Skocz do zawartości

Dirt Rally (Forumkowa Liga PSX Extreme)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja to w ogóle nie wiem skąd się bierze ten Current Best Time. Najpierw myślałem, że właśnie to któregoś z nas, potem że z internetu ale teraz myślę że z kosmosu :D

EDIT: 

Jednak to są nasze czasy. Byłeś po prostu najszybszy na tym odcinku i tyle. 

Edytowane przez Kalten80
Opublikowano

Az nie chce mi się wierzyć :D Zawsze jakieś +3-, +50 za best time, a tu taki zonk :)

Logika by podpowiadała, że "current best time" to czas najlepszego przejazdu odcinka, ludzi z naszej Ligii. Ale wkurza mnie to, że nie ma pełnej tabeli czasu. W czym problem, by po każdym OS pokazywała się pełna tabela z czasami wszystkich? Nie, dla Codies to jest norma i dali tylko "current best time". Debilizm.

Opublikowano (edytowane)

Po uploadzie swojego czasu pokazuje się tabela z wynikami graczy, którzy przed tobą dany OS ukończyli. Trochę lipa, że po pierwszym OSie wszystkie kolejne się sumują.

Kolejny uploadzik ode mnie, tym razem z Walii. Szwecji nawet nie nagrywałem bo przypuszczałem , że nic przyjemnego dla oka z tego nie będzie ;)

https://m.youtube.com/watch?v=zpRb2lk7FIw

Edytowane przez Tommy Dee
Opublikowano

gracja zaliczona, impreza ledwo w całości doczłapała do mety :D, grecja z dirt rally przypomina argetyne z wrc evo trzeba gasić auto przed skokami zęby w zakręt się zmieścić :D 

Opublikowano

Kalten ciekawe czy wypadliśmy na tym samym zakręcie ;) Chwila dekoncentracji, wolny prawy zakręt, do którego za późno się złożyłem i poleciałem ze skarpy :/ Masakra, do Grecji trzeba podejść na maksymalnym skupieniu inaczej kończy się w krzakach.

Opublikowano (edytowane)

Subaru po ostatnim, czwartym apgrejdzie silnika dostaje niezłego kopa. Polecam go dopakować bo różnica w mocy jest zauważalna. Auto się lepiej zbiera i już tak nie gaśnie jak wcześniej. Nie wiem czy to wina automatycznej skrzyni biegów ale wcześniej dosyć często zdarzało mi się go przygasić. Poniżej pierwszy OS z Grecji podrasowaną Subarką.

https://m.youtube.com/watch?v=AX15VSziCYw

Edytowane przez Tommy Dee
Opublikowano

Mi też potrafi zgasnąć, a jeżdżę na manualu. Na szczęście coraz rzadziej bo chyba trochę już ogarniam to auto i nawet przyjemnie mi się nim jeździ. Początki były ciężkie ;)

Opublikowano

Prawie ominąłem ten etap. Jakoś mi umknęło od jak dawna wisi i 10 minut przed końcem dojechałem do mety. Niestety jeden błąd z przestrzeleniem zakrętu podczas deszczu kosztował mnie 14 sekund i chyba 1. miejsce w generalce... Były też dwa obroty i raz cofanie, ale głównie ta jedna kara za ścięcie zakrętu mnie zdenerwowała jak zobaczyłem tabelę końcową. Samochód też niedomagał, a nawet nie mogłem sobie skrócić przełożeń. No cóż. :)

Proponuję niedługo ustalić w jakiej klasie będziemy jechać kolejny sezon, aby każdy miał czas ulepszyć sobie samochód. 

Opublikowano

Mi bez różnicy jaka klasa, pozastawiam decyzje Wam :)

Ja natomiast proponuje powtórzyć ponownie wszystkie 72 OSy w takiej formie jak teraz, tyle, że damy pełną klasę pojazdów i gracz będzie miał wybór czym śmigać.

Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie, możemy dać wszystkie klasy i każdy sobie wybierze dowolny wóz, jak najbardziej mu pasuje, jaki najbardziej lubi. Możemy dać też R4 i 2000s tylko. Jak wolicie. A możemy też pierw jedną a w jeszcze następnym sezonie dać kolejna klasę. Konfiguracja dowolna :)

Edytowane przez Emtebe
Opublikowano

Jeżeli ktoś wybierze sobie słabszą klasę, to jest tego świadom, tak samo jak inni uczestnicy będą świadomi, że ma utrudnione zadanie. Nie ma to nic wspólnego z tym jak codemasters z(pipi)ało z upgrade'ami... Dlatego nie podejrzewam nikogo o biadolenie. Oczywiście idealnie by było, gdyby te ulepszenia były dla wszystkich dostępne podczas rywalizacji ale na to mądre głowy nie wpadły.

Opublikowano

Wszystkie klasy w jednym worku oznaczają, że znowu ścigamy się w B grupie... Najlepiej wybrać jedną klasę tak jak było do tej pory aby zachować przejrzystość rywalizacji.

Dopakowanie samochodu to przejechanie 5 rajdów w mistrzostwach. Wystarczy wyposażyć mechaników w odpowiednie perki i wszystkie upgrade'y zdobywasz w dwa wieczory. Dlatego zdecydujmy się szybko jaką klasę chcemy aby później nie było biadolenia, że ktoś nie miał czasu dopakować auta.