piotrekoka 21 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Właśnie sprawdziłem.Udało mi się wejść tylko do online events,liga dalej leży. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ja po dwutygodniowej przerwie zwiedzam rowy więc postanowiłem zrobić sobie dłuższą przerwę i gram w Krew i Wino. Potem wracam do Dirt Rally. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja musiałem pauzować dopóki nie naprawili obsługi kierownic Thrustmastera, a teraz w poniedziałek wyjeżdżam, ale jak tylko przyjadę za miesiąc to wracam do rywalizacji. Jak zabraknie osób do ligi, możecie zrobić to co ja zrobiłem z ligą FWD- pozapraszać osoby z innych popularnych lig i społeczności (np. Dirt Rally PL). Mi w ten sposób udało się zwerbować prawie 30 osób i liga przednionapędówek fajnie się dzięki temu rozkręciła i zrobiła międzynarodowa. A propos- jutro rusza jej nowy sezon, tym razem przygotowałem 6 wymagających rajdów o zróżnicowanych warunkach i nawierzchniach + zawody rally cross na koniec. Kto jeszcze nie dołączył to niech dołączy, pokażmy wszystkim jak jeżdżą kierowcy z forum PSX Extreme. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/46819/fwd-league Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 no to sie zapisałem i z miejsca widze mój najbardziej nielubiany rajd czyli Szwecja pyknolem rajd na szybko bo tu i tak nic ciekawego nie pokaże (jedna rolka kilka wciagnieć przez snieżną bandę no i jeden trup) wyszło 29m39s - nie wiem czy to duzo bo nikt jeszcze nie przejechał calego rajdu a tylko jedna osoba zrobiła 4 os'y jak robicie? jedziecie rajd zazwyczaj w ostatni dostępny dzień? i jeszcze jedno pytanko - czy rajdy ligowe da sie robić z przerwami miedzy os'ami bo nigdzie nie widzialem "save & quit"? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Edytowane 12 Lipca 2016 przez ash77 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Punktowany jest czas przejazdu z finału. Masz dwa wyścigi i wyścig finałowy. Na każdy wyścig masz dwie próby i z tych prób liczy się najlepszy czas. On też decyduje o przejściu do kolejnego wyścigu. Ale do punktacji w lidze liczy się czas z finału. Zatem musimy też do niego dotrzeć, co jest dodatkowym wyzwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Polakow jest kilku- od 5 do 10, nie pamietam dokladnie, ale liga sie zrobila dosc miedzynarodowa- jest 39 osob, z najrozniejszych krajow. Im wiecej nas tam bedzie, tym lepiej, wiec dolaczaj. 24 odcinki daja klimat prawdziwego rajdu, bo wtedy nawet maly blad moze miec powazne konsekwencje. Jest tez bardzo nieprzewidywalnie- w obecnym rajdzie na dwoch ostatnich odcinkach udalo mi sie odrobic strate 40 sekund do nastepnego kierowcy, prawdopodobnie wlasnie przez jakis blad z jego strony. Fajne emocje. Na chwile obecna podium jest rosyjsko/polsko/finskie ;] Edytowane 17 Lipca 2016 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 zastanawiam sie jeszcze o zapisaniu do tej dlugodystansowej ligi co jeździ danielofifi - choć 24 os'y w rajdzie troche przerażają dużo Polaków tam jest? Polakow jest kilku- od 5 do 10, nie pamietam dokladnie, ale liga sie zrobila dosc miedzynarodowa- jest 39 osob, z najrozniejszych krajow. Im wiecej nas tam bedzie, tym lepiej, wiec dolaczaj. 24 odcinki daja klimat prawdziwego rajdu, bo wtedy nawet maly blad moze miec powazne konsekwencje. Jest tez bardzo nieprzewidywalnie- w obecnym rajdzie na dwoch ostatnich odcinkach udalo mi sie odrobic strate 40 sekund do nastepnego kierowcy, prawdopodobnie wlasnie przez jakis blad z jego strony. Fajne emocje. Na chwile obecna podium jest rosyjsko/polsko/finskie ;] Możesz dać jakiś namiar ta ligę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/46819/fwd-league Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja po urlopowej przerwie trochę wyszedłem z wprawy i po powrocie przywitało mnie zwiedzanie poboczy Wracam jednak pomalutku do formy Wczoraj przejechałem 10 odcinków w lidze FWD. Fajnie się ścigałem z _White_. Raz ja byłem z przodu, a raz on. Chyba jestem ciut szybszy na asfalcie, a wolniejszy na szutrze. Zwłaszcza w Walii gdzie wykonałem piękne salto z kilkoma obrotami wokół własnej osi W tej chwili jestem na 4 miejscu, ale _White_ traci do mnie tylko kilka sekund. Przed nami odcinki m.in. w Finlandii więc nie będzie łatwo utrzymać pozycji. Jutro dokończę rajd Czym jedziemy następny sezon w lidze PSX? Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ja po urlopowej przerwie trochę wyszedłem z wprawy i po powrocie przywitało mnie zwiedzanie poboczy Wracam jednak pomalutku do formy Wczoraj przejechałem 10 odcinków w lidze FWD. Fajnie się ścigałem z _White_. Raz ja byłem z przodu, a raz on. Chyba jestem ciut szybszy na asfalcie, a wolniejszy na szutrze. Zwłaszcza w Walii gdzie wykonałem piękne salto z kilkoma obrotami wokół własnej osi W tej chwili jestem na 4 miejscu, ale _White_ traci do mnie tylko kilka sekund. Przed nami odcinki m.in. w Finlandii więc nie będzie łatwo utrzymać pozycji. Jutro dokończę rajd Haha, faktycznie wole szuter niz asfalt kiedy jezdze przednionapedowkami. Gdzies tam po drodze na jednym z OSow mialem duze problemy przez przebita opone, ale nie pamietam na ktorym wiec Ci nie powiem kiedy mozesz wyluzowac. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Kurde, ale miałem dziś pecha Najpierw wypadłem ze 3 razy na jednym z odcinków w Grecji. Potem w Finlandii dwa razy złapałem kapcia, a na koniec na ostatnim odcinku w Grecji zsunąłem się ze skarpy i rozwaliłem Ibizę Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Panowie, kiedy wystartować koleiny sezon? Kiedy macie czas, tak by więcej osób wzięło udział? Teraz byśmy klasą 80's pośmigali. I ponownie, same rajdy, po 6 OSów na event. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja już jestem po urlopach więc mogę śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja wracam dopiero za miesiac, ale jestem z Wami duchem. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 OK, dzisiaj o 20 zaczynamy Sezon 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 gdzieś na stronach ligowych w dirtgame.com da sie zobaczyć wyniki z każdego os'u osobno? bo znalazłem tylko wynik calościowy z rajdu. chodzi mi o to by zobaczyć różnice w poszczególnych osach, bo jak sie jedzie rajd jako pierwszy to nie ma porównań z innymi (co oczywiste bo jeszcze nie jechali) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi