Zeratul 415 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Zeratul Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2016 z 3 miesiące spokojnie żyła plus reanimacja po wrzuceniu do EA Access Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Nawet po roku nie było żadnych problemów z meczami w pełnych składach i o jakim spłycaniu mowa jak TF dupą wciągnął ówczesne CoDy i BFy dostarczając hektolitry miodu i odświeżając konkretnie pokój z wywieszką FPS. Że o udostępnieniu dla wszystkich za darmo seasonpassa na 1sze urodziny gry nie wspomnę. Czekam. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Gość Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Chyba kpisz. nawet teraz, dwa lata po premierze gra żyje i ludzie grają, sam grałem gdzieś około rok przez prawie 300h. Widzę że kolejny must have na jesieni będzie 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Jedyna realna alternatywa dla multiplayera Halo 5. Czekam na więcej informacji Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Gardzę COD, MOH i podobne temu tworami ale cholera Titanfall był miodny, szybki, pięknie się w to grało. Szkoda że tak kombinowali z tą grą (raz pojawiały się ciekawe tryby, potem je wypier.dalali np ten z samymi pilotami zero botów i mechów). Kupiłem długo po premierze i nie żałuje meczy było od cholery. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) ależ będzie napierniczanie, właśnie sprawdzałem ile czasu spędziłem z TĄ grą - 808h i wciąż gram :banderas: Edytowane 11 kwietnia 2016 przez maciekww28 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Czekam z niecierpliwością. Jedynka to jedyny sieciowy FPS, w którego udało mi się wkręcić. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Hela Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Battlefront nadal ma się dobrze i ludzie cały czas grają po płatnym DLC, bez problemu mecze działają i pełno jest, także jesteś w błędzie. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 rowniez czekam, pierwsza czesc byla swietna i dalej nie ma problemow ze znalezieniem graczy Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Khm! Ale Ty na pewno masz na myśli Titanfall jedynke? Nie mylisz czasem z Medal Of Honor? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Jeżeli chodzi o PC to tak miesiąc i po bólu, na XO ta gra żyje do tej pory, aczkolwiek nie wszystkie tryby. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Epicko, czekam na gierkę z wywieszonym jęzorem, w jedynkę na Xone ciorałem jak głupi Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 zagrywałem się w bete jedynki jak głupi miodna rozgrykwa Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Jeżeli chodzi o PC to tak miesiąc i po bólu, na XO ta gra żyje do tej pory, aczkolwiek nie wszystkie tryby. Gónwo prawda PC długo miał się dobrze, nie wiem jak teraz, bo nie gram od miesięcy. Cytuj
jaszczoor 42 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 pytanie do tych co grali na PC W jedynke cisnąłem ostro jeszcze na 360, teraz pewnie bym dwójke ogrywał na komputerze i czy ktoś z was grał na padzie, czy ma to w ogóle jakikolwiek sens? Pytam bo jednak gameplay mechowy wydawał mi się dobrze ogarnięty pod pada właśnie a nie chce mi się w to grać na myszce i klawiaturze (wtedy pewnie trzeba będzie w końcu pomyśleć o kupnie PS4) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Bez problemu dawałem sobie radę na padzie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Niech mi ktoś przypomni ile pierwsze części żyła ? miesiąc ?. Mam nadzieję że EA zrozumiało coś po pierwszej części i po Battlefroncie i przestaną spłycać gry. Jeżeli chodzi o PC to tak miesiąc i po bólu, na XO ta gra żyje do tej pory, aczkolwiek nie wszystkie tryby. Gónwo prawda PC długo miał się dobrze, nie wiem jak teraz, bo nie gram od miesięcy. Może nie miesiąc ale szybciutko gra zdechła, ja mniej więcej po miesiącu właśnie sobie odpuściłem wersję Pc Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 pytanie do tych co grali na PC W jedynke cisnąłem ostro jeszcze na 360, teraz pewnie bym dwójke ogrywał na komputerze i czy ktoś z was grał na padzie, czy ma to w ogóle jakikolwiek sens? Pytam bo jednak gameplay mechowy wydawał mi się dobrze ogarnięty pod pada właśnie a nie chce mi się w to grać na myszce i klawiaturze (wtedy pewnie trzeba będzie w końcu pomyśleć o kupnie PS4) w bete grałem na xboxa, niedawno był darmowy weekend na pc i ciężko mi się w to grało myszką. Gra jest zrobiona pod pady Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Na to czekałem to będzie świetna odskocznia od BF'a w którego już dawno nie gram Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Jedynka to jedyny sieciowy FPS, w którego udało mi się wkręcić. wpis kazde onlinenowe fpp wymiekalem szybko - tutaj nie wiem co mnie dluzej przytrzymalo, nawet jak czesto ginalem chcialo sie grac dalej - jaram sie sequelem Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 ponoć tytany będą skakać po ścianach Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 maja 2016 Opublikowano 25 maja 2016 Ja sobie odpuszcze. Mam tyle gier do ogrania i regularnego pykania, ze na to nie bede mial czasu. Pierwsza czesc wyszla w dobrym momencie - kiedy COD i BF zawiodly/nie bylo dobrego FPSa i sie przyjal - byl gra bardzo dobra. Jednak dodanie jakiejs (pipi)y i wydanie tego samego i kolejnych platnych dodatkow jakos mnie nie rajcuje. Mysle, ze to moze byc rowniez udana czesc - zwlaszcza, ze nie wychodzi co roku nowa... Zeby nie bylo - na PC i XO mialem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi