kermit 6 998 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 troche zbyt duzo kosmicznych mocy titanów - dobrze sie poruszasz i walisz rakietami ale koles odpali dragonballa i zostaje z ciebie piach Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 fajnie sie to prezentuje tylko czemu grane jest na mapie z jedynki mowie o fragmencie z 3:12 ? ciekawe jak wypadna te zdolnosci, sonic spike ktory pokazuje czy przeciwnicy sa za sciana to imo kiepski pomysl, super za to wyglada grappling hook, pomoze w szybkim poruszaniu sie po mapie gościu mówi że ma mało materiału z TF2 więc wrzucił gameplay z jedynki Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Który z tych tytułów dokładniej symuluje poruszanie się mechem?Steel Batallion na pierwszego Xboxa. Tylko z oryginalnym kontrolerem. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 Osrać symulowanie poruszanie się tytana Liczę na większy wybór broni i dodatków bo to w t1 kuleje. Chcę odpowiednika strydera, jeszcze szybszy i bardziej zwrotny. Nowe tryby mnie nie interesują - gram tylko wyniszczenie I czekam na kampanię z krwi i kości Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 A ja czekam dosłownie na jedno: Zdecydowanie mniej botów w Multi, a więcej żywych graczy i będzie gites... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 A ja czekam dosłownie na jedno: Zdecydowanie mniej botów w Multi, a więcej żywych graczy i będzie gites... Nie, 6vs6 było idealnie. 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) Przy takiej grafice jak to prezentuje to tam powinno być 15 vs 15, te boty są kompletnie bezensu, nie wiem czy na trailerach zabrakło botów czy ale ich jakoś nie widziałem. Co do pierwszej części moim zdaniem,tytany były przegiete i ciężko było je rozwalić piechotą. Mam nadzieję,że w drugiej części będzie jakiś balans,ale na trailerach w sumie pokazali tyle futurystycznyvh bzdur,które mogą kompletnie zniszczyć rozgrywkę online,że nie jestem dobrej myśli. Edytowane 22 czerwca 2016 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 co było przegięte? tytany? tytan pada w 10 sekund już nie wspomnę o gnębieniu pionków którzy w trakcie rodeo wychodzą z niego he he, zazwyczaj giną i pilot i jego maszyna przegięty to jest cyfrowy pistolet i działo łukowe z kondensatorem boty to benzyna rozgrywki - odpowiednia karta, kilka botów i już masz tytana Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) W jedynce łatwiej było ubić nieogarnietego gracza w tytanie niż latającego na piechotę. Edytowane 22 czerwca 2016 przez hav7n Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 https://www.youtube.com/watch?v=ZtT7tYn0_jg Fragmenty singla, uwaga na drobne spoilery. 2 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Pewnie gra nie dostanie za wysokich not ale (pipi) jaram się jak pochodnia. Oby udało się dostać do bety - będzie granko Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Say jakieś przecieki w jakiej rozdzielczości będzie na xone? Jedynka potrafi czasami partolic się z rozdzielczością i mam nadzieję że w dwójce nie będzie takich smaczków. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Chętnie bym zagrał w tego singla Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Czy tylko mi te dwa zwierzaki na poczatku wygladaja jakby byly z Avatara? W filmie tez byly mechy podobne, wiec... ogolnie super sie zapowiada, no i bedzie wreszcie jakies multi z mechami w roli glownej. Nie liczac Hawken. Nie podoba mi sie tylko to bieganie po scianach, no i klimat moglby byc bardziej brudny. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Multi bedzie znowu z botami, czy czyste 6v6 ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Czy tylko mi te dwa zwierzaki na poczatku wygladaja jakby byly z Avatara? W filmie tez byly mechy podobne, wiec... ogolnie super sie zapowiada, no i bedzie wreszcie jakies multi z mechami w roli glownej. Nie liczac Hawken. Nie podoba mi sie tylko to bieganie po scianach, no i klimat moglby byc bardziej brudny. Akurat bieganie po scianach czyni te grę dość unikalnym w tym gatunku doświadczeniem. Fajnie się kombinuje w multi z wielopoziomowymi levelami. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) wszystkie mapy i mody, jakie będą wypuszczać po premierze będą za darmo http://www.gamesradar.com/all-titanfall-2-maps-and-modes-dlc-will-be-free/ Swietna informacja! Tez w tym roku chyba zamiast wspierac raka i BF za "500 zl mlody kawalerze" na premiere wezme Titanfalla. ciekawe jak wypadna te zdolnosci, sonic spike ktory pokazuje czy przeciwnicy sa za sciana to imo kiepski pomysl, super za to wyglada grappling hook, pomoze w szybkim poruszaniu sie po mapiePrzeciez w jedynce tez to bylo - wystarczylo, by inni piloci mieli aktywny kamuflrz i byli niewidoczni dla przeciwnikow. Edytowane 16 sierpnia 2016 przez easye Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Beta nie dla PeCetów Planowane dla strzelanki Titanfall 2 otwarte testy beta nie odbędą się na PC, a jedynie na PlayStation 4 i Xbox One. Założyciel odpowiedzialnego za prace studia Respawn Entertainment - Vince Zampella - wyjaśnił na oficjalnym blogu, że beta przeznaczona jest głównie do przetestowania serwerów. Menedżer zapewnił w specjalnym komunikacie, że przygotowywana jest infrastruktura, którą wystarczy sprawdzić na jednej platformie, by wiedzieć, czy twórcy są na „właściwej ścieżce”. Dlatego też testy odbędą się tylko na dwóch konsolach: PlayStation 4 oraz Xbox One. W przypadku PC deweloperzy nie chcą przejmować się przeróżnymi konfiguracjami sprzętowymi, ponieważ prace nad optymalizacją jeszcze trwają. „Nadal wprowadzamy zmiany w rendererze, grze i efektach, więc tytuł nie przeszedł jeszcze przez laboratorium kompatybilności, by sprawdzić, jak zachowuje się na różnym sprzęcie” - wyjaśnia Zampella. „Szczerze mówiąc, nie jesteśmy jeszcze na to gotowi, ciągle coś poprawiamy i ulepszamy. Nie osiągnęliśmy także pełnego wsparcia na naszej docelowej konfiguracji minimalnej.” Kolejnym wymienianym powodem jest fakt, że posiadacze wersji PC najpewniej dokładnie przejrzeliby pliki wersji beta, gdzie można znaleźć detale na temat kampanii fabularnej. „Nasi wspaniali i ciekawscy posiadacze komputerów osobistych udowodnili w przeszłości, że wykopią wszystko, co możliwe, więc istnieje ryzyko spoilerów treści single player” - dodaje Zampella. Nie podano daty startu otwartych testów beta, lecz mowa najpewniej o kilku nadchodzących tygodniach. http://www.eurogamer.pl/articles/2016-08-16-titanfall-2-bez-testow-beta-na-pc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Titanfall 2 Multiplayer Tech Test Begins August 19 http://blog.us.playstation.com/2016/08/16/titanfall-2-multiplayer-tech-test-begins-august-19/ Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Swietna wiadomosc. Bedzie grane w weekend jak nic. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 no to weekend mam zajęty Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 elegancko, jedyna szczelanka, którą jestem zainteresowany. jedynka była super. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Mam nadzieję że zrobią tryby 8 vs 8 plus tytany bez botów. Bo bardzo tego w jedynce brakowało. W sumie był tryb bez botów ale nie było także tytanów. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Ale bedzie grane, moim zdaniem 6vs6 było idealnie wyważone i boty serio nie przeszkadzały 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi