Opublikowano 25 kwietnia 20168 l A ja z kolei na pierwszym odcinku przebiłem oponę o skały gdzieś w okolicach drugiego pomiaru czasu i straciłem ponad minutę. Bałem się, że będę musiał tak jechać też drugi odcinek ale na szczęście założyli nowe koło. Następnie podczas nocnej jazdy rozwaliłem reflektory i jechałem całkiem po ciemku, a grałem o 16:00 ;/. Ostatnie dwa odcinki chyba wygrałem, ale to niewiele zmieniło. No nic, czekam na kolejny etap. Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Oficjalnie rezygnuje z obecnego sezonu. Po zmianie kierownicy jestem za cienki w uszach, przyzwyczajenia z T100 biorą górę. Muszę się zaprzyjaźnić z nową kierownicą.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Oficjalnie rezygnuje z obecnego sezonu. Po zmianie kierownicy jestem za cienki w uszach, przyzwyczajenia z T100 biorą górę. Muszę się zaprzyjaźnić z nową kierownicą. To wykorzystaj ten sezon do treningu, po prostu. Ja pojechałem sobie własnym tempem, bez szarżowania i bez większych przygód (okej, muszę się przyznać, raz mnie wystrzeliło i wleciałem w budynek jak Kamikaze), i jestem w sumie zadowolony z przyjazdu. Przed większymi hopkami pamiętajcie aby lekko przyhamować, a tuż przed wybiciem dodać gazu. Wtedy mamy lepszą trajektorię lotu. Odpowiedni weight transfer jest kluczowy na takich odcinkach.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Autor Panowie, jest HARDKOR Przejechałem dwa pierwsze OSy. Jako, że Finlandia to można na pełnym gazie jechać.. A tu zonk. Teraz jechałem Subaru a wcześniej Mini i mi się pokręciło Ale tu są emocje, jak wyskakuje na hopie lecę w powietrzu i nagle okazuje się, że nie z tej strony wjechałem na hope i mnie znosi w krzaki Albo jak raz wyskoczyłem za mocno i mnie zniosło na płot, za którym stali widzowie. Oczywiście płot się rozpadł i wpadłem w ludzi, co skutkowało +15 s Teraz będę jechać OS w nocy i mam nadzieję, że nie stracę świateł na pierwszym zakręcie Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Emtebe
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Oficjalnie rezygnuje z obecnego sezonu. Po zmianie kierownicy jestem za cienki w uszach, przyzwyczajenia z T100 biorą górę. Muszę się zaprzyjaźnić z nową kierownicą. Może pograsz do końca? Smutno mi tam w dolnych partiach tabeli wyników
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Zobaczymy może faktycznie ten sezon będzie w formie zapoznania z kółkiem. Ostatnio miałem dzień wolny to zamiast jeździć się wkręciłem w The Division kurcze blaszka.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Autor Kolejny sezon pod koniec maja dopiero, więc jakby co, to trochę poczekasz na kolejny
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Pierwszy dzwon i od razu zniszczony samochód, szybkie zawody. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez GoltaR
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Panowie, a to nie jest przypadkiem tak ze jesli ktos w karierze jechal Subaru i zostala jego fura upgradowana wraz z poziomiem kariery to jadąc tą furą w evencie też nie jest przypadkiem po upgradzie?
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Ona chyba jest na maxa zrobiona w takich eventach. Przynajmniej jedzie szybciej, niż jej odpowiednik z klasy 2000s, którym teraz się ślimaczę po odcinkach w karierze... dodatkowo masz włączoną opcję zaawansowanych ustawień od razu, więc to by potwierdzało moje przypuszczenia.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Autor Ja mam upgrade 2/4, tak mi pokazuje przy wyborze aurta w lidze. PS. Właśnie odpadłem z rywalizacji w Monaco. Na samym początku drugiego OSu wyleciałem z trasy w przepaść... Niestety DNF i koniec eventu A szkoda, bo 6 byłem po pierwszym OS i miałem nadzieję na miejsce w pierwszej 10 po zakończeniu eventu. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez Emtebe
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Wlasnie o to mi chodzi, wydaje mi sie ze to bug? Ale mozna brać udział w ligach "swoim autem" czyli jesli ktos karierę pokonał takim subaru to ma powiedzmy lvl5 samochodu, inny wsiada i ma lvl1, no ale mogę sie mylić.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Jeśli tak to lipa, bo nigdzie poza ligą nie gram tym samochodem... Nawet go nie posiadam.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Autor Panowie, a ile Wam pokazuje update, jak wybieracie auto w lidze? Ja mam 2/4... A w kaierze też 2/4... Bo teraz karierę robię Subaru. Z tego by wynikało, że: A. Faktycznie jest lipa i auto jest dopakowane tak jak mamy w karierze. B. Każdy ma auto tak dopakowane jak twórca sezonu, czyli ja. Ale odpowiedź B musicie potwierdzić, jak ktoś zaczyna dopiero event to wybiera przed nim auto. Tam na ekranie jest info o poziomie dopakowania.
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Hahaha przegrałem o 1,050 sekundy w walce o 1. miejsce w ostatnim rajdzie. I to przy łącznym czasie ponad 27 minut. Edytowane 29 kwietnia 20168 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l No dobry event i duzo emocji. Krayzie PL niezle pocisnales w Monaco, szacun Cala, ciezko wypracowana nad toba przewage stracilem na przedostatnim odcinku pakujac sie w grupke kibicow za drewnianym ogrodzeniem. Z kilkunastu sekund przewagi zrobilo sie 2 sekundy straty, ktora udalo mi sie odrobic na ostatnim odcinku. Oby wiecej takich rajdow A ponizej moj przejazd z pierwszego OSu w Monaco, na ktorym uszkodzilem chlodzenie i rozbilem szybe, ktorej juz mi nie naprawili do konca rajdu <_< I jeszcze replay z poprzedniego eventu w Niemczech
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Miałem chwilę, to pojeździłem subaryną przyzwyczajając się do prowadzenia na asfalcie, bo Monaco znałem nawet dobrze. Ale fakt, nieźle nam się to udało
Opublikowano 1 maja 20168 l Wreszcie jestem jako tako zadowolony ze swojego przejazdu (tym razem w Walii). Tempo raczej nie było szaleńcze, zdarzyło się kilka wycieczek w maliny, ale obyło się bez kar Walia chyba wyrasta na mój ulubiony rajd bo zawsze mi się tam najprzyjemniej śmiga.
Opublikowano 1 maja 20168 l Ja przejechałem dopiero 2 odcinki, ale już Walia na straty. Nie wiem jak to zrobiłem... :| PS: przeczytałem właśnie recenzję Dirt Rally w PE. Coś HIV narzeka, że mu brakuje lepszej rywalizacji online. Trzeba chłopa zaprosić do naszej ligi, bo nie wie co traci, co sądzicie?
Opublikowano 1 maja 20168 l Autor Śmiało, zapraszaj Co do upgaredu. Miałem w lidze 2/4... Pojeździłem trochę subaru w karierze i teraz w lidze mam upgrade 3/4.