Skocz do zawartości

Fear the Walking Dead - 2015 - AMC

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Piąty sezon ruszy 3 czerwca

Edytowane przez Frantik

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Po 3 najnowszych odcinkach stwierdzam, ze Fear wciagnal doopskiem ostatnie 2 sezony TWD.

• Wróć, pomimo Morgana (który mnie osobiście nie przeszkadza) czwarty sezon jest świetny, znacząco inny od reszty. Kojarzysz Garreta Dilahunta? Grał w Deadwood dwie role na przykład. Najlepsza nowa post

• Ja odpuściłem po 2-3 odcinkach pierwszego sezonu. To było tak modelowa burgerownia, że oczy i uszka nie wyrabiały. 

Opublikowano

Nie wiem czy pisałem, ale jak miałem większa przerwę od forumka to nadrobiłem 3 sezony chyba, i w trakcie już pierwszego po przełknięciu paru odcinków uznałem że zdecydowanie lepsze to niż walking dead w tamtym czasie. Przestałem oglądać po tym jak pewien ktoś postanowił ulotnić się bez spadochronu z helikoptera. Ale fajne były niektóre akcje, wróciłbym ale ponoc przygnało tam murzyna z pałką, mam uczulenie.

Opublikowano

Wróć, pomimo Morgana (który mnie osobiście nie przeszkadza) czwarty sezon jest świetny, znacząco inny od reszty. Kojarzysz Garreta Dilahunta? Grał w Deadwood dwie role na przykład. Najlepsza nowa postać obok Maggie Grace.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Forumowicze, opłaca się to zaczynać? Nigdy nie oglądałem, a za tydzień robi się przerwa w TWD więc pomyślałem, że może warto zapoznać się z spin offem. 

Opublikowano

Pierwszy sezon mozna obejrzec, pozniej juz tylko gorzej. Obecnie dno.

Opublikowano

:/to może ogarnę komiks zamiast zaczynać to oglądać póki co

Opublikowano

Bardziej bym powiedział, że taka krzywa. 3 > 1 > 2 > 4 > 5

Opublikowano

Czyli odkąd Morgan zawedrowal zeszło na psy:notbad:

Opublikowano
  W dniu 21.11.2019 o 14:08, Dreyes napisał(a):

Bardziej bym powiedział, że taka krzywa. 3 > 1 > 2 > 4 > 5

Nie widziałem 5 sezonu, ale zgadzam się z tym rankingiem.

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomo ile planują nakręcić sezonów tego serialu, bo obecnie jestem na 3 i jest dobrze, no i Alicja Clark :wub:

Opublikowano

Obecnie serial jest w połowie 7 sezonu, ale zamówiony został 8, więc trochę oglądania masz.

• 1 rok później...
Opublikowano

Przyszedłem tylko napisać, że 7 sezon zaczął się mega słabo a właściwie to guwnianie.

Jestem na 2 odcinku, ale nie wiem, czy przetrwam dalej.

Wygląda to tak, jakby zupełnie innej ekipie zlecono zrealizowanie kolejnego sezonu, masakra.

Opublikowano

Kolejne nie są lepsze, albo nawet gorsze. Zatrzymałem się chyba na siedmiu.