_White_ 79 Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 heh, a już myślałem że pod nieobecność KrayziePL utrzymam trzecie miejsce, a tu taka niespodzianka trzeba będzie mocniej potrenować (tak właściwie to cokolwiek potrenować ) przed następnym eventem Haha, no tym bardziej że następna jest Finlandia, a tam może się zdarzyć wszystko . Oj będą latały Imprezy i Focusy. Witam wszystkich Właśnie dołączyłem do ligi,a pozbieram trochę batów a co .Nie mam fajery,ale jakoś trzeba se dawać radę . Pozdrawiam. No cześć, szerokiej drogi, pospiesz się jeśli chcesz się załapać na klasyfikację w obecnym evencie, zostało już tylko 20 godzin. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Tommy Dee jaka ford 2007 osiąga max prędkość po modyfikacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Z tego co zauwazylem to chyba 220 km/h. Rzadko kiedy dobijam do takich predkosci. Wybralem ten samochod z tego wzgledu ze ma defaultowo fajnie ustawiona skrzynie. Przelozenia sa dlugie a skrzynia elastycza takze nie trzeba tak czesto mielic biegami. Przestawilem sie na manuala takze ten szczegol byl dla mnie istotny, szczegolnie na poczatku aby ogarnac to wszystko na padzie. I tak do tej pory mi sie czasami myli i wbijam nie ten bieg co trzeba :facepalmz: Albo za szybko wciskam przyciski jak redukuje a skrzynia nie wyrabia i w efekcie jestem na wyzszym biegu niz sie spodziewalem. Poczatki sa trudne ale mialem dosc automatycznej skrzyni jak na nawrotach nie mogla sie zdecydowac ktory bieg jest wlasciwy Wlasnie Emtebe dawaj wyniki ankiety bo trza auto odpicowac ^_^ Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Tommy Dee Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 To grubo jedzie, subaru max 189km/h Finlandia lubi duże prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Kiedy będą wyniki z ankiety? Wlasnie Emtebe dawaj wyniki ankiety bo trza auto odpicowac ^_^ Panowie, nie pomyślałem Zrobiłem koniec ankiety na 18.06, czyli tak jak się kończy aktualny sezon A przecież trzeba mieć czas na odpicowanie auta Zatem... Koniec ankiety i wyniki w niedzielę. Jak na razie tylko 13 osób odpowiedziało, ale jeszcze sprawdzę czy to 13 unikatowych osób, czy ktoś może wypełniał ankietę kilka razy Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 To może auta ,2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Macie jakiś sposób na błąd "There was a problem downloading leaderboard data, please try again later"? Nie mogę ukończyć rajdu przez to gó.wno bo nie puszcza mnie na następny odcinek. ok, poszło. Ale to jest denerwujące. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Wyniki ankiety: Liczba głosujących: 16 osób. I wszystko jasne. Kolejny sezon jedziemy autami R4, a jeszcze kolejny 1980's. Potem ewentualnie ponownie 2000s i na koniec Grupa A. Chyba, że coś na Wasze życzenie pozmieniamy. Ale to już po sezonie z autami R4 Tak czy inaczej w kolejnym sezonie pojedziemy też 6 eventów, a jako bonusowy (Event 7) będzie wyścig rallycross. Krosa pojedziemy najlepszą kategorią tych aut, więc już możecie zacząć zdobywać dla nich ulepszenia Pamiętajcie, że w rallycross brany jest tylko pod uwagę czas ostatniego (finałowego) przejazdu. Ten wynik zapisuje się w rywalizacji ligowej, więc musicie dostać się do finału by Wasz wynik się zapisał. Wspinaczki po Pikes Peak nie będzie. Ufff Klasy R4 (4WD) 6 37.5 % 1980's (RWD) 5 31.3 % 2000's (4WD) 3 18.8 % Group A (4WD) 2 12.5 % 1960's (FWD/RWD) 0 0 % 2010's (4WD) 0 0 % 1970's (RWD) 0 0 % Group B (4WD) 0 0 % Group B (RWD) 0 0 % F2 Kit Car (FWD) 0 0 % Pikes Peak TAK 7 43.8 % NIE 8 50 % WSZYSTKO MI JEDNO 1 6.3 % Rallycross TAK 8 50 % NIE 7 43.8 % WSZYSTKO MI JEDNO 1 6.3 % Edytowane 5 Czerwca 2016 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ech patrzac po kolorach kropeczek ucieszylem sie przez moment ze publika wybrala Grupe B (RWD). To by byly dopiero mistrzostwa Mysle o odpuszczeniu kolejnego sezonu w klasie R4 bo jestem lekko w tyle jesli chodzi o inne gry, poza tym na dniach wychodzi dlugo przeze mnie wyczekiwane Mirror's Edge Catalyst takze trzeba troche odpoczac od DIRTa. Tym czasem ponizej przejazd z nocnego odcinka w Finlandii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Gratulacje za spektakularne zwycięstwo w Finlandii Tommy Dee! A przy okazji chciałbym jeszcze pogratulować gieśkowi i Kaltenowi80, którzy jako jedyni wytrzymali morderczy dystans, dojechali do końca pierwszego rajdu w naszej lidze FWD i zajęli odpowiednio pierwsze i drugie miejsca. Życzę wszystkim uczestnikom ligi, żeby w drugim evencie udało nam się spotkać na mecie w szerszym gronie i w jednym kawałku Edytowane 6 Czerwca 2016 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki, miałem wczoraj zacząć drugi rajd FWD, ale trochę się wściekłem bo wyleciałem na ostatnim oesie w Monte Carlo i rozwaliłem auto więc dałem sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dla porównania przejechałem sobie Flugzeugring Focusem 2001 i 2007 i drugi przejazd, mimo że nie do końca czysty, miałem o 3 sekundy szybszy. Wygląda na to, że model z 2007 jest trochę lepszy, chociaż z drugiej strony wydaje się trudniejszy do opanowania. W następnym sezonie chyba trzeba będzie przesiąść się na nowszy model. Szkoda, bo Focus z 2001 bardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 No Panowie, ale w lidze FWD nie jeździcie, a ja się tam muszę z Amerykanami ścigać żeby honor Polski utrzymać! Do Seatów i Peugeoutów zapraszam i pedal to the metal! https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/46819/fwd-league Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Kurde, nie mogłem się doczekać kiedy skończą się odcinki w Szwecji i z tej radości w Monte Carlo poszybowałem moją Ibizą w drzewa. Koniec rajdu W najbliższych dniach wyjeżdżam więc ominą mnie 2 czy nawet 3 rajdy R4, ale nie martwcie się bo wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja sie na jakis czas zegnam z liga aby ograc kilka innych tytulow i pchnac nieco bardziej DIRTa w singlu. Co by nie gadac ale liga troche czasu pochlania. Nie jest to bynajmniej czas stracony bo rywalizacja jest przednia i daje duzo radochy, takze jeszcze wroce sie z wami poscigac Wrzucam jeszcze replaya z drugiego odcinka w Walii, chyba moj ulubiony rajd w calym kalendarzu. Ta szybka sekcja po wyjezdzie z lasu gdzie mozna depnac nieco mocniej jest rowniez jedna z moich ulubionych. Troche szkoda ze nie ma za wiele tego typu OS-ow, szybkich i w miare rownych, gdzie mozna by bylo sobie pozapier_alac z gazem w podlodze ^_^ Jakas Kenya albo Nowa Zelandia jako DLC by sie przydala. Oj bral bym bez zastanowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Najnowszy patch sprawił, że moja T150 jest bezużyteczna. Na padzie nie umiem jeździć, więc wypadam z rywalizacji dopóki Codies tego nie naprawią. Chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Hej, Mozemy w przyszłym sezonie ustawić mniej dni na dany rajd? Teraz bylo troche za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nowy sezon będzie od jutra, od 20:00. Pięć dni na rajd to dla większości idealny harmonogram. Zwłaszcza teraz, gdy pewnie większość wyjeżdża na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 6 eventów rajdowych (każdy po 8 odcinków) + bonusowy event w postaci rallycross. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Ja też się nie załapałem, robiłem piąty OS gdy czas się skończył. Ale dziwna sprawa, bo chyba tylko dwie osoby ukończyły Grecję, a i tak nie ma ich w tabeli końcowej z punktami. EDIT. To chyba jakaś większa awaria bo strona ligi też nie działa. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) "Działajo" juz te racenety? Mozna ligę robic? ;P Edytowane 27 Czerwca 2016 przez koczownik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi