Emtebe 2 524 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Niestety nie ma takiej możliwości A Liga Forumkowa chyba umiera, w minionym evencie raptem trzy osoby wzięły udział. Przy takiej frekwencji ja nie mam motywacji do rywalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Chyba ta klasa aut nie jest zbyt popularna. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Teraz wybrałem '80s bo taka klasa była jako druga w wynikach ankiety. Na kolejny sezon można wybrać, coś co Wam bardziej pasuje. Może ktoś chce zostać współmoderatorem Ligii i mieć też możliwość tworzenia sezonów gdy jeden się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ja jade lige na padzie i jakoś idzie. poprostu tylnionapedówkami nie da sie jechać na fula. w łuku drogi czeste pulsowanie gazem oraz przy wychodzeniu z zakretu także. do tego maksymalne wcisniecie trigera z gazem dopiero od 3 biegu bo tak za duża moc zrywa przyczepność. ale za to o wiele pewniejsze dohamowania niz w przednionapedówkach przy ktorych musze pilnować czy nie zblokują sie kola i nie bedzie uślizgu. no i na szutrze jeszcze wiecej pulsowania gazem bo zrywanie przyczepnośći jeszcze mocniejsze pawel_k pojedz Niemcy. teraz na asfalcie troche łatwiej (chyba że mokro hehe) a przepraszam moderator ligi nie jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mnie najlepiej jeździ się Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 a przepraszam moderator ligi nie jedzie? Ten sezon odpuszczam, by ponadrabiać zaległości w innych grach Myślcie już czym chc3cie jechać w kolejnym sezonie. Czy znowu wybieramy jedną klasę, czy może wyłącznie konkretny samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 w sezonie 80' jade fordem - wydaje mi sie ze jak jest dlugi i cieżki to troche mniej zamiata ogonem (taka moja teoria) ogólnie tylnionapedówki to trudny temat a te z lat 70' to wogóle masakryczne do opanowania co do kolejnego sezonu to ja preferuje bardziej klase a nie konkretny model (ludzie sobie wybierają co im odpowiada i sie czlowiek sezon zastanawia czy wybrał właściwie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Moim zdaniem jak auto jest dłuższe to bardziej dupą zamiata. W każdym Renówka zamiata najmniej z tych trzech i jest najkrótsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) jak mi sie dobrze pamieta to moje najgorsze odcinki to 2 i 6 wtedy to Kalten80 tracil/zyskiwal +/- 3s a tak to tracil przynajmniej ok.15sek a jakie różnice były z tobą pawel_k ? ogólnie przy tylniołapach trzeba uwazac by nie złapać kapcia na osi napedowej bo wtedy dopiero jest masakra - w poprzednim rajdzie tak straciłem drugie miejsce jadąc jak żółw 1,5 km do mety os'u tracąc minute Edytowane 28 Lipca 2016 przez ash77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja popełniłem sporo błędów. Kilka razy cofałem Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 jestem ciekaw jak nam wyjdzie ta Finlandiabo w poprzedni rajd w Grecji miałem strate +1,5 minuty do lidera Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ja znów nie ustrzegłem się błędów, ale w Finlandii to u mnie normalka, a kiedy jadę tylnonapędówką to już w ogóle Kapcia też złapałem, ale niedaleko przed metą odcinka i jakoś się doczłapałem do mety na feldze. Ta Renówka chyba ma słabe hamulce Jeszcze tylko 3 rajdy, jakoś wytrzymamy Bardzo fajnie za to jedzie mi się w tej drugie lidze Seatem Ibizą. Na niektórych odcinkach wykręcałem całkiem niezłe czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 no to teraz moja historia (bedzie w dwóch odcinkach bo dopiero po 4 osach jestem) os 1 czysto ładnie i spokojnie pół minuty przewagi nad Kalten80, os 2 nic nowego to samo os 3 lekkie obtarcie o słup przydrożny i ze dwa razy lekko krzaczki - nadal jade w miare zyskuje kolejne 20sek os 4 znana z rzeczywistosci hopka (ta z dmuchaną bramką) przy domku - lądowanie twarde i pierwszy raz w życiu schodzi powietrze z opony po hopce. mysle sobie oszczedzaj auto to moze felga dopiero sie pojawi sie tuz przed metą. Opona ma inne zdanie i rozrywa sie 200m dalej powodując wielki poslizg przy predkosci 150km/h. ścinam kilku kibiców (+15sek). szybka decyzja o natychmiastowej zmianie opony i dojeżdzam do mety z dużą stratą. po 4 osach cała zebrana przewaga nad Kalten80 idzie wpiz.... Po podliczeniu 4 osów trace 5 sek dalszy ciag jutro bo reszte jade w niedziele rano ogolnie w tej Finlandii jakis pomór opon. bardziej bym sie spodziewał takich masakr oponowych w Grecji co do tej ligi przednionapedowej co jade razem z Kalten80 to naprawde szacun dla kolegi - ten rajd cisnie narazie pieknie (jestem po 18 osach) - ja czlapie sie dopiero 2 minuty za. Auto powoli zaczyna umierać. ps. Rusek co jedzie tez w tej lidze jest nie do pokonania - wygrywa chyba wszystkie os'y Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dzięki Rusek rzeczywiście jest szybki i wszystko wygrywa. Ze dwa czy trzy razy miałem do niego około 6s straty na odcinku, ale najczęściej jest to dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 reszte rajdu pojechalem bez przygód (no moze z raz obróciło mnie) oprocz nas 3 pojechał jeszcze giesiek i on wygrywa narazie. pytanie czy miał bez przygód przejazdy? z obliczen mych wynika ze gdyby nie mój kapec pewnie gieska tez bym wyprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzesiek 4 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Starałem się jechać w miarę bezpiecznie dlatego w moim przypadku praktycznie każdy odcinek był bez większych wpadek. Najgorsze co mnie spotkało to walnięcie bokiem o kamienie bez obracania po każdym serwisie miałem auto jak nowe. W Niemczech za to zniszczyłem doszczętnie rajdówkę uderzając w słupek przy sporej prędkości ;p Ciągle mnie zastanawia kiedy oni wreszcie dadzą nowe kraje narazie to se to tłumaczę tym ,że są zajęci formułą na rok 2016. Chętnie bym zobaczył Australię, Nową Zelandię, Meksyk, Hiszpanię, Francję, Włochy, Portugalię lub nowe samochody ... Od premiery już trochę minęło i cisza -,- Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Coś mi się wydaję że nowe kraje dostaniemy w następnej odsłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 no i po Monte Carlo. Pierwsze 4 odcinki super nawet 2 razy pierwsze miejsce. w piątym os'ie durnowaty błąd wypadnięcie za murek i "dowidzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi