piotrekoka 21 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Właśnie sprawdziłem.Udało mi się wejść tylko do online events,liga dalej leży. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Ja po dwutygodniowej przerwie zwiedzam rowy więc postanowiłem zrobić sobie dłuższą przerwę i gram w Krew i Wino. Potem wracam do Dirt Rally. Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Ja musiałem pauzować dopóki nie naprawili obsługi kierownic Thrustmastera, a teraz w poniedziałek wyjeżdżam, ale jak tylko przyjadę za miesiąc to wracam do rywalizacji. Jak zabraknie osób do ligi, możecie zrobić to co ja zrobiłem z ligą FWD- pozapraszać osoby z innych popularnych lig i społeczności (np. Dirt Rally PL). Mi w ten sposób udało się zwerbować prawie 30 osób i liga przednionapędówek fajnie się dzięki temu rozkręciła i zrobiła międzynarodowa. A propos- jutro rusza jej nowy sezon, tym razem przygotowałem 6 wymagających rajdów o zróżnicowanych warunkach i nawierzchniach + zawody rally cross na koniec. Kto jeszcze nie dołączył to niech dołączy, pokażmy wszystkim jak jeżdżą kierowcy z forum PSX Extreme. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/46819/fwd-league Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
ash77 3 Opublikowano 11 lipca 2016 Opublikowano 11 lipca 2016 no to sie zapisałem i z miejsca widze mój najbardziej nielubiany rajd czyli Szwecja pyknolem rajd na szybko bo tu i tak nic ciekawego nie pokaże (jedna rolka kilka wciagnieć przez snieżną bandę no i jeden trup) wyszło 29m39s - nie wiem czy to duzo bo nikt jeszcze nie przejechał calego rajdu a tylko jedna osoba zrobiła 4 os'y jak robicie? jedziecie rajd zazwyczaj w ostatni dostępny dzień? i jeszcze jedno pytanko - czy rajdy ligowe da sie robić z przerwami miedzy os'ami bo nigdzie nie widzialem "save & quit"? Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
ash77 3 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 (edytowane) zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Edytowane 12 lipca 2016 przez ash77 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 15 lipca 2016 Opublikowano 15 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 15 lipca 2016 Autor Opublikowano 15 lipca 2016 Punktowany jest czas przejazdu z finału. Masz dwa wyścigi i wyścig finałowy. Na każdy wyścig masz dwie próby i z tych prób liczy się najlepszy czas. On też decyduje o przejściu do kolejnego wyścigu. Ale do punktacji w lidze liczy się czas z finału. Zatem musimy też do niego dotrzeć, co jest dodatkowym wyzwaniem Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 (edytowane) zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Polakow jest kilku- od 5 do 10, nie pamietam dokladnie, ale liga sie zrobila dosc miedzynarodowa- jest 39 osob, z najrozniejszych krajow. Im wiecej nas tam bedzie, tym lepiej, wiec dolaczaj. 24 odcinki daja klimat prawdziwego rajdu, bo wtedy nawet maly blad moze miec powazne konsekwencje. Jest tez bardzo nieprzewidywalnie- w obecnym rajdzie na dwoch ostatnich odcinkach udalo mi sie odrobic strate 40 sekund do nastepnego kierowcy, prawdopodobnie wlasnie przez jakis blad z jego strony. Fajne emocje. Na chwile obecna podium jest rosyjsko/polsko/finskie ;] Edytowane 17 lipca 2016 przez _White_ Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 17 lipca 2016 Opublikowano 17 lipca 2016 zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Polakow jest kilku- od 5 do 10, nie pamietam dokladnie, ale liga sie zrobila dosc miedzynarodowa- jest 39 osob, z najrozniejszych krajow. Im wiecej nas tam bedzie, tym lepiej, wiec dolaczaj. 24 odcinki daja klimat prawdziwego rajdu, bo wtedy nawet maly blad moze miec powazne konsekwencje. Jest tez bardzo nieprzewidywalnie- w obecnym rajdzie na dwoch ostatnich odcinkach udalo mi sie odrobic strate 40 sekund do nastepnego kierowcy, prawdopodobnie wlasnie przez jakis blad z jego strony. Fajne emocje. Na chwile obecna podium jest rosyjsko/polsko/finskie ;] Możesz dać jakiś namiar ta ligę? Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 17 lipca 2016 Autor Opublikowano 17 lipca 2016 https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/46819/fwd-league Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 18 lipca 2016 Opublikowano 18 lipca 2016 Ja po urlopowej przerwie trochę wyszedłem z wprawy i po powrocie przywitało mnie zwiedzanie poboczy Wracam jednak pomalutku do formy Wczoraj przejechałem 10 odcinków w lidze FWD. Fajnie się ścigałem z _White_. Raz ja byłem z przodu, a raz on. Chyba jestem ciut szybszy na asfalcie, a wolniejszy na szutrze. Zwłaszcza w Walii gdzie wykonałem piękne salto z kilkoma obrotami wokół własnej osi W tej chwili jestem na 4 miejscu, ale _White_ traci do mnie tylko kilka sekund. Przed nami odcinki m.in. w Finlandii więc nie będzie łatwo utrzymać pozycji. Jutro dokończę rajd Czym jedziemy następny sezon w lidze PSX? Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Ja po urlopowej przerwie trochę wyszedłem z wprawy i po powrocie przywitało mnie zwiedzanie poboczy Wracam jednak pomalutku do formy Wczoraj przejechałem 10 odcinków w lidze FWD. Fajnie się ścigałem z _White_. Raz ja byłem z przodu, a raz on. Chyba jestem ciut szybszy na asfalcie, a wolniejszy na szutrze. Zwłaszcza w Walii gdzie wykonałem piękne salto z kilkoma obrotami wokół własnej osi W tej chwili jestem na 4 miejscu, ale _White_ traci do mnie tylko kilka sekund. Przed nami odcinki m.in. w Finlandii więc nie będzie łatwo utrzymać pozycji. Jutro dokończę rajd Haha, faktycznie wole szuter niz asfalt kiedy jezdze przednionapedowkami. Gdzies tam po drodze na jednym z OSow mialem duze problemy przez przebita opone, ale nie pamietam na ktorym wiec Ci nie powiem kiedy mozesz wyluzowac. ;] Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 19 lipca 2016 Opublikowano 19 lipca 2016 Kurde, ale miałem dziś pecha Najpierw wypadłem ze 3 razy na jednym z odcinków w Grecji. Potem w Finlandii dwa razy złapałem kapcia, a na koniec na ostatnim odcinku w Grecji zsunąłem się ze skarpy i rozwaliłem Ibizę Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 20 lipca 2016 Autor Opublikowano 20 lipca 2016 Panowie, kiedy wystartować koleiny sezon? Kiedy macie czas, tak by więcej osób wzięło udział? Teraz byśmy klasą 80's pośmigali. I ponownie, same rajdy, po 6 OSów na event. Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 Ja już jestem po urlopach więc mogę śmigać Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 20 lipca 2016 Opublikowano 20 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
_White_ 79 Opublikowano 21 lipca 2016 Opublikowano 21 lipca 2016 Ja wracam dopiero za miesiac, ale jestem z Wami duchem. ;] Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 21 lipca 2016 Autor Opublikowano 21 lipca 2016 OK, dzisiaj o 20 zaczynamy Sezon 6. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 25 lipca 2016 Opublikowano 25 lipca 2016 gdzieś na stronach ligowych w dirtgame.com da sie zobaczyć wyniki z każdego os'u osobno? bo znalazłem tylko wynik calościowy z rajdu. chodzi mi o to by zobaczyć różnice w poszczególnych osach, bo jak sie jedzie rajd jako pierwszy to nie ma porównań z innymi (co oczywiste bo jeszcze nie jechali) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi