Opublikowano 16 maja 20168 l Mnie pilot zaprowadził na manowce, wchodząc w zakręt usłyszałem "bad camber". Było za późno na jakąkolwiek reakcję, podbiło mnie i siup za barierkę. A mam ustawione w opcjach że ma mówić z wyprzedzeniem, a i tak było za późno. Taka cena jazdy na słuch i bez znajomości trasy. Tłumaczę sobie to tym, że pilot też człowiek ;]
Opublikowano 20 maja 20168 l Autor Nie przesadzaj, sezon się kończy za 3 dni. Wytrzymaj Ja jestem aktualnie na 11 pozycji i mam ambicje wejść do "top 10". Dzisiaj kończę jeden event i zostanie ostatni do rozegrania Ustawię od razu nowy sezon, na tych samych zasadach i z tymi samymi odcinkami, ale: - jedziemy klasą 2000s, czyli każdy wybiera sobie jakie chce auto w tej klasie - odcinki długie rozbije by nie były na starcie i jeden po drugim
Opublikowano 20 maja 20168 l Mnie to się wydaje, że i tak jedziemy golasami w lidze nawet jeśli auto jest kupione i upgradowane.
Opublikowano 20 maja 20168 l Autor no jakoś dzisiaj zmęczę ten event najwyżej skończę na którymś drzewie, co niestety ostatnio mi się zbyt często w lidze zdarza ale jeszcze może powalczę o 4 miejsce a co do nowej ligi - auta 2000s nie mam, kasy na niego nie mam, czasu na zarobienie nie mam - więc może dałoby radę połączyć klasę 2000s i R4? R4 raczej będą słabsze, ale dla mnie zawsze będzie łatwiej żeby pojeździć podrasowaną Imprezą R4 niż gołą 2000s... jak ktoś jest na "nie" to nie ma problemu, dostosuję się jakoś. zresztą i tak za tydzień zaczynam urlop więc pewnie mi trochę eventów przepadnie niestety... Też nie mam auta 2000s kasy i czasu by je zdobyć Będę startował golasem. Ale nie ma sprawy, dam od razu 2000s i R4. W sumie to nie problem, każdy wybierze wóz jaki chce. Albo postawicie i wybierzecie najlepszy z tych klas, albo postawicie na swój ulubiony Ja w sumie pewniej się czuje w jakimś wolniejszym aucie z gorszymi parametrami. Wtedy przynajmniej jadę bez błędów i równo. Bo co mi po super szybkim aucie skoro co zakręt będę łapał pobocze?
Opublikowano 20 maja 20168 l Mnie to się wydaje, że i tak jedziemy golasami w lidze nawet jeśli auto jest kupione i upgradowane. Zostało juz ustalone ze Codemasters tego nie przemyśleli i ścigamy sie samochodem z kariery...
Opublikowano 20 maja 20168 l Zamknij grę i odpal ja jeszcze raz, bedziesz musiał tylko przejechać od nowa trase - ta przy której serwery złapały zawieche Edytowane 20 maja 20168 l przez spizganygutek
Opublikowano 20 maja 20168 l Autor Ja niestety Walię kończę na 3 oesie Piękny wylot z zakrętu i lądowanie centralnie na drzewie. Koło odpadło, lusterko odpadło... i... DNF :-)
Opublikowano 21 maja 20168 l Kupiłem Focusa WRC 2001. Jaaaaaaki on jest mułowaty bez upgradów Normalnie ledwo jedzie, całą Finlandię przeleciałem w z gazem w podłodze
Opublikowano 21 maja 20168 l Z eventu na event coraz mniej nas jezdzi w lidze. Mysle, ze wplyw na to moze miec dlugosc sezonu i brak czasu na zaliczenie wszystkich eventow. Ludziom potem brakuje motywacji aby wrocic do rywalizacji kiedy widza, ze stawka odjezdza im z punktami. Wedlug mnie lepiej by bylo rozbic te 72 odcinki na 2 sezony i dac wiecej czasu na pojedynczy event, powiedzmy 2 eventy tygodniowo (3,5 dnia na event). Ja sam kilka razy zaliczalem rajd na ostatnia chwile bo w tygodniu wolnego czasu mniej a i w inne tytuly pasowaloby troche pograc Pierwszy odcinek Walii z przygodami juz na samym poczatku, a ze tnk_pl narzucil dobre tempo to trzeba bylo troche przycisnac aby odrobic straty. Dobry rajd tnk
Opublikowano 21 maja 20168 l nawet się pojechało nie wiem jakie czasy można robić tym autem moja subaryna przy do hamowaniu gaśnie ( mam update pierwszy turbo). Może nowy sezon rozpoczniemy od 28.05 zęby był czas na kupno i ulepszenie auta. Odcinki dwa krótkie, trzeci odcinek długi łączony z dwóch pierwszych, da to mniej więcej podgląd jakie ktoś ma tempo przejazdu, dwa rajdy na tydzień. Może więcej osób będzie jeździło.
Opublikowano 21 maja 20168 l Ja to już gram na siłę, bo szkoda mi zdobytych punktów, przez co ciągle się mylę. Jakoś straciłem zapał i uczucie rywalizacji. Chyba za długi ten sezon... Następny też ledwo zacznę i zaraz urlop.
Opublikowano 22 maja 20168 l Autor Event 1 / GRECJA24/05/2016 20:00 - 28/05/2016 19:451 Ourea Spevsi2 Pomona Ékrixi3 Ampelonas Ormi4 Koryfi Dafni5 Fourkéta Kourva6 Abies KoiládaEvent 2 / NIEMCY28/05/2016 20:00 - 01/06/2016 19:451 Verbundsring2 Flugzeugring3 Waldaufstieg4 Waldabstieg5 Kreuzungsring6 Verbundsring ReverseEvent 3 / FINLANDIA01/06/2016 20:00 - 05/06/2016 19:451 Oksala2 Iso Oksjärvi3 Kailajärvi4 Paskuri5 Naarajärvi6 JyrkysjärviEvent 4 / MONAKO05/06/2016 20:00 - 09/06/2016 19:451 Route de Turini Descente2 Col de Turini - Départ en descente3 Gordolon - Courte montée4 Col de Turini - Descente5 Col de Turini sprint en Montée6 Col de Turini - Sprint en descenteEvent 5 / WALIA09/06/2016 20:00 - 13/06/2016 19:451 Fferm Wynt2 Dyffryn Afon3 Pant Mawr4 Bidno Moorland5 Pant Mawr Reverse6 Bidno MoorlaEvent 6 / SZWECJA13/06/2016 20:00 - 17/06/2016 19:451 Älgsjön2 Östra Hinnsjön3 Älgsjön Sprint4 Skogsrallyt5 Stor-jangen Sprint 6 Stor-jangen Sprint Reverse
Opublikowano 23 maja 20168 l Autor Jak widać powyżej, w kolejnym sezonie skróciłem liczbę eventów do 6, oraz na każdy event mamy 5 pełnych dni. Z eventów wyleciały też długie OSy (oznaczone jako L - long), a zostały same krótkie S - short. Długie odcinki zastąpiłem krótkimi, tym samym łącząc route 1 i 2 w danym kraju. Myślę, że teraz sezon będzie przystępniejszy. Zmieniłem tez godziny rozpoczęcia eventów. Trochę głupota by event zaczynał się o północy jak to miało miejsce poprzednio. Bo właściwie mało kto zaczynał event równo z jego startem, tylko dopiero na drugi dzień w godzinach popołudniowych... Więc taka osoba zamiast 72h na event miała ich dużo mniej. Teraz każdy event zaczyna się o 20:00 i kończy o 19:45 po 5 dniach. Zatem tego samego dnia gdy event się skończy, można jeszcze znaleźć trochę czasu by wziąć się od razu za kolejny. Start Sezonu 4 już we wtorek o 20:00. Zapraszam do rywalizacji.
Opublikowano 23 maja 20168 l Pomysł zmiany godziny rownież i mi odpowiada, szkoda tylko ze nie mam zadnych upgradow do samochodu i znow będę daleko w tyle :-(
Opublikowano 23 maja 20168 l Słuchajcie, a może by tak ktoś zrobił podsumowanie poprzedniego sezonu, zanim rozpoczniemy nowy?