Kalten80 16 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ja w Monte Carlo wyleciałem i to jakoś pod koniec rajdu Miałem pojechać Walię Ścierką, którą wczoraj upgradowałem, ale żona zmieniła mi plany i w końcu nie zdążyłem wystartować. Szwecję sobie już daruję. Czy będzie nowy sezon ligi? Pojeździłbym czymś co ma napęd na 4 koła Cytuj
gtfan 3 240 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2016 Będzie jak ktoś się zgłosi do pomocy, by go tworzyć Ja niestety ostatnio bardzo rzadko włączam konsole. A Liga umożliwia dodanie moderatorów, tak by i oni mogli tworzyć nowe sezony. Kto chętny? Jak tak, to niech mi poda nazwę użytkownika na stronie ligi, to go dodam do moderowania. Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 20 września 2016 Opublikowano 20 września 2016 (edytowane) Ja chciałem wszystkich chętnych zaprosić do ligi DiRT RALLY PL jest tam trochę polaków a sama liga dopiero wystartowała. Obecnie jest grecja na każdy rajd przypada 6 oesów w tym jeden długi jest możliwość resetu całego rajdu i mechanicy są brani pod uwagę z kariery kiedy to piszę został 1 dzień i 6 godzin do końca. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/54481/dirt-rally-pl Edytowane 20 września 2016 przez Grzesiek Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Jako ,że nowych tras nie będzie chciałem zaprezentować testową ligę narazie jeden event. Każdy rajd będzie się średnio składał z 10-12 oesów z możliwością serwisowania co 3 - 4 oesy tak byłaby to liga trudna i stawiająca na rozwagę podczas jazdy bez brawury byłby dostęp do mechaników wykupionych z kariery. Założenia mam takie żeby zrobić 6 rajdów takie jakie są w grze + 6 na zasadzie mieszania tego co jest w grze by jak najwierniej oddać realia danego rajdu wzorowałbym się na tym co widziałem w serii wrc od sony i tamtejszych lat. Na dobry początek byłaby to Argentyna ... Jest możliwość restartu jak i resetu całego eventu. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/62713/hardcore-wrc Wszystko jest testowo więc mogą być niespodzianki ale powinno być ok zapraszam. Edytowane 14 października 2016 przez Grzesiek Cytuj
ash77 3 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 no i pierwsza niespodzianka liga hardcorowa moze i fajna ale ma pierwszy minus nie jest "otwarta" tylko albo "zamknieta" albo "wejscie po zatwierdzeniu przez moderatora" tak to chetnych sie nie nałapie dzis miałem czas a tu d..a Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) no i pierwsza niespodzianka liga hardcorowa moze i fajna ale ma pierwszy minus nie jest "otwarta" tylko albo "zamknieta" albo "wejscie po zatwierdzeniu przez moderatora" tak to chetnych sie nie nałapie dzis miałem czas a tu d..a Zrobiłem jeszcze raz od nowa pisze niby Recruitment status: Open więc wydaje mi się że teraz powinno być ok dobrze by było jakby ktokolwiek sprawdził czy idzie zagrać. Link jest wyżej. Edytowane 14 października 2016 przez Grzesiek Cytuj
ash77 3 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 teraz sie udało zapisać do ligi wejde w niedziele wieczorem i przejade i potem napisze moje "3 grosze" Cytuj
ash77 3 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 sory ze post pod postem ale moja recenzja rajdu "Argentyny" tzw plusy i minusy Długość rajdu ok, odleglosci miedzy serwisami troszke jak dla mnie za duże (jak nie miałem zadnych dzwonów i tak kończyłem rajd z uszkodzoną chłodnicą), co do wyboru os'ów to nigdy się nikomu nie dogodzisz wiec tu zostawiam wolną ręke twórcy (choc myslałem ze wiecej mokrej grecji bedzie która mi przypomina argentynę) co do wyborów klas trzeba w przyszłości wybrac jedną odgórnie bo widać na przykładzie jak kto wezmie słabszą klase to sie nie liczy w stawce: cieżko R4 pokonac wurca) co nie znaczy ze słabsze klasy są "be", ja osobiscie lubie ligi co jest zero powtórek osów i resetów rajdu - poprostu jedziesz jak umiesz i dzwon jest ze wszystkimi konsekwencjami - jak w życiu a ile rajdów bedzie w sezonie? może koło 10? Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 16 października 2016 Opublikowano 16 października 2016 w pełnym sezonie będzie jedna klasa (2000S) bez powtórek i resetów rajdów jak już pisałem 6 rajdów by było z gry + 6 mieszanych jak Argentyna ;p. Wierz mi ,że bym zrobił tą Grecję mokrą jakby Codemasters na to pozwoliło dlatego oesy z tego kraju zostawiłem na sam początek i koniec. Niestey pewne kraje mają ograniczenia porą dnia + warunki pogodowe najwięcej tego do dyspozycji jest w walii i monte carlo. Na przykład finlandiia w nocy pozwala tylko na suchym szutrze jechać a sama grecja jest tylko na sucho. Otworzyłbym pełny sezon gdyby znalazło się trochę chętnych ale zdaje sobie sprawę ,że ta gra już jest trochę na rynku i każdy kto chciał ograł ten tytuł i nie ma tylu chętnych co na premierę. Takie minimum to 5 osób myślę i wtedy można coś tworzyć. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 listopada 2016 Opublikowano 24 listopada 2016 I będziecie cos organizowac?? Albo juz sie ganiacie?? Gierka jest w promocji na pss i wole zapytac przed zakupem czy jest sznasa na jakies zawody z forumkowymi wyjadaczami ;-) Cytuj
ash77 3 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 tak juz sie ganiamy. jutro konczy sie 3 rajd. liga DIRT RALLY PL jak mnie pamięc nie myli Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Jak ktoś chce spróbować swoich sił zapraszam https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/54481/dirt-rally-pl po tych 6-ściu dojdzie kolejne 6 im więcej chętnych tym lepiej. Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 siema, reanimujemy ligę na premierę i przenosimy do gry Dirt 4? :) Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 25 maja 2017 Autor Opublikowano 25 maja 2017 A jest taka możliwość? Będą ligii w D4? Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 A jest taka możliwość? Będą ligii w D4? A nie wiem kurde... założyłem, że będą, bo w Dirt Rally były. W sumie dobre pytanie, może nie być takiej możliwości. Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Patrząc po liście osiągnięć (np: Rok z DIRT - Ukończ wszystkie 12 etapów comiesięcznych zawodów społecznościowych.) ligi będą obecne w Dirt4. Cytuj
koczownik 4 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 To co panowie, rozkręcamy jakąś forumkową ligę na PS4? Poprzednio fajnie się rywalizowało, teraz z generatorem tras będzie jeszcze lepiej :) Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 2 czerwca 2017 Autor Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Jestem za :) Ktoś chętny na pomoc w kreowaniu eventów? Na stronie ligi mogę dodać moderatorów, którzy też będą mogli tworzyć eventy. Edytowane 2 czerwca 2017 przez Emtebe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi