Skocz do zawartości

TitanFall 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj te mecze na streamie i niestety moje obawy co do tej gry się nie zmniejszyły. Mapy były dość otwarte i płaskie, Tytany strasznie długo się ładowały i wydawały się słabsze (brak odnawialnej osłony, WTF?), wywalili boty z większości trybów (a przecież przyspieszały cooldown). Ogólnie gra chyba zwolniła mocno. Widziałem, że weterani z jedynki też nie są przekonani. No nic, w weekend samemu się sprawdzi.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Analiza alphy na PS4 - 900p, v-sync i framerate lecący na pysk gdy pojawiają się alpha effects. Mają jeszcze trochę czasu:

Opublikowano (edytowane)

Co ma technologia DICE do Titanfalla? Oni to robią na source engine

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Będzie do ściągnięcia dla wszystkich. Otwarta startuje jutro, pewnie jakoś w nocy się pojawi. Można wyrwać kody early access, ja już pobieram. ;)

Opublikowano

Ale ta gra rozczarowuje. Jakby stworzyła ją całkiem inna grupa ludzi, która nie zrozumiała, co było tak świetnego w jedynce. :( Rozgrzebali wszystko - od poruszania się, przez strzelanie, a na Tytanach kończąc. Te ostatnie teraz sprawiają wrażenie czegoś, co zostało wepchnięte na siłę do pojedynków piechoty. Pamiętam, że wiele osób śmiało się gdy wychodziła jedynka, że zrobili Call of Duty z mechami. Teraz faktycznie to dostajemy. Tak to przynajmniej dla mnie wygląda po kilku godzinach z tym testowym buildem.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Szybciej sie ginie, mniej npc'ow lata po mapie ?

no szkoda, ze przez wyjazd nie sprawdze bety, bo jestem bardzo ciekawy sequela!

Poogladalem troche streamy i dla mnie to te mapy sa zbyt plaskie, Tytany padaja jeszcze szybciej niz w jedynce - hype troche zmalal : (

Edytowane przez easye