Opublikowano 25 maja 20168 l Żeby nie było powtórki z rozrywki, że po kilku miesiącach, będzie graczy tyle co kot napłakał
Opublikowano 25 maja 20168 l Jeśli będzie 60 fps-ów i CoD-owy feeling strzelania/ poruszania się jak w jedynce to nie będę marudził - łykam gierę natychmiast bez popity w dniu premiery.
Opublikowano 25 maja 20168 l Pierwsza czesc byla bardzo dobra to i dwojke sie sprawdzi na premiere. Wiadomo ze posrod codow i bfow nie utrzyma sie za dlugo ale czy to znaczy ze gra bedzie chuyowa? No sie zobaczy.
Opublikowano 25 maja 20168 l Żeby nie było powtórki z rozrywki, że po kilku miesiącach, będzie graczy tyle co kot napłakał Jeśli mowa o PC to "bida Panie",na XO do tej pory pograsz bezproblemowo
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2 up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce. w ultimie jest już do zamówienia, najwidoczniej jakiś przeciek
Opublikowano 10 czerwca 20168 l BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2 up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3 12 vs 12 w TF? Oby nie.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Może 12 vs 12 faktycznie za dużo, a 6vs 6 stanowczo za mało, ale już 8vs8 i będzie dobrze Edytowane 10 czerwca 20168 l przez Figuś
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Więc teraz tytany mogą gadać i tworzyć jakąś "więź" z pilotem. Wygląda fajnie, ten finisher 1:36
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ciekawe czy do sp podejdą na poważnie czy będzie tylko zbitka mapek z multi? Tak czy siak wygląda zayebiscie Edytowane 12 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Mirror do trailera https://www.dailymotion.com/video/x4fz1si_videogames
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Nie wiem czego ale czegoś mi brakowało w jedynce przez co po kilkudziesięciu godzinach przestałem już grywać. Liczę że tu będzie dużo lepiej no i single player jakiś by się przydał.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Życzę temu tytułowi, żeby zjadł i wysrał dupskiem tegorocznego coda.Ależ to będzie jesień dla strzelanek