Skocz do zawartości

TitanFall 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 88,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

Jeśli będzie 60 fps-ów i CoD-owy feeling strzelania/ poruszania się jak w jedynce to nie będę marudził - łykam gierę natychmiast bez popity w dniu premiery.

Opublikowano

Pierwsza czesc byla bardzo dobra to i dwojke sie sprawdzi na premiere. Wiadomo ze posrod codow i bfow nie utrzyma sie za dlugo ale czy to znaczy ze gra bedzie chuyowa? No sie zobaczy.

Opublikowano

Żeby nie było powtórki z rozrywki, że po kilku miesiącach, będzie graczy tyle co kot napłakał

Jeśli mowa o PC to  "bida Panie",na XO do tej pory pograsz bezproblemowo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce.

Opublikowano

BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2

up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3

Opublikowano

Pff... to jest fake? Jeśli nie, to beka, skoro już zapowiadają edycje kolekcjonerskie jak nie ma nawet grama gameplayu i jakiś konkretnych informacji o samej gierce.

w ultimie jest już do zamówienia, najwidoczniej jakiś przeciek :)

Opublikowano

BF1 i Titanfall2 w tym roku u mnie zagoszczą, tylko mogli by dać 12vs12 graczy w T2

up. pewnie wyciek, gameplay ma być na EA PLAY przed E3

12 vs 12 w TF? Oby nie.

Opublikowano

Może 12 vs 12 faktycznie za dużo, a 6vs 6 stanowczo za mało, ale już 8vs8 i będzie dobrze

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ciekawe czy do sp podejdą na poważnie czy będzie tylko zbitka mapek z multi? Tak czy siak wygląda zayebiscie :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Podoba mi się!