Emtebe 2 524 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jedyne co można podsumować, to dać tabelę końcową sezonu. Codies na nic więcej nie pozwala A czas na skopiowanie tabeli będzie od 23:30 do 20 dnia jutrzejszego, jakby co. Bo o 20:00 rusza kolejny sezon. Szkoda, bo fajnie jakby było jakieś podsumowanie wyników z każdego eventu i wszystkie czasy każdego uczestnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Noo i statystyki- kto podczas sezonu najdalej skoczył, najdłużej driftował, miał najwięcej wypadków, osiągnął największą prędkość itp. To by było mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Uwaga, podsumowanie 3. sezonu. Tabelka: Piękna walka się toczyła o dwie pierwsze pozycję. Gratulacje dla zwycięzcy Edytowane 24 Maja 2016 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W lidze jezdzi wciąż 35 osób? To tylko osoby z forumka czy znajomi znajomych? Emtebe możesz mi w paru słowach nakreślić zamysł ligi i zasady? Może bym dołączył do was bo przymierzam sie do Dirta Nie wiem czy to w #1 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 W lidze jest 39 osób z czego 35 wzięło udział w Sezonie 3. Czy to tylko osoby z forumka? Tego nie wiem, bo niektórzy maja inne pseudonimy na forum i inne w lidze (konto PSN). Na moje apele o ujawnienie się (kto jest kto), odpowiedzieli nieliczni.... Więc od aktualnego sezonu, jeśli ktoś się nie ujawni do końca jego trwania - to dostanie -100 punktów karnych. Punkty mogę przyznawać na stronie Ligii ) W #1 poście wszystko aktualne - dopisuje na bieżąco. Zasady sa proste. Sezon składa się z kilku eventów, każdy event składa się z 6 odcinków do przejechania i na każdy event (aktualnie) jest 5 pełnych dni. W tym czasie przejeżdżasz wszystkie 6 odcinków i ustalasz swój wynik. Na przejazd każdego odcinka masz tylko jedno podejście, ponieważ NIE MA możliwości restartowania przejazdu ani jego powtarzania jak już się wszystko ukończy. Zatem jest wyzwanie i rywalizacja W poprzednim sezonie każdy jechał tym samym autem - Subaru Impreza '95. W aktualnym sezonie, który startuje dzisiaj o 20:00 do wyboru będą auta z grupy: 2000s i R4. Każdy wybiera auto, które mu najlepiej pasuje. Nie ma opcji grzebania w aucie, więc jeździmy seryjnymi modelami. Chyba tyle zasad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dzisiaj kupię 2000s Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Moja dopakowana subaryna już czeka w garażu ale "niestety" od 30 maja będę na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 a moja subaryna muli ile trzeba przejechaćna full upgrade ? Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Emtebe bardzo fajna konfiguracja tego nowego sezonu. Super, że to wszystko ogarniasz dla nas! Tomadeus gratuluję zwycięstwa w sezonie 3. i wszystkim bardzo dobrych wyników Świetna jest rywalizacja w lidze. Mimo, że nie osiągam zbyt dobrych wyników, to powiem Wam, że dawno nie miałem takiego wkręta w rywalizację online, jak w Dircie. Powodzenia w sezonie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Również dziękuję za rywalizację. tnk, bez upgradów również można dobre czasy kręcić, ale trzeba czasem liczyć na błędy kierowców. Tym samochodem wreszcie jeździ mi się rewelacyjnie. Dobry kop na pierwszych biegach, mocne hamulce i świetne zawieszenie. Czego chcieć więcej? A no bezbłędnej jazdy. Na pierwszym OSie wypadłem z trasy -15s. później mozolnie odrabiałem względem Exacta, aż w końcu on popełnił błąd. Ostatnie dwa OSy w połowie jechało mi się rewelacyjnie, szybkie tempo i wiele szczęścia, ale i tak po jednym razie musiało mnie obrócić... Zawsze przedobrze jak złapię szybkie tempo. Fajnie też się samochód słucha na zakrętach, wreszcie jak mam sporo mocy, to można skracać lub wydłużać drifty redukując ślizg i łamiąc mocniej auto. No po prostu bajka względem podstawowego subaru z poprzedniego eventu. Czuję teraz moc rywalizacji na nowo i czekam z niecierpliwością na kolejny rajd. Już wiem, że problem z zapałem leżał w nudnym i słabym poprzednim samochodzie... Edytowane 24 Maja 2016 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 subarak kupiony, wzmocniony dwa odcinki w Grecji zaliczone :] dzisiaj upalam resztę odcinków . Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 obecne klasy są duuuużo ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nom, ta klasa jest fajniejsza. Nieźle mi poszło, chyba najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych startów. Zepsułem tylko ostatni odcinek bo byłbym o jedną pozycję wyżej Niestety nerwy nie wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Nom, ta klasa jest fajniejsza. Nieźle mi poszło, chyba najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych startów. Zepsułem tylko ostatni odcinek bo byłbym o jedną pozycję wyżej Niestety nerwy nie wytrzymały Uff dwa pechowe dachowania w tej Grecji mi się przydarzyły, i to na jednym odcinku. Jeden malutki błąd więcej i byś mnie Kalten wyprzedził. Niezła rywalizacja. Chociaż pewnie zaraz wpadnie tnk albo tomadeus, zrobią 5 minut przewagi nad wszystkimi i będzie pozamiatane. ;] Jak można jeździć aż tak szybko i bez błędów to ja nie wiem. (taka ciekawostka - zacząłem też ligę kit car, i tam jako 4 odcinek jest ten sam co pierwszy w Grecji - seatem ibiza wykrecilem taki sam czas co tą imprezą, do tego ibiza jechała w nocy, oba przejazdy spokojne i w miarę czyste). Może bardziej Ci odpowiada charakterystyka przednionapędówek. Ja tą Ibizą bardzo lubię jeździć na przykład w Niemczech. Fajnie czuć ten ciężar z przodu. A właśnie, co do ligi FWD, z tego co widzę tylko Kalten80 jak na razie ukończył pierwszy rajd. Do końca tydzień, czy pozostali już porozwalali swoje Ibizy i Peugeoty? Wiem że ja rozwaliłem swoją, na jakimś niemieckim odcinku mi koła odleciały. Szkoda, bo napracowałem się przy dobieraniu tych odcinków pod względem nawierzchni, pory, pogody i długości, tak aby wyszedł typowy rajd szutrowy z asfaltowymi przerywnikami, a teraz ich już nie przejadę. 24 trasy to niezły hardkor, trzeba naprawdę jechać cały czas na równym poziomie. Co ciekawe, mamy w lidze jednego Irlandczyka. Edytowane 27 Maja 2016 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) o, i to jest słuszna koncepcja Edytowane 27 Maja 2016 przez Kalten80 Cytuj Odnośnik do komentarza
tnk 3 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) błędy są na upalaniu (rozpoznaniu) przed os , w lidze to jazda asekuracyjna żeby nie przekombinować.. Do czasów z rankingów to kosmos , Jest w tej grze jakaś tabela czasów odcinków ? Edytowane 27 Maja 2016 przez tnk Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Poszedłem na żywioł i jestem dziewiąty bez wcześniejej jazdy z gołą Subarką STi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Zobaczcie jak się ciekawie ułożyło po pierwszym rajdzie. Dwa pierwsze miejsca dla kierowców Imprezy, kolejne cztery to zwolennicy Focusa i pozostałe dla śmiałków w autach R4. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 próbuje wejść w lige, widzę ją na liście w menu gry ale nawet nie mam wyszczególnionego przycisku enter na dolnym hudzie. Gram na pc, czy to może być problem? Konto codemasters mam powiązane ze steamem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Jeszcze jeden zwolennik Focusa stawił się na mecie przed dwiema Subarkami Mam nadzieję, że mi zaliczy ten event. Po ostatnim OS-ie miałem problem z uploadem, musiałem zamknąć aplikację. Jak sprawdzam wyniki z poziomu gry to mówi, że event ukończony ale pokazuje czasy po 4-tym OS-ie. Za to na stronce jest czas całego rajdu po 6 OS-ach. Oby zaliczyło Edytowane 28 Maja 2016 przez Tommy Dee Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Powinno zaliczyć. Kiedyś miałem podobną sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 próbuje wejść w lige, widzę ją na liście w menu gry ale nawet nie mam wyszczególnionego przycisku enter na dolnym hudzie. Gram na pc, czy to może być problem? Konto codemasters mam powiązane ze steamem No tak,ligi nie są multiplatformowe. My tu jeździmy na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi