Opublikowano 31 marca 20196 l Autor Piąty sezon ruszy 3 czerwca Edytowane 31 marca 20196 l przez Frantik
Opublikowano 31 marca 20196 l Nie wiem czy pisałem, ale jak miałem większa przerwę od forumka to nadrobiłem 3 sezony chyba, i w trakcie już pierwszego po przełknięciu paru odcinków uznałem że zdecydowanie lepsze to niż walking dead w tamtym czasie. Przestałem oglądać po tym jak pewien ktoś postanowił ulotnić się bez spadochronu z helikoptera. Ale fajne były niektóre akcje, wróciłbym ale ponoc przygnało tam murzyna z pałką, mam uczulenie.
Opublikowano 31 marca 20196 l Wróć, pomimo Morgana (który mnie osobiście nie przeszkadza) czwarty sezon jest świetny, znacząco inny od reszty. Kojarzysz Garreta Dilahunta? Grał w Deadwood dwie role na przykład. Najlepsza nowa postać obok Maggie Grace.
Opublikowano 21 listopada 20195 l Forumowicze, opłaca się to zaczynać? Nigdy nie oglądałem, a za tydzień robi się przerwa w TWD więc pomyślałem, że może warto zapoznać się z spin offem.
Opublikowano 21 listopada 20195 l Pierwszy sezon mozna obejrzec, pozniej juz tylko gorzej. Obecnie dno.
Opublikowano 21 listopada 20195 l Morgan najbardziej zepsuta postać w uniwersum TWD. Rzygałem nim potem już.
Opublikowano 21 listopada 20195 l W dniu 21.11.2019 o 14:08, Dreyes napisał(a): Bardziej bym powiedział, że taka krzywa. 3 > 1 > 2 > 4 > 5 Nie widziałem 5 sezonu, ale zgadzam się z tym rankingiem.
Opublikowano 17 marca 20223 l Wiadomo ile planują nakręcić sezonów tego serialu, bo obecnie jestem na 3 i jest dobrze, no i Alicja Clark
Opublikowano 17 marca 20223 l Obecnie serial jest w połowie 7 sezonu, ale zamówiony został 8, więc trochę oglądania masz.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Przyszedłem tylko napisać, że 7 sezon zaczął się mega słabo a właściwie to guwnianie. Jestem na 2 odcinku, ale nie wiem, czy przetrwam dalej. Wygląda to tak, jakby zupełnie innej ekipie zlecono zrealizowanie kolejnego sezonu, masakra.
Opublikowano 9 czerwca 20231 r Kolejne nie są lepsze, albo nawet gorsze. Zatrzymałem się chyba na siedmiu.