Yano 3 697 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 no yo Czezky zarzucił temat który w sumie może sie udać, i może być całkiem sensowny więc zakładam temat mianowicie mój ojciec mieszka w domku z ogródkiem (w bliźniaku) - tak czy srak ma ogórdek no więc jak on gdzieś sobie pojedzie w (pipi) (nie lubi giercowania więc lepiej żeby go nie było) to może bym zdołał załtwić klucze i "zgode" na grilla u niego w domu w ogródku, jakieś gierki by sie też załatwiło tylko by trzeba dowieźć kompa albo konsole bo dostępny jest tylko telewizor ok 50cali w pierwszej chwili pomyślałem że to słaby pomysł, ale tak naprawde to może być całkiem fajny pomysł, i może sie udać no więc jest spora szansa że zdołam was zaprosić do ojca na grilla w ogrodzie i giercowanie (ograniczone bo pewnie Czezki nie dowiezie swojego kompa, ja moge dowieźć ps3 i ps4 ale to jest ograniczona ilość gier), ale może serio sie uda zrobić grilla forumowego, z jakimś pobocznym giercowaniem, może być całkiem fajnie narazie nie zbieram zapisów ani nie podaje daty bo sam nie wiem kiedy i jak, ale jest spora szansa że za jakies 2 miesiace by sie udało coś takiego załatwić, a w wakacje to pewnie kilka razy nawet (ojciec lubi wyjeżdzać na wakacje więc chata będzie wolna), myśle że warto coś rozkręcić w tym kierunku, będę sie starał załatwić taką miejscówke do grilla i grania ojciec mieszka w okolicy czerniakowskiej, i bartyckiej - zobaczcie sobie na mapach gdzie to jest (obok wisły) jak będzie zainteresowanie to będę sie starał dograć taką imprezkę 2 Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 W sumie do grilla, konsola, czy komputer - to nie są rzeczy potrzebne. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) niby nie jest ale połączenie jakichś giereczek plus żarcie z grilla to całkiem ciekawy pomysł obecnie ojciec ma zardzewiałego starego grilla, ale jak by akcja miała wypalić to kupi sie jakiegoś większego grilla w końcu to koszt 50-80zł to ja to ogarne, tak żeby dało sie nakarmić te 8-10 osób (więcej nie przewiduje, nie chce totalnego roz(pipi)u robić żeby dało sie całą akcję powtórzyć ) jako bonus może bym zrobił jakies fajne burgery ;> Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Yano Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) No jak cośto tacki za 7 zeta z biedry też są spoko. Ok, koncze offtopa, w sumie nigdy nawet w wawie nie byłem:) Edytowane 7 kwietnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
Tankietka 25 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Szkoda tego sąsiada z bliźniaka. Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2016 ok gadałem z ojcem telefonicznie, uzyskałem zgode, jest dobrze. trzeba wyczaić jakiś weekend z dobrą pogodą i gdy ojca nie będzie - może nie trzeba czekać do wakacji, może coś sie wymyśli np na 1 maja, albo troche później, w każdym razie temat sie rozwija i idzie w dobrym kierunku więc za jakiś czas zapewne dam znać gdy będzie dobra pogoda i wolny weekend bez ojca i możemy zrobić jakieś grillowanie i gierkowanie (tutaj jest kwestia czy Czezki weźmie kompa z milionem gierek czy zostanie nam moje ps3 i ps4 gdzie głownie bedzie tekken tak turnamen2, puzzle fighter, ewentualnie street fighter 5 (jeśli ktoś weźmie drugiego pada do ps4 bo ja mam tylko jednego) - ale nawet jak ilość gier bedzie ograniczona to grill będzie nieograniczony więc powinno być fajnie będę dawał znać jak sie coś uda wyszykować - te 8-10 osób moge zaprosić za forumowe grillowanie, trzymajcie ręke na penisie (tzn na pulsie) Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Myślę, że wigilia to dobry termin 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 to będzie troche jak obecnośc polski na mistrzostwach europy piłki nożnej. yano będzie zaproszony, bo będzie gospodarzem 1 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 PLANSZOWECZKI > KONSOLE Czuje potencjal w CW Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Z planszówek najlepsze kółko i krzyżyk Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2016 yano będzie zaproszony, w przeciwieństwie do ciebie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2016 PLANSZOWECZKI > KONSOLEMogą byc planszowki. Jakie macie? Ja mam magie i miecz nostalgia-style wydanie z 1994 roku Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Może Twistera ktoś przyniesie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Może Twistera ktoś przyniesie? Żeby mogli się powąchać? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2016 Nie przynoscie twistera pls Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Yano oczywiście count me in 1 Cytuj
Rayos 3 177 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 W wakacje? może dam radę przyjechać Cytuj
Bjały 2 963 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 yanoburger i chlanie z Yankielem Po co mieszkam tak daleko Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Cytadela goty planszoweczka na 8 Cytuj
Daffy 10 626 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 cytadela bardzo fajna, i nawet chyba do 7 graczy, i strategiczna, ale raczej przy sporej ilosci alko odpada do alko najlepsze wszystkie taboo, activity itp Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2016 Yano oczywiście count me in no mam nadzieje, własnie chciałem wczoraj cie zaprosić ale mnie nie wpuściliście na party (czy wpuściliscie? już nie pamiętam bo byłem na(pipi)any xD) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi