kuchmariola63.html Tutaj niby napisali. że musi się piec 100 min w 150 C Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Ale się nawpierdalałem Później wjechały jeszcze steki z ligawy - przyprawione samym pieprzem, a potem solą po upieczeniu. Jakie to było kurwa DOBRE! Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Pamietajcie tylko ze spalony tluszcz to rakotworcze weglowodany. Uwaga nie dotyczy wujaszka niech zdycha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Rozaliusz czemu nie smażysz na białym brykiecie tylko na w pół czarnym? Przecież jak kapie sadło z tych "pysznych" kiełbasek na patyku to wszystko w ogniu staję, że nie wspomnę o karku nawet. Amatorka pełnym ryjem - jak najszybciej nasmażyć a później rzuć przyjaraną podeszwę. Nie wspomnę nawet o aspekcie zdrowotnym bo na takim ogniu jak twój na foto się nie grilluje. -__- Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 co to za glizdy na patyku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Glisty ludzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Wyrób białokiełbasopodobny z biedronki czy Lidla. Ogień pod rusztem i tak tylko na środku, reszta położonego żarcia okadza dym. Kiełbasa na górze spalona, pękła a w środku zimna. Co kto lubi. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 17 godzin temu, Metoda napisał: https://smaker.pl/przepis-kiszka-ziemniaczana,155479,kuchmariola63.html Tutaj niby napisali. że musi się piec 100 min w 150 C Ja wyjąłem po 15 minutach ale moja chyba już była wstępnie obrobiona, a tutaj w przepisie jest od zera. No pyry i mięso się raczej w 15 minut nie upieką. Ej, całkiem dobre w smaku, trochę jak farsz z pierogów, tyle że w kiszce. Lipna nazwa, ale w smaku dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Nikt nie wymyslil nic lepszego niz grill. U mnie dzisiaj znowu Slabo widac ale nie chcialo mi sie dupy podniesc z lawki xd no przez ostatnie dwa tygodnie to prawie co 2gi dzien jest grillowane. W tym sezonie kroluja kielba biala z intermarche (te kielbaski na zdj to z lida jakies tam bratwursty ale nawet ok), karkoweczka i cycki z kury. Kurczaka z grilla nigdy nie szanowalem ale jednak dobry wychodzi. Zjadlem 5h temu a znowu moglbym rozpalac <3 Szaszlyki juz byly, trzeba jeszcze burgery machnac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Przedstawiam bilans majówkowy: 0 grilli 0 ognisk Właśnie pszną pastellę łososiową wpierdalam Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Jakoś dziwnie klasyczne kiełbasy wypadły z mody Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Polecam polędwicę wieprzową z grilla, w piekarniku zawsze był problem żeby nie wyszła za sucha a z grilla jest idealna, krucha i soczysta. Albo filety z dorsza. Względnie kiełbasę marki Aro, doskonały smak mięsa i sierści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.